Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

πωπω Βικάκι άστο, ειχα κολλήσει με κάτι φάρμες στο φατσοβιβλίο , σωστή αγρότισσα είχα γίνει!!!!! Δράμα, ξυπνόυσα και είχα έννοια να κλαδέψω τα δέντρα μου!!!!

Δωράαααακι αχ το νινί σου , τι περνάει κι αυτό.... Γρηγορα να βγούν να ησυχάσει !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε σαβουλα μου....τι κυριακη και κουραφεξαλα:cool:κι εγω ψοφισα σημερα.:roll:

καλά εγώ να δείς κούραση, άσε που θα είχα φύγει από τις 6 αλλά έκατσα μια ώρα ακόμα γιατί μια βλαμένη νοσοκόμα πήρε λάθος το αίμα και βγήκαν όλα τα αποτελέσματα σκ#τ@.....

Σεβουλα μην φανταστεις οτι συμβαινει και συχνα πια,ουτε που θυμαμαι απο ποτε ειχαμε να βγουμε βραδυ, ασε που εκει γυρω στη μια ημουν ετοιμη να κοιμηθω στο τραπεζι απο την αυπνια που ειχα και απο το προηγουμενο βραδυ λογω του Μαριου.

Καλα ηταν αλλα σημερα ολη την ημερα ημουν κυριολεκτικα κουρελι, δεν σηκωνω ξενυχτια πια, γερασα!!!!!!!!!!!!

Αερικακι εμας αυτη ειναι η καθημερινοτητα μας καθε 5 λεπτα ακους γκουπ,μπαμ, πεφτει και σκοτωνεται η χτυπαει οπου βρει, αφου κιαυτο πλεον εχει γινει αναιστητο ουτε κλαει απλα σηκωνεται σαν να μην τρεχει τιποτα.

καλά εγώ να δείς κούραση, άσε που θα είχα φύγει από τις 6 αλλά έκατσα μια ώρα ακόμα γιατί μια βλαμένη νοσοκόμα πήρε λάθος το αίμα και βγήκαν όλα τα αποτελέσματα σκ#τ@.....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Αερικακι εμας αυτη ειναι η καθημερινοτητα μας καθε 5 λεπτα ακους γκουπ,μπαμ, πεφτει και σκοτωνεται η χτυπαει οπου βρει, αφου κιαυτο πλεον εχει γινει αναιστητο ουτε κλαει απλα σηκωνεται σαν να μην τρεχει τιποτα.

Ακριβως τα ιδια και εμεις... Αφου αν δεν ακουσω μπαμ, μπουμ αρχιζω να ανησυχω... Επισης να σας πω πως εχει να κλαψει λογω χτυπηματος απο το καλοκαιρι που εκλαψε επειδη εσκισε τα χειλια της... Εκτοτε σηκωνεται, κοιταει που χτυπησε, λεει "αμποοοοο!!!" (=μπραβοοοοο!!!) και συνεχιζει ακαθεκτη!

Παω να την κανω μπανιο και επανερχομαι! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ακριβως τα ιδια και εμεις... Αφου αν δεν ακουσω μπαμ, μπουμ αρχιζω να ανησυχω... Επισης να σας πω πως εχει να κλαψει λογω χτυπηματος απο το καλοκαιρι που εκλαψε επειδη εσκισε τα χειλια της... Εκτοτε σηκωνεται, κοιταει που χτυπησε, λεει "αμποοοοο!!!" (=μπραβοοοοο!!!) και συνεχιζει ακαθεκτη!

Παω να την κανω μπανιο και επανερχομαι! :D

εμεις μολις τελειωσαμε με το μπανακι μας.

τωρα παιζει με τον μπαμπα του μεχρι να περασει κανα 15λεπτο για μαμ και νανι:D

εκανε ραμματα???

r.gif

πωπω Βικάκι άστο, ειχα κολλήσει με κάτι φάρμες στο φατσοβιβλίο , σωστή αγρότισσα είχα γίνει!!!!! Δράμα, ξυπνόυσα και είχα έννοια να κλαδέψω τα δέντρα μου!!!!

Δωράαααακι αχ το νινί σου , τι περνάει κι αυτό.... Γρηγορα να βγούν να ησυχάσει !

αστα να πανε στινα μου.

το στοματακι του ειναι ολο φουσκωμενο!!!!!!!!!!:roll:

και ησυχος ειναι με ολα αυτα............................

r.gif

αχ αερικο μου....κι ο μικρος μου σημερα εκλεισε το χερακι του στο ντουλαπι του μπανιου:?ευτυχως δεν χτυπησε αλλα απο κλαμα....χαμος!!!!!

αχ μωρε η καρδια μου....της ελειψε ο μπαμπακας:D

κι εμεις ετσι κανουμε...τρελο κολλημα με τον μπαμπα μας....αν και αγορι!!!!!

σημερα με το παραμικρο κλαιει ο θησαυρος μου:(πονανε τα δοντακια του.

7 βγαζει:roll:μαζεμενα!!!!!!

Ζήλεψε από την δικιά μου που τα βγάζει επίσης 7 μαζεμένα και είπε να δοκιμάσει κι αυτός τη γλύκα; Καλή υπομονή Δωράκι... είναι μεγάλο πακέτο!

