Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 16 λεπτά , Elli88 είπε:

Θα των ρωτήσω όταν πάω σίγουρα 

Expand  

Να του πεις να στα γράψει είναι κάτι που θα το κάνεις για εσένα για να έχεις μια αναφορά στο ιστορικό σου πριν τα φάρμακα για παν ενδεχόμενο. Δεν έχει να κάνει με τον γιατρό είναι για την ασφάλεια σου . Οπότε σίγουρα κάτι απτά δύο πρέπει να το προγραμματίσεις 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αγγελίνα_2 είπε:
Α μην το λες, Κική, αυτό και στον γιο μου το μεγάλο έφερε παρενέργειες. Όχι η 4η δόση όμως, οι δυο πρώτες. Μετά μεγάλωσε και δεν είχε γενικά παρενέργειες από τα εμβόλια. Το χειρότερό του ήταν το Prevenar, θυμάμαι. Ο μικρός, παλι, δεν έχει τέτοια. :D

Τελικά τι είχε το κορίτσι Χριστίνα, σας είπανε?

Μάλλον είναι στο παιδί. Εμένα μόνο στο mmr μου έκανε πυρετό.

Περαστικά της βρε Χριστίνα. Τώρα πως είναι?

Αλλό Δήμητρα! Μην ασχολείσαι με άρρωστους!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Dimitra83 είπε:
ναι χαθηκα γιατι κυκλοφορουν πολλες ρουφιανες.θα σου πω με πμ που ειμαι κ εγω και αλλες:tongue:

η συγκεκριμενη πασχει απο σεξουαλικη στερηση και βρισκει ικανοποιηση στις ρουφιανιες.παιρνει πολυ ηδωνη απο αυτο:rolleyes:

Ρε Δημητρουλα....πραγματικα...θα ηθελα ειλικρινα να μου πεις ποιες ειναι οι ρουφιανες και τι ρουφιανευουν!!!!Εστω σε πμ....γιατι εγω μαλλον ειμαι πολυ ηλιθια!!

Επισης να σε ρωτησω κατι....μιας και εισαι ατομο που τα λεει φορα παρτιδα και δεν κολωνει...εγω ετσι σε εχω καταλαβει μεχρι τωρα...Η Ποπη1987 που ειναι μελος και στο δικο σας...οχι,πες μου εσυ που εισαι και παλια και μπορει το ματι σου να κοβει....τι ηθελε και ανοιξε ξανα-μανα θεμα με το πως να διαγραφει????Εσυ...που εχεις φαει το μπαν της αρκουδας,εχεις ακουσει τα χιλια μυρια...γιατι αποχωρησες χωρις τυμπανοκρουσιες και καποιες αλλες κοπελες καινουργιες κιολας το δημοσιοποιουν?????

Δεν ειδε ολοκληρο θεμα ΚΑΡΑΜΠΑΜ που ζηταγε η αλλη κοπελα τον τροπο.....???????

Τεσπα.....

σε παρακαλω αν μπορεις λυσε μου τις αποριες εστω και σε επικοινωνια μεταξυ μας.....!!!

edit:οχι τιποτε αλλο....αλλα ειμαι 100% σιγουρη οτι εγινε εκπροθεσεως!!Κι αυτο απο οποιον και να γινεται δηλωνει εμμονη!!

Γεια σου Δημητρα μου, τι κανεις? Εχω που καιρο να σε πετυχω καπου. Η κορη σου εγινε ενα μαναρι απιστευτο. Οχι οτι τα αλλα 2 πανε πισω, αλλα συγνωμη κιολας ειναι μοντελακι το μικρο .......

Εμεις σκατα...μιλησα με την γιατρο 4 φορες. 3 την πηρα εγω 1 με πηρε εκεινη να δει πως παμε. Μου ειπε οτι σε καποια κανει πυρετο σε καποια οχι. Η δικια μου εκανε σε ΟΛΑ τα γαμωεμβολια πυρετο. Δεν ειναι κατι καινουργιο. Απο το πρωτο λεμε βαρεσε 39. Απλα δεν περιμενα τετοια νουμερα με την 4η δοση. Τωρα εκανε μπανιο και σε συνδιασμο με το πονσταν εχει κατεβει 37.5 Απο κεφια ειναι μια χαρα. Χοροπηδαγε μεσα ακομα και με 38.7 τραγουδαγε Θεια Λενα την Πινεζοβροχη. Οποτε να υποθεσω οτι δεν ειναι κατι ασχημο.....ε?......

εγω ειμαι με 4 ωρες υπνου.....ελεος......

