Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τελικα μονο εγω θα παθω καταθλιψη χωρις γλυκα απο την Πατρα?? Δεν στεναχωριεμαι εγω ρε! Θα τα παιρνει η πεθερα μου για εμας και θα μας τα στελνει!! :rolleyes:

:lol:

θα σου φτιαξω εγω! γαλακτομπουρεκο σ'σρεσ' ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

A ναι σίγουρα! Κι επειδή θα έχει αυξηθεί η χιλιομετρική απόσταση από την Πάτρα... καλό θα ήταν να μην τα πετάξουμε ούτε στη θάλασσα... νομίζω ότι τα πιάνει τα ψάρια το ποντικοφάρμακο!

θα σου φτιαξω εγω! γαλακτομπουρεκο σ'σρεσ' ?

Πλακα κανεις?

Σιροπι/κρεμα/σοκολατα (κοινως γλυκο να 'ναι) κι ο,τι να 'ναι!!

Δεν εχω ερθει ΟΥΤΕ μια φορα στην Πατρα ΧΩΡΙΣ να επισκεφτω τον Πλεγα! Και εκεινο το μαγαζι απεναντι απο το στρατοπεδο για λουκουμια!

(Τι μου θυμισατε ρε ρουφιανες τωρα! :lol:)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μωρέ μια χαρά θα περάσουμε όλοι μας και σωπάστε. Οι άντρηδες καβάλα στα τζιπάκια τζίγκιρ τζίγκιρ στο βουνό, τα μωρά ξαμολημένα να πιλαλάνε, εμείς κουσκουσουριό...η καλύτερή μας!

Ρε Αερικό, μ' έσκιαξες με την περιτονίτιδα...λες?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Πάλι προπόνηση? Τ' ακούω κι αντραλιάζομαι. Εμ...για την άλλη δεν ξέρω να σου πω...αφού κρύβεται. Δε μου λες, η κόρη πόσο είναι?

Ζούπυ, καλα σου λέει η Μάρα, τι κανουμε τόσες ώρες? Πλάνο αντιμετώπισης της χρεωκοπίας!

Η μικρη είναι 4ων. Καλά μη νομίζεις οτι κάνει πολλά στη προπόνηση. Ακόμα δεν έχει μπει στο κλίμα. Πότε έρχετε και κάνει καμια κλωτσιά, πότε φεύγει και τρέχει λόγο απλάς της αίθουσας ποτέ μπλέκεται στα πόδοα μου και τρώει και καμια ξόφαλτση. Λέω ευτυχώς που ο δάσκαλος του καράτε με ξέρει απο μωρό αλλιώς θα μας εδιωχνέ κλωστιδόν και τις 2 απο το μάθημα.

Καράτε μαζί με τη κόρη.....

Aπαπαπα εσένα να σε έχουμε με το μαλακό δηλαδή :lol:

Ρε Αερικό, μ' έσκιαξες με την περιτονίτιδα...λες?

Δεν ξέρω βρε Αγγελίνα μου! Όλο το σκηνικό μου θυμίζει τόσο πολύ τη δική μου πρωτοχρονιά με την περιτονίτιδα! Και το χρώμα της! Σα να έβλεπα εμένα! Μακάρι να έχω άδικο...

Το νερό λέει δεν ειχε κατέβει στην κύστη οπότε θα τον ξανακάνουν σε λίγο τον υπέρηχο!!! Μα αφού έκανε εμετό κύριοι χωρις να έχει φάει... ποιο νερό; Γρρρρρρρρρρ

Eds_ME_Ww6I

Πολυ στεναχωριεμαι για το Τζοανακι μας.. :( Ετσι μου ερχεται να πω στο Βασιλη να με παει στο νοσοκομειο να κατσω μαζι τους! Ετσι κι αλλιως ειναι ο κουνιαδος εδω!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Δεν θα την βοηθήσει ρε Φαίη... Αυτή τώρα... εμένα θα ήθελε εκεί αλλά φευ... ελπίζω ο Φιλ να κάνει καλή δουλειά γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει!

Έχει κι εκεί γλυκά, κόρες...μάνα μου κάτι πουτίγκες! Νηστικές δεν θα παμε, έννοια σας!:lol:

Gioli, εσύ έχεις καταλάβει τι λέμε? Έχεις καβάτζες άμα πέσει πείνα στο κλεινόν άστυ ή θα μας κάνεις την τιμή να ορίσεις στο εξοχικό μας?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Δεν θα την βοηθήσει ρε Φαίη... Αυτή τώρα... εμένα θα ήθελε εκεί αλλά φευ... ελπίζω ο Φιλ να κάνει καλή δουλειά γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει!

Μηπως τοτε να ερθω να κατσω με την Κωτιτα και να πας?

Πραγματικα δεν εχω προβλημα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...