Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Τώρα εγώ να πω καλημέρα ή καλησπέρα; :confused:

Είμαι ξύπνια από τις 7.00 αλλά ειναι ξύπνιο και το ταλιμπανάκι μου και είμασταν μόνες στο σπίτι αφού ο μπαμπάς μας έμεινε με τη θεία στο νοσοκομείο όπου είχαν κάνει εισαγωγή στις 4.00. Η εισαγωγή έγινε για καλό και για κακό μιας και οι εξετάσεις βγηκαν το πρωί! Είχε αυξημένα λευκα και παρότι όλες οι ενδείξεις έδειχαν σκωληκοειδίτιδα ο υπέρηχος ήταν ασαφής, πυρετό δεν έκανε, έδειξε βελτίωση με τον ορό και τελικά τους αμόλησαν πριν λίγο! Πριν 5 λεπτά μπήκαν σπίτι!

Τη δική μου μέρα δεν σας την περιγράφω... το παιδί μου ήταν αποφασισμένο από την ώρα που ξύπνησε να μου κάνει τη ζωή κόλαση! Και έπεται συνέχεια αφού μπαμπάς και θεία πρέπει να κοιμηθούν! Όταν κοιμηθεί... και το κολαστήρι... θα ξανάρθω!

Διαφημίσεις

(κάνω ολιγόλεπτο διάλειμμα):cool:

Τώρα εγώ να πω καλημέρα ή καλησπέρα; :confused:

Είμαι ξύπνια από τις 7.00 αλλά ειναι ξύπνιο και το ταλιμπανάκι μου και είμασταν μόνες στο σπίτι αφού ο μπαμπάς μας έμεινε με τη θεία στο νοσοκομείο όπου είχαν κάνει εισαγωγή στις 4.00. Η εισαγωγή έγινε για καλό και για κακό μιας και οι εξετάσεις βγηκαν το πρωί! Είχε αυξημένα λευκα και παρότι όλες οι ενδείξεις έδειχαν σκωληκοειδίτιδα ο υπέρηχος ήταν ασαφής, πυρετό δεν έκανε, έδειξε βελτίωση με τον ορό και τελικά τους αμόλησαν πριν λίγο! Πριν 5 λεπτά μπήκαν σπίτι!

Τη δική μου μέρα δεν σας την περιγράφω... το παιδί μου ήταν αποφασισμένο από την ώρα που ξύπνησε να μου κάνει τη ζωή κόλαση! Και έπεται συνέχεια αφού μπαμπάς και θεία πρέπει να κοιμηθούν! Όταν κοιμηθεί... και το κολαστήρι... θα ξανάρθω!

τέλος καλό, όλα καλά! κουράγιο για το υπόλοιπο της μέρας!

Άντε πάλι (γαμώ την διαγραφή μου εδώ μέσα)

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1941844&posted=1#post1941844

χωρίς να θέλω να ξαναεμπλακούμε σε ατέρμονες συζητήσεις εδώ μέσα, πιστεύω πως όποιος κατηγορεί... πρέπει ν' αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα - για να σταματήσουν οι εικασίες και οι συζητήσεις επί δικαίω και αδίκω... και το κυριότερο ν' απαλλαχτούν τα φόρουμ από σκιές...

Χριστινα ευχομαι τπτ να μην ειναι. Εμεις ειμαστε με κολλημενο 38 απο της 2 τα ξημερωματα......

Οσο για τις διαγραφες, τις κλικες και τα λοιπα εγω καμμενη ειμαι απο οτι καταλαβα ετσι και αλλιως ως ονομα. Οποτε δεν ασχολουμε πλεον. Ουτε εδω ουτε εκει......τελος απο μενα.....ας πανε να βγαλουν τα ματια τους

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

κορίιτσια, σε σχέση με αυτά που λέγαμε χθες βράδυ...

δεν μπορώ να βάλω λινκ (έκανα ένα κόπι της κακιάς ώρας) από δίπλα (θέμα : κάτι τρέχει - πάμε για πτώχευση) αλλά για διαβάστε...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pashalitsa

Να ρωτήσω κάτι μήπως και τυχαίνει να ξέρει κανένας, αλλιώς να το βάλω ίσως άλλο θέμα;;; Έχω με τον άντρα μου 3 επενδυτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα στην Εθνική ασφαλιστική και ένα στην Αlico που ανήκει πια στην Metlife (αυτή είναι από Αμερική οπότε δεν ανησυχώ τόσο). Το θέμα ειναι η Εθνική Ασφαλιστική. Μιλάμε ότι εδώ και πολλά χρόνια επενδύουμε συνολικά περίπου 300 ευρώ το μήνα. Λέτε να χαθούν ΟΛΑ με την χρεοκωπία (που τη θεωρώ σχεδόν βέβαιη εγώ);;; Ο ασφαλιστής δεν είναι σαφής. Μετά από πίεση δική μου μου είπε ότι εφόσον θα υπάρχει η Εθνική σαν εταιρία και μετά τη χρεοκωπία δεν κινδυνεύω να χάσω τα πάντα... Δε με νοιάζει αν για 10 χρόνια ας πούμε θα έχουν πέσει εντελώς οι μετοχές, με ενδιαφέρει αν θα εξακολουθεί να ισχύει το συμβόλαιό μου στο τέλος και αν θα έχω την εγγυημένη λήξη!!! Αλλιώς να τα εξαγοράσω τώρα και ό, τι πάρω!

aleca

μμμμμ.....δε νομιζω κανενανς με βεβαιοτητα να μπορει να σου απαντησει....εφόσον κανενας δεν ξερει τι μελλει γενεσθαι, ποιες θα ειναι οι αποφασεις που θα παρθουν.

Αμεσα προφανως θα πληγουν οι τραπεζες που εχουν ομολογα δημοσιου και παλι ομως δεν ξερω τι θα γινει σε αυτην την περιπτωση με την ασφλαιστικη μια που ειναι ανεξαρτητη εταιρεια....

Στην αναμονη ειμαστε ολοι...

Twinmum81

Περιοχή: Αθηνα

--------------------------------------------------------------------------------

Καλημερα.Μολις ετυχε να διαβασω το θεμα και ενω ειναι κατι που ολοι λιγο πολυ συζηταμε καθε μερα πραγματικα μετα απο τα παραπανω τρομοκρατηθηκα.

Εγω ειδη περιμενω να εγκριθει η αιτιση για ανοιγμα λογαριασμου στη Κυπρο για να μεταφερω εστω και αυτες τις πενιχρες οικονομιες που εχω εκει.Αυτο βεβαια δεν το αποφασισα απο μονη μου ,καθοτι ειμαι ασχετη με αυτα, αλλα μετα απο προτροπη του θειου μου που ειναι διευθυντης σε υποκαταστημα της Eurobank (σ.σ. εχει κανει και εκεινος το ιδιο).

Μετα ομως απο τις χθεσινες ανακοινωσεις σχετικα με την ευνοϊκοτερη αντιμετωπιση της Ελλαδας συνεχιζεται να πιστευεται το ιδιο?

Μηπως εγω παλι δεν εχω καταλαβει καλα και συνεχιζουμε να πηγαινουμε κατα διαολου?

Για πειτε την αποψη σας μετα τις νεες εξελιξεις

τι λέτε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...