Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

την 25η μαρτιου που λενε οτι 8α γινει το καμπουμ γιατι λεφτα παπαλα απο οξω, ελπιζω να ειμαι ντιρλα και να ακουω καφαση: ολοι 8α ζησομεεεεε ολοι 8α ζησοοομεεεεεεεεεε

μάρα συγνώμη... να τολμήσω μια αδιάκριτη ερώτηση πριν καληνυχτίσω... οριστικά...?

όντως πίνεις πολύ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μάρα συγνώμη... να τολμήσω μια αδιάκριτη ερώτηση πριν καληνυχτίσω... οριστικά...?

όντως πίνεις πολύ?

katarxhn η ερωτηση σου δεν ειναι αδιάκριτη :)

κατα δευτερον...ειλικρινά όχι... ολα μαζι ανα εβδομαδα περι τα 4 ποτακια...αλλα ειλικρινά είμαι ξεκουδουνη απο μονη μου :rolleyes:

dZJip3.png

Παπαλούζες ναι, σε όλο το φάσμα του ουράνιου τόξου. Είναι και το δάσος κοντά, Τι είναι οι καβούροι? Καβούρια? Δεν έχει και πολλά στη δική μας τη θάλασσα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

νεώτερα από τη τζο έχουμε?

εντωμεταξύ, έλεγα στον άντρα μου τώρα ότι αν πέσει... κατοχή... έχουμε τη καβάτζα της αγγελίνας...

και μου λέει "μα καλά σε ξένο σπίτι θα πάμε"?:lol:

axaxaxaxaxaxxaxaaxxaxaxaxaxaxa μα τι γαματη αντιδραση!!! γινεται και ωραια σκηνη σε ταινιακι αυτο..εσυ αλαλιαζουσα να του λες μαζευτα ζοπυρε φευγουμε ο κοσμος καταρειει και ο ζοπυρος με την παντοφλα.. με σε ξενο σπιτι? δεν ειναι αγενεια?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Η βαφτιστήρα μου Ράννια :) Η μεγάλη κόρη μου! Μα όταν διαβάζεις και δεν καταλαβαίνεις γιατί δεν ζητάς υπότιτλους;

Καλησπέρα gioli :D

Gioli! Επιτέλους! Τα είδες τα σημερινά μας? Ήρθε από δω η αδιόριστη η δικηγόρος σου και μας έβριζε! :lol:

Τι κάνεις κορίτσι? Όλα καλά?

Καλά είμαι βρε συ. Τι καλά, ξεθεωμένη απο τη προπόνηση. Αυτη τι είναι; Είναι παλίο μέλος;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...