Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερα κι απο μενα, εγω σε οσους εχω γνωρισει Ραννια απο κοντα μεσα επεσα στην εντυπωση που ειχα.. Δεν διεφεραν πολυ απο την εικονα τους στο φορουμ.

ναι οκ....διαλεξες με ποιον απο εδω μεσα θα συναντηθεις...γι'αυτο...κι εγω δε περιμενω εσεις να διαφερεται σε κατι....

δεν εννοω ομως τετοια ατομα...;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καποιους τους διαλεξα και με καποιους συναντηθηκα τυχαια χωρις να το γνωριζω απο πριν. Δεν τους επελεξα ολους εγω αν αυτο εννοεις παρολαυτα οπως και στην ζωη με καποιους ταιριαζεις περισσοτερο και με αλλους λιγοτερο.

Σιγουρα υπαρχουν και καποιοι που δεν θα μου εκανε τρελη διαθεση να τους συναντησω απο κοντα οχι φυσικα γιατι εχω κατι να χωρισω μαζι τους απλα δεν μου εκαναν αυτο το κλικ που βγαινει απο μεσα σου.

Εγώ πάλι παθαίνω το άλλο συνήθως... (εδώ δεν έχει συμβεί ακόμα!)

Συμπαθώ κάποια άτομα με τρέλα από το νετ και όταν συναντιέμαι μαζί τους διαπιστώνω πως ναι μεν εξακολουθώ να τα συμπαθώ και δικαίως τα συμπαθώ αλλά υπό Κ.Σ. (χωρίς νετ δηλαδή) δεν υπήρχε περίπτωση να "κολλήσω" μαζί τους ή να συναντηθούμε!

Ε αυτό το πράγμα με εξιτάρει!

Οι σχέσεις για όσο κρατάνε (δεν πιστεύω στο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) είναι πάντα ένα υπέροχο ταξίδι :D

Εγώ πάλι παθαίνω το άλλο συνήθως... (εδώ δεν έχει συμβεί ακόμα!)

Συμπαθώ κάποια άτομα με τρέλα από το νετ και όταν συναντιέμαι μαζί τους διαπιστώνω πως ναι μεν εξακολουθώ να τα συμπαθώ και δικαίως τα συμπαθώ αλλά υπό Κ.Σ. (χωρίς νετ δηλαδή) δεν υπήρχε περίπτωση να "κολλήσω" μαζί τους ή να συναντηθούμε!

Ε αυτό το πράγμα με εξιτάρει!

Οι σχέσεις για όσο κρατάνε (δεν πιστεύω στο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) είναι πάντα ένα υπέροχο ταξίδι :D

Δεν εχεις αδικο σε αυτο. και μενα μου εχει συμβει εδω μεσα και ειναι ενδιαφερον πραγματικα να συναντας ανθρωπους που δεν τους κρινεις αρχικα απο το φαινεσθαι μονο αλλα εχεις πει 10 κουβεντες πιο βαθιες που ισως στην κανονικη ζωη δεν θα εμπαινες στην διαδικασια αυτη κρινοντας επιφανειακα τον αλλον.

Διαφημίσεις

Ζούπυ αν δεν το έγραφες δεν θα είχα δει ότι είχε πει καλησπέρα η gioli! Τελικά είμαι πιο κουρασμένη απ' ό,τι φανταζόμουν! Είχα χάσει posts!

Γεια σου gioli :D

Εγώ ρε παιδιά δεν την θεωρώ την πέτρα του σκανδάλου την κοπέλα! Κάποιος ψαχνόταν να την πει σε κάποιους από την παρέα και βρήκε απλά αφορμή ;) Εδώ δεν κατάλαβε καν τι έγινε με την Ντάλια! Τι να λέμε;

Διαφημίσεις

Πλακα κανω βρε, φυσικα και δεν εχει σχεση η γκιολι με οτι εγινε.

Και εγω με τοσα ποστ και με την κουραση που εχω δεν ειδα την καλησπερα της.

Μην αγχωνεσαι Ζοπ ειναι σαν να μου την ειπες την καλησπερα.

...Συμπαθώ κάποια άτομα με τρέλα από το νετ και όταν συναντιέμαι μαζί τους διαπιστώνω πως ναι μεν εξακολουθώ να τα συμπαθώ και δικαίως τα συμπαθώ αλλά υπό Κ.Σ. (χωρίς νετ δηλαδή) δεν υπήρχε περίπτωση να "κολλήσω" μαζί τους ή να συναντηθούμε!...

για μας...:cool:... εσένα κι εμένα εννοώ...:cool:... τι φαντάζεσαι ότι θα γίνει...:rolleyes:... δια ζώσης?;)

Μαρκο πόλο, γιατί είμαι η πέτρα του σκανδάλου. Επειδή μπαίνω και δε συμμετέχω; Δεν έχω βρει ακόμα το τρόπο.Δεν εχω ενσωματωθεί. Δεν είναι εύκολο σε μια φτιαγμένη παρέα με τους δικούς της κώδικες να μπεις αμέσως. Καλησπέρα αερικό, και σε σένα ζοπιρόν :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...