Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καληνυχτα θα τα πουμε αυριο φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!! Ξυπναει ο Μαριος και αποψε θα εχουμε δυσκολο βραδυ.

Καληνυχτα Μαρκοπουλακι! Καλο κουραγιο! :)

γεια σου φαιη! τελικα μου φαινεται ημασταν fit εγκυες! :tongue:

Ναι καλα... Πολυ fit... Ξεκινησα την εγκυμοσυνη 107 κιλα και την τελειωσα 110! Απο fitness αλλο τιποτα! :rolleyes::tongue:

Ρε κορες εχω εναν ψιλο πονο χαμηλα δεξια απο το μεσημερι να παρω τον γιατρο?

Εγω Βικακι θα τον επαιρνα.. Χωρις να θελω να σε τρομαξω, αλλα επειδη εχεις και τις δυο παλινδρομες στο ιστορικο σου, νομιζω καλο θα ηταν να τον ενημερωσεις!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σας αφήνω γιατι εχει πιάσει τον μικρό απίστευτη γκρίνια χωρις λόγω. Σας φιλώ και θα τα που΄με αυριο πάλι απόγευμα μεριά. Το μεσημέρι έχω τραπέζι στης πεθεράς....... Καληνύχτα σε όλες....

Διαφημίσεις

Αυτό είναι, η ψυχολογία είναι το Α και το Ω. Όσο για τα κοπαδια, ωιμέ...ακόμα τα κλαίνε οι μάνες τους. Κάλα που δεν υπήρχε και κανένα σκάνδαλο με τρελές αγελάδες, να μην ξέρω τι να κάνω. Μιλάμε ότι το σιχάθηκα όμως. Μοσχαρι κάθε μέρα σχεδόν, σε κάθε πιθανή και απίθανη μορφή.

Ράννια, άμα δεν έχεις το στίγμα της αναιμίας ή κάτι σχετικό, δεν είναι και τόσο σημαντικό το κρέας, ούτε πέφτει ο αιματοκρίτης έτσι. Το έβλεπα και στις άλλες. Θα σταματήσεις καμια φορά με τα κιλά, κακούργα? Μη μου στρίβεις το μαχαίρι! :P

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ράννια... όχι ζεστό μπάνιο με ιστορικό παλλίνδρομων :D Καλύτερα να ρωτήσει το γιατρό αν μπορεί να το κάνει και μετά ;)

Διαφημίσεις

τι? γιατι? αν εχεις κανει καισαρικη πονας στην εγκυμοσυνη? τη γ@μησ@!

Όχι ρε παιδί μου αλλά αν είχε κάνει (αν και πάνε χρόνια αρκετά) μπορεί να τεντώνει κανένα νεύρο από το ράψιμο και να την πονάει.... εμένα ας πούμε με πέθαινε η εγχείριση σκωληκοειδίτη εκείνο το διάστημα... αλλά πονάκια γενικά χαμηλά είχα αρκετά κι εγώ και ο γιατρός έλεγε ότι δεν είναι τίποτα.

Εγω παντως αυτο που λεει η Ραννια το κανω οταν εχω καθυστερηση (χωρις πλακα).. Οταν νιωθω βαρος χαμηλα, με ποναει η κοιλια μου, εχω ολα τα συμπτωματα περιοδου αλλα η καταραμενη δεν ερχεται, τοτε γεμιζω τη μπανιερα καυτο νερο και βυθιζομαι μεσα.. Και ως δια μαγειας την επομενη μερα εχω αδιαθετησει! Δεν ξερω γιατι... αλλα σε εμενα πιανει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...