Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

a...το μονο προβλημα που δε θα εχω...δε τρωω γλυκα!

κρις, κατι ειπατε πριν για τη τζο λοιπον....ε...και αυτο το εχασα σημερα...δεν ειναι και το μονο θα μου πεις ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ράννια δεν είσαι καλά! Έμπλεξες με το δημόσιο και έχασες τη φόρμα σου!

κάτσε να σε σιάξω λίγο:

OoaxVko0bwQ

Για απόψε το βράδυ λέω βρε Μάρα μου, που έβλεπες αυτά στην τηλεόραση! Μου φάνηκε ότι σε χάλασαν...άμα κάνω λάθος, σόρρυ.

Ρε συ Ζώπυρον πολύ γελασα...δίκιο έχει η Μάρα! Να 'ναι καλά ο άνθρωπος! Μπας και συγγενεύει με καναν Βρετανό λόρδο?

Aντε πάρε να μας πεις, Αερικό.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

axaxaxaxaxaxxaxaaxxaxaxaxaxaxa μα τι γαματη αντιδραση!!! γινεται και ωραια σκηνη σε ταινιακι αυτο..εσυ αλαλιαζουσα να του λες μαζευτα ζοπυρε φευγουμε ο κοσμος καταρειει και ο ζοπυρος με την παντοφλα.. με σε ξενο σπιτι? δεν ειναι αγενεια?

αχαχαχα αχαχαχα αχαχαχα! πολύ καλό!

(και να' λεγα πως ο ζώπυρος είναι του σαβουάρ βιβρ... αλλά κάπως του φάνηκε, στο σπίτι μιας "άγνωστης"... που να ξέρει ότι δεν έχουμε πει ακόμη εδώ μέσα... τι χρώμα... εσώρουχο φοράμε...!)

Ράννια δεν είσαι καλά! Έμπλεξες με το δημόσιο και έχασες τη φόρμα σου!

κάτσε να σε σιάξω λίγο:

χαχαχαχα, οχι ρε... ειμαι κομματια, γιατι δε μου φτανει το πρωινο τρεξιμο, μολις γυρισα σπιτι βουτηξα το παιδι και πηγαμε ολοι μαζι κουνιες-καφε και μετα ηρθε μια φιλη μου με το μικρο σπιτι και γενικα επεσε πολυ ξεσαλωμα! αλλα γαματα περασαμε! (εκτος του πρωινου!!!!)

Aντε πάρε να μας πεις, Αερικό.

Έχει μπει για τον υπέρηχο... ξαναέκανε εμετό (τον ορό;?!) και περιμένω... ο πόνος αυξάνεται!

Γαμώτο! Την φοβάμαι την κωλοπεριτονίτιδα... την βλέπω να έρχεται... το 'χω ξαναζήσει αυτό το έργο σε εμένα!

χεχε οχι αγγελινα μ δεν με χαλασαν,,,απλά τα σχολίαζα γιατι οδηγησαν τον πουκοπατερα στην εξαρση και στο "8α ζωστω με εκρηκτικα σου λεω"....εγω ειμαι εντελως βουρλο..αγνοια κινδυνου ρε παιδι μου :P

ζοπυ...ιντιντ! :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Πάλι προπόνηση? Τ' ακούω κι αντραλιάζομαι. Εμ...για την άλλη δεν ξέρω να σου πω...αφού κρύβεται. Δε μου λες, η κόρη πόσο είναι?

Ζούπυ, καλα σου λέει η Μάρα, τι κανουμε τόσες ώρες? Πλάνο αντιμετώπισης της χρεωκοπίας!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Τελικα μονο εγω θα παθω καταθλιψη χωρις γλυκα απο την Πατρα?? Δεν στεναχωριεμαι εγω ρε! Θα τα παιρνει η πεθερα μου για εμας και θα μας τα στελνει!! :rolleyes:

:lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

a na ρωτσω...αμα γινει μπουμ τα χρεη στις τραπεζες παπαλα? γιατι αν δεν εχουμε δανεια κλπ κλπ και πεφτει το κολοκυθακι και το σπληναντερο απο γονικη καιπε8ερικη παροχη...ειμε8α πολυ 8εες!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...