Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κοιμήθηκε μετά κόπων και βασάνων! Σας το δηλώνω... αν ακούσω άλλη μια φορά το "μπαμπά μου" σήμερα θα πηδηχτώ από το μπαλκόνι και το κακό είναι ότι θα σπάσω απλώς κάτι!

Δεν ξέρω αν είναι τέλος καλό.... δοκίμασε να φάει σούπα (μας είπαν ελαφρύ φαγητό) κι έφαγε 3 κουταλιές μόνο και μετά της ήρθε αναγούλα οπότε σταμάτησε... τώρα κοιμάται και αυτή... ο καλός μου από την άλλη... όχι... είναι εδώ δίπλα και αποσυμπιέζεται... να δούμε πόσο θα αντέξει!

Ελλ μου τι ήταν το εμβόλιο που κάνατε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περί οικονομικών εμένα μη με ρωτάτε, είμαι σκράπα.

Ελλη, υπάρχει περίπτωση να συνέπεσε το εμβόλιο με ίωση? Κάθε πόσο ανεβάζει? Εχει άλλα συμπτώματα?

Χριστίνα, ήθελα κι εγώ κόρη, όπως σου έλεγα, αλλά αυτό το κόλλημα με τους πατεράδες τους δεν παλεύεται...βέβαια, νομίζω πως δεν θα μου κακοφαινόταν και πολύ, γιατί εγώ έχω τον μεγάλο να με πασπατεύει από γεννησημιού του.

Για πες εσύ, που είσαι και σχετική. Δεν υπάρχει τρόπος να βάλουνε ένα ρημαδοκούμπι "ΔΙΑΓΡΑΦΗ" και να αποφεύγεται όλο αυτό το τζέρτζελο? Αηδιάσαμε πια. Από εκεί που ήνουν σε φάση, κατηγορώ την Ελισσάβετ Νικολάου (Ο Κατήφορος), τώρα τους έχω συμπονέσει τους ανθρώπους.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ελλ μου τι ήταν το εμβόλιο που κάνατε;

Infrarix Hexa (6απλο)...4η δοση........περαστικα σας ευχομαι.....εγω καθομαι σε αναμενα καρβουνα.....οχι κανενα αλλο συμπτωμα. Ξεκινησε πυρετος εκει που μας ειπε οτι θα ξεκινουσε στο 5ωρο απο το εμβολιο. Μεχρι εκει ηταν μια χαρουλα......το εμβολιο εινα γαμω τον διαολο μου μεσα.......

Ξεχασα στις παρενεργειες εχει πολυ συχνες πυρετος 38....συχνες πυρετος 39.....τι να πω δεν ξερω......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ουφ! τέλειωσε η "εργάσιμη" μέρα (όχι οι δουλειές του σπιτιού)! από τις 7 ρε κορίτσια στο πόδι, ήμαρτον!

και το ωραίο είναι πως έχουμε παιδικό πάρτυ στις 6!

αφήστε που σήμερα σαν να ζαλίζομαι, σαν να μου 'ρχεται εμετός - δεν είμαι στα καλά μου - μήπως με γυροφέρνει καμιά ίωση? μήπως και της τζο είναι ίωση?

ελλ, μίλησες με την παιδίατρο?

αγγελίνα... σε καταλαβαίνω - ο γιος μου λατρεύει τον πατέρα του αλλά με μένα έχει έρωτα!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Infrarix Hexa (6απλο)...4η δοση........περαστικα σας ευχομαι.....εγω καθομαι σε αναμενα καρβουνα.....οχι κανενα αλλο συμπτωμα. Ξεκινησε πυρετος εκει που μας ειπε οτι θα ξεκινουσε στο 5ωρο απο το εμβολιο. Μεχρι εκει ηταν μια χαρουλα......το εμβολιο εινα γαμω τον διαολο μου μεσα.......

Ξεχασα στις παρενεργειες εχει πολυ συχνες πυρετος 38....συχνες πυρετος 39.....τι να πω δεν ξερω......

Από αυτό έχω κάνει 1 δόση στην κόρη μου, και στο γιο μου 2 χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα την είχα ρωτήσει την παιδίατρο και μου είχε πει τσου για παρενέργειες.

Wktmp2.png

qIogp3.png

χμ σημερα ειδα το θεμα και εχω να πω

ΑΛΙΚΑΚΙΜ

αν εισαι μαγκας σταληθεια μπες με το κανονικο σου ονομα και χωστα.αλλιως πηγαινε και κλωσσα τα αυγα σου σαν κοτα που εισαι.