Είναι λογικό να είναι κολλημένα με τον μπαμπά. Τους βλέπουν λιγότερες ώρες... Χθες που μας έβλεπε συνέχεια μαζί ήταν μια χαρά. Σήμερα που είδε τον μπαμπά συνολικά 3 ώρες μέσα στη διάρκεια της μέρας (και να ξέρει κιόλας ότι είναι στο σπίτι!) ε λύσσαξε! Πόσο να καλύψουν το κενό ο νονός, η νονά, η γιαγιά και ο παπούς;

Λοιπόν όταν έφυγα πήγα μέσα, έστειλα τον μπαμπά για μπάνιο γιατί ξάπλωσα δίπλα του στη σκηνή (όπου και τους βρήκα) και του είπα "μωρό μου έτσι δεν ξαπλώνεις δίπλα μου σήμερα, τράβα για μπάνιο" :lol: Παίξαμε με τη μικρή που είχε ανακτήσει τα κέφια της αλλά ήταν αρκετά κουρασμένη, βγήκε ο μπαμπάς από το μπάνιο, καληνυχτίσαμε φώτα,παιχνίδια, ψάρια, ράδιο, σκηνή και τον Μπάμπη :rolleyes: και αρχίσαμε διαδικασία μπανιου ύπνου. Φάγαμε τα "γλυκάκια" μας, δηλαδή prospan και depon (γιατί δεν παλευόταν σήμερα ο πόνος της!!!), βάλαμε και την winter balm μας, ήπιαμε όοοοολο μας το γάλα (είχα φτιάξει 180 σήμερα!) και ξεράθηκε! Πριν λίγο έβηξε λίγο αλλά δεν ξύπνησε! Ελπίζω να μην ξυπνήσει και τη νύχτα! Χρειάζεται και ο μπαμπάς ύπνο ο οποίος έχω να σας πω ότι με δύο μέρες ξυπνήματα τη νύχτα... τα έπαιξε :lol:

Πάντως αν εξαιρέσουμε τη σημερινή μέρα, το ΣΚ ήταν ξεκούραστο :lol:

Διαφημίσεις

και εξακολουθω να απορω................................................

η νιτσα που ειναι οεοοοοοοοοο????????????

Χάσαμε τη Νίτσα ΣΤΟΠ. Τώρα απορώ κι εγώ ΣΤΟΠ

Την εβαλα κι ειπα να ερθω..

Ξεκινησαμε καινουριο κολπακι οποτε δεν τρωει το φαγητο.. Το κλασσικο αεροπλανακι που ψαχνει να βρει τη σπηλιτσα και η σπηλιτσα ειναι το στομα της και πρεπει να το ανοιξει για να φαει και ουφ! μπαφιασα.. Αν δεν θελει, μη φαει.. Ετσι κι αλλιως ειναι μια χαρα τα κιλα της!

Dwraki οχι, δεν εκανε ραμματα... Βεβαια εκανα αμαν και πως να σταματησω την αιμορραγια.. Ετρεχε (κλασσικα) και καπου σκονταψε και εσκασε κατω με το στομα... Ανοιξε το πανω χειλος και ετρεχε τοσο αιμα που δεν μπορουσα να καταλαβω απο που προερχοταν.. Ο Βασιλης -κλασσικα- ηταν στη δουλεια, εγω δεν οδηγω, οποτε ειπα απο μεσα μου "σκασε και κολυμπα!".. Ανοιξα το φαρμακειο μας, πηρα τηλ.τον παιδιατρο και εκανα ο,τι μου ελεγε.. Το βραδυ για να συνελθω, μολις την εβαλα για υπνο ηπια ενα μπουκαλι smirnoff με sprite μονη μου! :roll: Το πρηξιμο μας εφυγε μετα απο καμμια εβδομαδα.. Και αν το σκαλιζε η μικρη με τη γλωσσα της, ψιλοετρεχε καθημερινα λιγο αιματακι. Στανταρ αν την πηγαινα Παιδων θα μας το εκαναν το ραμματακι μας! Δεν υπηρχε περιπτωση να τη γλιτωσουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγώ φτου φτου να μην την ματιάσω από τη μέρα που ξαναξεκινήσαμε παιδικό τρώει όοοοοολο της το φαγητό! 15 μέρες υπέφερα και εκείνες σε 1 μέρα την έστρωσαν... δεν ξέρω τι τους κάνουν αλλά είναι ρε παιδί μου άλλο παιδί όταν πηγαίνει στον παιδικό σταθμό. Και να πεις ότι της περνάει η άρνηση ειδικά όταν την ταίζω εγώ... ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ!

αυτό με τον παιδικό είναι άλλο πράγμα...όλο το καλοκαίρι που είχε πάθει πυώδη αμυγδαλίτιδα και δεν έτρωγε τίποτα παρακάλαγα πότε θα ξανανοιξει ο παιδικός για να στρώσει....

μωρέ και όσπρια και απολα..σιγά μην της δώσω εγώ όσπρια στο σπίτι, θα μου τα φτύσει καταμουτρα!!

Ζήλεψε από την δικιά μου που τα βγάζει επίσης 7 μαζεμένα και είπε να δοκιμάσει κι αυτός τη γλύκα; Καλή υπομονή Δωράκι... είναι μεγάλο πακέτο!

Είναι λογικό να είναι κολλημένα με τον μπαμπά. Τους βλέπουν λιγότερες ώρες... Χθες που μας έβλεπε συνέχεια μαζί ήταν μια χαρά. Σήμερα που είδε τον μπαμπά συνολικά 3 ώρες μέσα στη διάρκεια της μέρας (και να ξέρει κιόλας ότι είναι στο σπίτι!) ε λύσσαξε! Πόσο να καλύψουν το κενό ο νονός, η νονά, η γιαγιά και ο παπούς;

αχ αερικο κι εσεις ολα μαζι τα βγαζετε???

καλο κουραγιο μας:roll::roll::roll:

εγω ειμαι της αποψης οτι το κενο που εχει το παιδι απο τον γονεα,δεν μπορει να το αναπληρωσει κανενας!!!!!

ειχε δουλεια για το σπιτι ο καλος σου???

r.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...