Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Και εγω 7 κιλα πηρα βρε Αερικο αλλα δεν στερηθηκα τιποτα μεχρι την στιγμη βεβαια που ανεβασα και εγω ζαχαρο. Αλλα ειχα το καλο οτι δεν ετρωγα καθολου γλυκα γιατι δεν μου αρεσαν, ετρωγα πολυ ομως φαγητο και κοκκινο κρεας, εκει να δεις κοπαδια μοσχαριων που αποδεκατιστηκαν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ρούφηξε ο παίδαρος, Ράννια. :lol: Εγώ πάλι, 2 εγκυμοσύνες, ούτε μια αναγούλα. Κάτι, για τα μάτια! Τίποτα. Ευτυχώς δηλαδή, γιατι με το στίγμα αιματοκρίτης-αιμοσφαιρίνη κάνανε ελεύθερη κατάδυση, κι άμα είχα και εμετούς, στα νοσοκομεία θα την έβγαζα. Τον μεγάλο να καταλάβετε τον γέννησα με αιματοκρίτη 28. Ενα βήμα πριν τη μετάγγιση.

χαχα, ο παιδαρος με ρουφηξε μετα, στο θηλασμο. Οταν σαραντησα ειχα χασει 22 κιλα. αν σκεφτεις οτι ειχα παρει 4, ημουν δλδ και 18 κιλα λιγοτερο απο πριν μεινω εγκυος!

εγω παλι με τον αιματοκριτη....ενα περιεργο πραγμα....3 μηνων 42 αιματοκριτη, 6 μηνων 38, οταν γεννησα 36. και χωρις να τρωω και κρεας ιδιαιτερα, γιατι δε το πολυσυμπαθω....κανα μπιφτεκι με το ζορι....

Καλησπερα και απο εμενα!!

Λοιπον... Στην εγκυμοσυνη πηρα μονο 3 κιλα! Εκανα κι εγω διαβητη κυησης και φοβομουν, οποτε απλα δεν ετρωγα οσα τρωω τωρα (και προ εγκυμοσυνης).

Για τις φιλιες... Μεγααααλη κουβεντα! Και νομιζω πως ουτε το δικο μου χερακι παει να τις γραψει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγω αντιθετως ημουν στην σπιντα με φοβερη ενεργεια οταν ειχα προσφατα μεταγγιστει, οταν επεφτε ημουν νοσοκομειο τεζα. Ειχα τετοια χαρα ομως που ημουν εγκυος που δεν αφηνα τιποτα να με ριξει ψυχολογικα ο κοσμος να χαλουσε.

Διαφημίσεις

Πού να ξέρω βρε Αερικούλι...θα πω στον σύζυγο να το κοιτάξει. Αυριο, καθότι τώρα ροχαλίζει.

Σταματήστε με τα λίγα τα κιλά σας, χαμένες! Εγώ 18 έβαλα στον καθένα! Τα 80 είχα φτάσει τελευταία φορά! Πώς δεν έσκασα...

Γκιόλι, ο διαβήτης κύησης σημαίνει πως κάποιες έγκυες ανεβάζουν ζάχαρο χωρίς να έχουν από πριν πρόβλημα, μόνο στην εγκυμοσύνη, και γι' αυτό χρειάζονται ειδική διατροφή. Αλλες πάλι έχουν πρόβλημα με τις τρανσαμινάσες.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

γεια σου φαιη! τελικα μου φαινεται ημασταν fit εγκυες! :tongue:

ρε συ βικυ, χωρις παρεξηγηση ετσι? ακουω και αλλες γυναικες που λενε για τετοια νουμερα...αλλα δε μπορω να το διανοηθω. ενταξει, τρως συνεχεια και τα παντα, αλλα 25,30, 35 που ακουω...πως γινεται ρε παιδι μου....

γεια σου φαιη! τελικα μου φαινεται ημασταν fit εγκυες! :tongue:

ρε συ βικυ, χωρις παρεξηγηση ετσι? ακουω και αλλες γυναικες που λενε για τετοια νουμερα...αλλα δε μπορω να το διανοηθω. ενταξει, τρως συνεχεια και τα παντα, αλλα 25,30, 35 που ακουω...πως γινεται ρε παιδι μου....

Γινεται αμα τρως 3 φρατζολες ψωμι καθε μερα συν τα αλλα βεβαια για 9 μηνες χαλαραααααααααααααα:rolleyes:

Διαφημίσεις

Βρε Αγγελίνα μου το απόγευμα σε σκεφτόμουν (ναι ναι έτρεχα από δω κι από κει και σκεφτόμουν εσένα χαχαχαχα ) και μου 'ρθε στο μυαλό ότι δεν ξέρω με τι ασχολείσαι επαγγελματικά :lol: κι επειδή ζούμε σε περιέργες μέρες αν δεν γουστάρεις να το γράψεις... στείλε pm :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...