ασε που ολες ξερουμε ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ χαχαχα η γνωστη αγνωστη που κρυβεται πισω απο το πισακι της κ δεν εχει τα κοτσια ουτε με ενα νικ με το οποιο ειναι γνωστη να τα πει!εισαι χεστρα και παραδεξου το!τουλαχιστον εγω στα λεω χωρις να κανω αλλο λογαριασμο!κοτααααααα

Holy Diver

Α μην το λες, Κική, αυτό και στον γιο μου το μεγάλο έφερε παρενέργειες. Όχι η 4η δόση όμως, οι δυο πρώτες. Μετά μεγάλωσε και δεν είχε γενικά παρενέργειες από τα εμβόλια. Το χειρότερό του ήταν το Prevenar, θυμάμαι. Ο μικρός, παλι, δεν έχει τέτοια. :D

Τελικά τι είχε το κορίτσι Χριστίνα, σας είπανε?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Γεια σου Δήμητρα! Χάθηκες! Είσαι καλα? Τα παιδιά πώς τα έχεις, έβαλε ο γιος κανένα γραμμάριο?

Όσο για το άλλο...άστην να λέει. Τζάμπα το χρόνο της χάνει. Who cares? ;)

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

ναι χαθηκα γιατι κυκλοφορουν πολλες ρουφιανες.θα σου πω με πμ που ειμαι κ εγω και αλλες:tongue:

η συγκεκριμενη πασχει απο σεξουαλικη στερηση και βρισκει ικανοποιηση στις ρουφιανιες.παιρνει πολυ ηδωνη απο αυτο:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Ξυπνήσαμε στις 5.00 από την μεσημεριανή μας σιέστα (ναι κοιμήθηκα κι εγώ γιατί αλλιώς δεν την πάλευα) και τώρα τρώμε το αυγό μας με ποιον άλλον... με τον "μπαμπά μου" αφού μόλις ξύπνησε έπρεπε να ξυπνήσει κι εκείνον!

Ίωση ελπίζω ότι δεν είναι αλλά δεν θα της το έλεγαν στο νοσοκομείο; Είχε και παθολόγο χθες. Έτσι κι αλλιώς μας είπαν ότι αν την ξαναπιάσει θα πάμε πάλι εκεί χωρίς εφημερία χωρίς ειδοποίηση! Σκωληκοειδίτη το θεωρούν ακόμα και χωρίς σαφή ένδειξη από τον υπέρηχο απλά δεν θεώρησαν το περιστατικό χειρουργήσιμο.

Το κουμπάκι διαγραφή θα μπορούσε να υπάρχει αλλά το πρόβλημα δεν είναι τεχνικό που δεν διαγράφονται αλλά πρακτικό! Μπαίνω εγώ και γράφω ένα ποστ για παράδειγμα και βρίζω εσένα Αγγελίνα και μετά ζητάω να διαγραφώ... Αν διαγραφώ σβήνονται τα στοιχεία μου και όταν εσύ θα ζητήσεις απο το φόρουμ με εισαγγελική εντολή τα στοιχεία μου για να προβείς σε νόμιμες διαδικασίες (αναφαίρετο δικαίωμά σου) δεν θα μπορεί να στα δώσει και είναι υπόλογο... κατάλαβες;

Τόσο το χειρότερο γι' αυτήν. Εγώ το είπα, άμα έχω κανει κατι αξιόποινο, ας με τιμωρήσουν όπως κρίνουν οι διαχειριστές και θα το δεχτώ. Πέραν τούτου, ουδέν.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αυτό κατάλαβα πάντως από το ποστ της Στυλιανάκη. Αυτός είναι ο λόγος που δεν διαγράφονται λογαριασμοί.

και τοτε πως διεγραψαν τους ανωμαλους ε?και ταχα μου θα παρουνε μετρα απο τη διωξη ηλ εγκλ.αφου τους διεγραψαν αρα διεγραφηκαν κ τα ποστ τους,οτι να ναι λενε μου φαινεται

Holy Diver

Eγώ ένα κατάλαβα. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. ;) Ας είμαστε εμείς ΟΚ με τον εαυτό μας και μεταξύ μας και να δούμε μετά αν έχει περιθώριο ο οποιοσδήποτε να μας αγγίξει.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...