Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την εβαλα κι ειπα να ερθω..

Ξεκινησαμε καινουριο κολπακι οποτε δεν τρωει το φαγητο.. Το κλασσικο αεροπλανακι που ψαχνει να βρει τη σπηλιτσα και η σπηλιτσα ειναι το στομα της και πρεπει να το ανοιξει για να φαει και ουφ! μπαφιασα.. Αν δεν θελει, μη φαει.. Ετσι κι αλλιως ειναι μια χαρα τα κιλα της!

Dwraki οχι, δεν εκανε ραμματα... Βεβαια εκανα αμαν και πως να σταματησω την αιμορραγια.. Ετρεχε (κλασσικα) και καπου σκονταψε και εσκασε κατω με το στομα... Ανοιξε το πανω χειλος και ετρεχε τοσο αιμα που δεν μπορουσα να καταλαβω απο που προερχοταν.. Ο Βασιλης -κλασσικα- ηταν στη δουλεια, εγω δεν οδηγω, οποτε ειπα απο μεσα μου "σκασε και κολυμπα!".. Ανοιξα το φαρμακειο μας, πηρα τηλ.τον παιδιατρο και εκανα ο,τι μου ελεγε.. Το βραδυ για να συνελθω, μολις την εβαλα για υπνο ηπια ενα μπουκαλι smirnoff με sprite μονη μου! :roll: Το πρηξιμο μας εφυγε μετα απο καμμια εβδομαδα.. Και αν το σκαλιζε η μικρη με τη γλωσσα της, ψιλοετρεχε καθημερινα λιγο αιματακι. Στανταρ αν την πηγαινα Παιδων θα μας το εκαναν το ραμματακι μας! Δεν υπηρχε περιπτωση να τη γλιτωσουμε!

αχ παναγια μου δεν μπορω καθολου να βλεπω τα μωρακια ματωμενα

με λουζει κρυος ιδρωτας!!!!!!

εμνα επεσε μια μερα που ετρεχε,και ενω επεσε με το αριστερο μερος του σωματος του,χτυπησε λιγο αριστερα στο κεφαλι,αλλα το σκισιματακι το εκανε απο δεξια:roll:αφου κοιταξα το αριστερο μερος του κεφαλιου και ειχε μια κοκκινιλα,λεω ενταξη δεν χτυπησε πολυ.κι οπως γυρισε απο την αλλη παθαινω σοκ!!!!!!ειχε κανει ενα σκισιμο μεγαλουτσικο σχετικα!!!!!

ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο:eek:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

αυτό με τον παιδικό είναι άλλο πράγμα...όλο το καλοκαίρι που είχε πάθει πυώδη αμυγδαλίτιδα και δεν έτρωγε τίποτα παρακάλαγα πότε θα ξανανοιξει ο παιδικός για να στρώσει....

μωρέ και όσπρια και απολα..σιγά μην της δώσω εγώ όσπρια στο σπίτι, θα μου τα φτύσει καταμουτρα!!

μηπως να τον στειλω κι εγω παιδικο??????

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

r.gif

Διαφημίσεις

Πού είστε κοριτσάκια μου...σας έχασα σήμερα!

Ενα που θέλω να πω, ότι είναι αναλογα με το παιδί. Ο μεγάλος μου τους είχε όλους στο φτύσιμο, εκτός από τη μάνα μου και ήταν κολλημένος μαζί μο σε απίστευτο βαθμό, κι ας ήμασταν μαζί 24/7 (δεν δούλευα τότε). Αφού έμπαινε ο πατέρας του στο σπίτι και δεν γυρνούσε να τον κοιτάξει, στην κυριολεξία.

Δεύτερον, ποιος είναι ο Μπάμπης, Αερικό?

Ο μικρός εξακολουθεί να μου κάνει νάζια με τον ύπνο. Αν και σήμερα καλύτερα, τον κοίμησα 10:30. Αλλά το καρότσι, καρότσι!:evil:

Καλώς τηνα την πέρδικα που περπατεί... κουρασμένα...

Πες γρήγορα νέα γιατί ο καλός μου ανακοινωσε ότι σε κανά τέταρτο τελειώνει και σκοπεύω να τον πάρω με το ζόρι από δω μέσα να πάμε να ξαπλώσουμε.

Διαφημίσεις

Πού είστε κοριτσάκια μου...σας έχασα σήμερα!

Ενα που θέλω να πω, ότι είναι αναλογα με το παιδί. Ο μεγάλος μου τους είχε όλους στο φτύσιμο, εκτός από τη μάνα μου και ήταν κολλημένος μαζί μο σε απίστευτο βαθμό, κι ας ήμασταν μαζί 24/7 (δεν δούλευα τότε). Αφού έμπαινε ο πατέρας του στο σπίτι και δεν γυρνούσε να τον κοιτάξει, στην κυριολεξία.

Δεύτερον, ποιος είναι ο Μπάμπης, Αερικό?

Ο μικρός εξακολουθεί να μου κάνει νάζια με τον ύπνο. Αν και σήμερα καλύτερα, τον κοίμησα 10:30. Αλλά το καρότσι, καρότσι!:evil:

στο καροτσι κοιμαται????ωχ!!!!

ακομα και το μεσημερι αγγελινα???

α.....καλησπερα κι ολας..:mrgreen:

r.gif

Ο Μπάμπης είναι ο κρεοπώλης μου που έχει βροντερό γέλιο και γενικά γελάει συνέχεια και η μικρή τον κατασυμπαθήσει. Το κρεοπωλείο είναι απέναντι ακριβώς από το σπίτι και όταν είχε ξεκινήσει το παραμύθι με τον μπάμπη της έλεγα "κοίτα που σε κοιτάει ο μπάμπης και περιμένει να φας το φαγητό σου" και μας έχει μείνει ο Μπάμπης... Βέβαια τώρα τελευταία τρώμε μια σύγχιση με τον Μπάμπη και την Μπάρμπι γιατί και τα δύο μπάμπη ειναι γι' αυτήν :lol: αλλά μόλις πάει στον κατάλογο του μουστάκα που έχουμε αποσαφηνίζεται... αφήστε που όταν εννοεί μπάρμπι συνήθως ακολουθεί και ο ντον ντον! (η πεθερά μου δεν ήταν ενήμερη για το χωρισμό της μπάρμπι με τον Τζον Τζον και ότι ο καινούργιος γκόμενος λέγεται Κεν).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...