Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 12 λεπτά , Elli88 είπε:

Θα των ρωτήσω όταν πάω σίγουρα 

Expand  

Να του πεις να στα γράψει είναι κάτι που θα το κάνεις για εσένα για να έχεις μια αναφορά στο ιστορικό σου πριν τα φάρμακα για παν ενδεχόμενο. Δεν έχει να κάνει με τον γιατρό είναι για την ασφάλεια σου . Οπότε σίγουρα κάτι απτά δύο πρέπει να το προγραμματίσεις 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δήμητρα για το Σαμποτάζ στο Μητρικό θηλασμό.

Καλώς τη ζούπυ... κι εγώ κομμάτια είμαι κι έχω μια κουζίνα μπουρ.... πρέπει να πλύνω τουλάχιστον ένα μπιμπερό για να έχουμε το πρωί :lol:

Διαφημίσεις

Aeriko είπε:
Ψυχολογικά δεν την παίρνει γιατί μετά βίας αντέχει αυτή την οικονομική ανέχεια στην οποία βρίσκεται και στην επαγγελματική ανασφάλεια πέραν των προσωπικών της θεμάτων που είναι κι αυτά αρκετά... κι επειδή εκ των πραγμάτων αν εγχειριστεί δεν θα μπορώ εγώ να είμαι δίπλα της και ίσως ούτε και ο Λ όσο θα θέλαμε θα νιώθει και μόνη που για τη μικρή είναι το χειρότερό της!

Πρέπει να δω βρε Αγγελίνα αν μπορεί για φέτος να το ανανεώσει... αν δεν μπορεί θα φτάσουμε φυσικά στην Πρόνοια... δεν μπορεί να είναι ανασφάλιστη. Πόσα ένσημα το χρόνο χρειαζόμαστε οι Έλληνες για ανανέωση;

Με στενοχωρεί πολύ η ιστορία της βαφτισιμιάς μου...:-(γενικώς η μοναξιά που βιώνει κάποιος:-(

50 ένσημα το χρόνο!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ραννια είπε:
ξερω ξερω....δεν ειναι το ιδιο ομως :(

86GQf4F8htI

μια χαρα ειναι.αρκει να συνηθισει το ματι.κ εγω καπως το εβλεπα στην αρχη αλλα τωρα το βρισκω μια χαρα

Aeriko είπε:
Ναι το έφαγες γιατί συμφώνησες σε ένα ποστ δικό μου :(

ε ναι και?δε καταλαβα δε θα συμφωνουμε με κανεναν?αντε μη πω...

Holy Diver

πολυ θα ηθελα να γνωριζα καποια ατομα απο κοντα...να δω....ειναι το ιδιο που ειναι και στο φορουμ....απορω πραγματικα! (ασχετο με αυτο που συζητατε)

KV43rJ0a5iA

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα, εγω σε οσους εχω γνωρισει Ραννια απο κοντα μεσα επεσα στην εντυπωση που ειχα.. Δεν διεφεραν πολυ απο την εικονα τους στο φορουμ.

Ελλ κρατα γερα, και εγω τρελη γινομαι οταν αρρωσταινει το παιδι. Δυο μεγαλους πυρετους εχει κανει μεχρι τωρα στην ζωη του και μεχρι να παρει τα πανω του κοντεψα να αρρωστησω εγω στο τελος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...