Χριστινα ως παιδακι ειχα κανει 5 φορες πονο με σκωλεικοειδητηδα....(το σκοτωσα).....αλλα καμια δεν ηταν χειρουργησιμη......και ειμαι 37 χρονων και την εχω ακομα.......;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Eγώ Ελλ μου μία φορά πόνεσα πολύ από σκωληκοειδίτιδα και χειρουργήθηκα με περιτονίτιδα... Βέβαια στη δική μου περίπτωση είχε προηγηθεί προ 4 μήνου μία διάγνωση για σπαστική κολίτιδα στο στομάχι.... που δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι ήταν λάθος! Μακάρι να μην χρειαστεί να χειρουργηθεί... δεν την παίρνει ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά... Για να φύγει δε από το νοσοκομείο υπέγραψε ο Λ ότι αν δεν πάει θεωρημένο το βιβλιάριο σε 15 μέρες θα πρέπει να πληρώσει εκείνος 85? (πάλι καλά!)....

Η δική μας παιδίατρος λοιπόν λέει ότι όταν το παιδί έχει πυρετό αλλά τα κέφια του είναι στο ζενίθ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ακόμα και αν φτάσει 39... οπότε ναι θεωρώ ότι δεν πρέπει να ανησυχείς απλώς να το παρακολουθείς με αντιπυρετικά και θα στρώσει :D

Σπαστικη κολιτιδα μου ειχαν βρει και εμενα τις 2 πρωτες.....αλλα ηταν φτου σκωλικομυρμυγκοτρυπα......:-P Αλλα δεν ειχα ανεβασει σε καμια πολλα λευκα. Γιαυτο την γλιτωσα. Καλα το οικονομικο το καταλαβαινω, ψυχολογικα τι εχει και δεν την παιρνει?.....Παντως και να γινει ξερω οτι δεν ειναι τπτ. Βασικα μετα την καισαρικη δεν φοβαμαι πολλα πραγματα.....(εκτος και αν προκειτε για την μικρη, εκει φοβαμαι και την σκια μου). ......Μου εριξε ενα μαμα ποναει πισω εδω καποια στιγμη και επιασε τον σβερκο της και λεω παει μηννυγγιτιδα!!!!!!!......και αρχισα να της φερνω βολτες το κεφαλι. Την ζαλισα και μου λεει 'φτανει μαμα ΟΜΩΣ!':shock::shock:........χαχαχαχαχα

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Dimitra83 είπε:
και τοτε πως διεγραψαν τους ανωμαλους ε?και ταχα μου θα παρουνε μετρα απο τη διωξη ηλ εγκλ.αφου τους διεγραψαν αρα διεγραφηκαν κ τα ποστ τους,οτι να ναι λενε μου φαινεται

είχα διαβάσει πως αυτά μεταφέρονται σε κρυφό αρχείο, έτσι ώστε και να μην είναι εμφανή σε όλους αλλά και να υπάρχουν κάπου σε περίπτωση που ζητηθεί από τη Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος ή τις Αρχές τέλος πάντων.

Πάντως δεν κατάλαβα τι εννοείς με τα προηγούμενα μηνύματα... Αν θες στείλε και σ'εμένα πμ!;)

Χριστίνα, αν δεν έχει έσοδα από πουθενά, γιατί δεν βγάζει βιβλιάριο της πρόνοιας? Έτσι και να νοσηλευθεί θα μπορεί και να χειρουργηθεί και δωρεάν φάρμακα να πάρει. Μακάρι να μη χρειαστεί, βέβαια.

Έλλη, κι εμάς η παιδίατρος τα ίδια με τη Χριστίνα μας έχει πει. Τους ενδιαφέρει η συνολική εικόνα του παιδιού, όχι ο πυρετός σαν πυρετός μόνο. Οπότε κουράγιο, πιστεύω αύριο θα είστε μια χαρά.

Γεια σου Λευκή. Τι κάνετε εσείς?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ψυχολογικά δεν την παίρνει γιατί μετά βίας αντέχει αυτή την οικονομική ανέχεια στην οποία βρίσκεται και στην επαγγελματική ανασφάλεια πέραν των προσωπικών της θεμάτων που είναι κι αυτά αρκετά... κι επειδή εκ των πραγμάτων αν εγχειριστεί δεν θα μπορώ εγώ να είμαι δίπλα της και ίσως ούτε και ο Λ όσο θα θέλαμε θα νιώθει και μόνη που για τη μικρή είναι το χειρότερό της!

Πρέπει να δω βρε Αγγελίνα αν μπορεί για φέτος να το ανανεώσει... αν δεν μπορεί θα φτάσουμε φυσικά στην Πρόνοια... δεν μπορεί να είναι ανασφάλιστη. Πόσα ένσημα το χρόνο χρειαζόμαστε οι Έλληνες για ανανέωση;

Διαφημίσεις

καταρχην στο αλλο ειμαι μπαν μεχρι 21 του μηνος αλλα ξεχασα το γιατι!:tongue: χωρις πλακα τοσα που εφαγα δε θυμαμαι:shock:

τα ερωτηματα σου τα απαντησα σε πμ μαρσυ

ελλη μη μασας αφου χοροπηδαει η μικρη μια χαρα ειναι!:tongue:

Holy Diver

Το'βαλα Ράνια :D Thanks :D

Δήμητρα ούτε εγώ θυμάμαι γιατί είσαι μπαν χαχαχα η τελευταία σου δόση ήταν πολλές κάρτες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...