Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ορε φαιη...οταν φευγεις δνε παιρνεις τρην εγυυηση της ΔΕΗ σ πισω?

Ετσι νομιζω.. Ειχαμε δωσει 60 ευρω, οποτε αν ειναι μπορει να αφαιρεθουν απο τα 242.. Παμε δηλαδη στα 182.. Τσιμ***κια με δοσεις (και δε με λενε και Θεοδοση..)

'μαστα...

νο κομμεντς...

νταξ, ολα καλα:P

να σας πω και γω ενα νεο.... φευγουν μαζικα οικογενειες αλλοδαπων που ζουσαν χρονια ελλαδα... αλβανοι, μολδαβοι, κλπ... γυρνανε στις χωρες τους αφου εδω πια δουλειες δεν υπαρχουν...

και κλεινουν τμηματα στα φροντιστηρια.. τουλαχιστον στο δικο μας.. αφου η πλειοψηφια των παιδιων στις μικρες ταξεις ειναι αλλοδαπακια..

και γινονται συγχωνευσεις τμηματων, λιγοτερες ωρες λοιπον και για τους καθηγητες, λιγοτερα φραγκα...

μιλησε κανεις γι αγγουρια?

Βασικα αυτο για τις αλλοδαπες οικογενειες το ξερω εδω και καιρο. Για τα φροντιστηρια δεν ειχα ιδεα.. Οσο για τα αγγουρια, τραστ μι, σε νιωθω!

νιτσάκι που είσαι? μου έλειψες!!!!!

καληνύχτα σε όσες αποχωρούν ή αποχώρησαν - πες τε μου και μένα γλυκά λογάκια να πάω να την πέσω - στις 7 θα σηκωθώ το πρωί...!!!:evil:

Οντως, κι εμενα μου λειπει η τρελογκα!!

Αντε καλο βραδυ και σε εσενα ζουπυ μου! Ονειρα γλυκα και απονηρευτα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

'μαστα...

νο κομμεντς...

νταξ, ολα καλα:P

να σας πω και γω ενα νεο.... φευγουν μαζικα οικογενειες αλλοδαπων που ζουσαν χρονια ελλαδα... αλβανοι, μολδαβοι, κλπ... γυρνανε στις χωρες τους αφου εδω πια δουλειες δεν υπαρχουν...

και κλεινουν τμηματα στα φροντιστηρια.. τουλαχιστον στο δικο μας.. αφου η πλειοψηφια των παιδιων στις μικρες ταξεις ειναι αλλοδαπακια..

και γινονται συγχωνευσεις τμηματων, λιγοτερες ωρες λοιπον και για τους καθηγητες, λιγοτερα φραγκα...

μιλησε κανεις γι αγγουρια?

εγώ τους τάλεγα προηγουμένως και τους φαινόμουν υπερβολική...

Διαφημίσεις

την 25η μαρτιου που λενε οτι 8α γινει το καμπουμ γιατι λεφτα παπαλα απο οξω, ελπιζω να ειμαι ντιρλα και να ακουω καφαση: ολοι 8α ζησομεεεεε ολοι 8α ζησοοομεεεεεεεεεε

dZJip3.png

Φαίη, σε έχει δει ΩΡΛ? Και ποια η διάγνωση? Δεν θυμάμαι, σόρρυ.

Με εχει δει Αγγελινα μου! Ειπε πως λογω της ιγμοριτιδας εχουν μεταφερθει μικροβια στα αυτια και πως το αριστερο εχει μαζεψει υγρο. Ετσι προηλθε και ο ιλιγγος. Πρεπει να κανω αγωγη για τουλαχιστον 2 μηνες με αντιβομ και μετα επανεξεταση για να δουμε τι θα κανουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καληνύχτα στις αποχωρούσες!

Φαίη, έλα, έλα! εσύ θα μπούχτισες από θάλασσα, στο βνι θα σε καβατζώσω!

Φυστικάκι, άστα αυτά χαρά μου! Μπες στο κλίμα να κοιμηθείς απόψε με το χαμόγελο! Τι γουστάρει το κορίτσι σου, κατσικάκια ή ψαράκια?

Αερικό, κι εγώ κορίτσι ήθελα, αλλά πού με το αγορόσογο! Ξέρεις πόσες φορές το σκέφτηκα, εκείνος ο μικρός γιατί να μη μου ερχότανε πακετάκι μαζί με μια μπεμπούκα?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, αλλά η πεθερά μαγειρεύει, φιλενάδα. Και κάνει κι ωραία γλυκά και πίτες. Έχει και πολύ χιούνορ, μέντα μιλάμε. Ξέρει και τα κατατόπια. Παιδιά μόνο μην της πεις να κρατήσει. :rolleyes:

Λοιπόν, δε θα τα χαλάσουμε, βουνό, θάλασσα, ό,τι θέλει η καθεμια. Καρδιές δεν χαλάμε. Και τη ζωπυρούλα μου πρώτη πρώτη, που είναι και παραπονιάρικο το πουλί μου. Ματς μουτς.

ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Αερικό, μην πω μεγάλη κουβέντα, αλλά δεν νομίζω τα παιδιά μου να μην το 'χουν αυτό τουλάχιστον. Μωρέ αυτοί θα πρέπει να φυλάγονται, είναι κι ομορφονιοι και γλυκοαίματοι (ΚΟΥΚΟΥΒΑ!)

συμφωνώ και επαυξάνω, για το παιδί μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατάλαβα, Φαίη μου. Και πάλι περαστικά, κοριτσάκι μου.

Μάρα, ξεκόλλα με τη χρεωκοπία! Άμα είναι να γίνει, θα γίνει, ποιο το όφελος να το σκεφτόμαστε από τώρα? Σας λέω, αφήστε τα αυτά, ώρα που είναι!

Για το ΣΚ εννοούσα ότι δεν θα διαθέτω και πολύ ελεύθερο χρόνο.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...