Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοβαρότατα, Ζώπυρον. Έχω κι άλλες καβάτζες, στη θάλασσα, αλλά δεν είναι για τόσο κόσμο.

Τι σαλιγκάρια λες εσύ, μωρή? :lol: Χαμουτζίδικη συνήθεια είναι αυτή? Να τα ξεχάσεις αυτά. Σπληνάντερο θα σε ταϊζω κάθε μέρα, κακομοίρα μου...πού είσαι Σέβη ν' ακούσεις!

Θέλω να πω, μη χολοσκάτε, φιλενάδες. Εδώ είμαστε εμείς οι επαρχιώτισσες...θα μεριμνήσουμε για το καλό σας!

Μαρκοπουλάκι, σωστά τοποθετήθηκες. Λουκάνικα. Μωρε το δικό σου το κατσικάκι τη χαρά του θα έβρισκε εκεί. Τα φαντάζομαι όλα μαζί να παίζουν στην πλατεία και λιγώνομαι.

αγγελίνα, γράψε με ως πρώτη συμμετοχή στο δεφτέρι σου! έρχομαι σου λέω (βουνό - θάλασσα, δεν έχει σημασία)!

και θα φέρω μπιφτεκάκι είπα!!!!!!!!

Ααααα...καλώστηνε την φυστικοπέρδικα...δεν ξέρω τις εμπειρίες και τις αντοχές σου, dearest, αλλά όπως και να 'χει, μη χαλαστείς και πολύ...εμείς, όπως βλέπεις, ήδη το ξεπεράσαμε! Για να μην πω ότι μας έκανε και καλο!

Γράφω, γράφω, να βγάλω το άχτι μου, που θα σας χάσω πάλι όλο το ΣΚ! κι εκείνη η Νίτσα, πότε ξεμπερδεύει, είπαμε?

Καλό βράδυ, Μαρκοπουλίνα με τα ωραία σου!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε Φαίη μου! Λογικό να ήθελε να τον ανοίξει ο άνθρωπος!

φαίη, ναι είναι λογικό - όταν έχει φύγει ο ενοικιαστής, ο ιδιοκτήτης ανοίγει τους λογαριασμούς να δει τι παίζει!

Για τα αγοράκια δεν έχω συνταγή... και δεν νομίζω πως υπάρχει... απλώς πρέπει να τα μάθετε φαντάζομαι να σέβονται το ΟΧΙ της κοπέλας

γιατί να υπάρχει για τα κορίτσια συνταγή κι όχι για τ' αγόρια?

να τα μάθουμε να σέβονται...? μα βέβαια ναι! τι μας πέρασες? απολίτιστες?:rolleyes:

Βρε δεν έχω συνταγή γιατί δεν έχω κάνει εγώ η ίδια "αγόρι" με αυτή την έννοια :rolleyes:

Γι' αυτό άλλωστε ήθελα κόρη! Για να εφαρμόσω ό,τι έμαθα σ' αυτή την κωλοζωή... όσο μου επιτρέψει!

Οκ λοιπον, θα ξε-πειραχτω! Τωρα να δω που θα τα βρουμε τα μαμημενα 242 ευρα να κανουμε τη διακοπη της ΔΕΗ αφου ειναι -ακομα- στο ονομα μας..!

Αγγελινα κι εγω δηλωνω συμμετοχη! Με τα χιλια ομως! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ρε, ξεχασα να καληνυχτισω την Κικιτσα και τη Βικυ!

Καληνυχτα κοριτσαρες! :D

Edit: Και τη Μαρκοπουλινα μας!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

'μαστα...

νο κομμεντς...

νταξ, ολα καλα:P

να σας πω και γω ενα νεο.... φευγουν μαζικα οικογενειες αλλοδαπων που ζουσαν χρονια ελλαδα... αλβανοι, μολδαβοι, κλπ... γυρνανε στις χωρες τους αφου εδω πια δουλειες δεν υπαρχουν...

και κλεινουν τμηματα στα φροντιστηρια.. τουλαχιστον στο δικο μας.. αφου η πλειοψηφια των παιδιων στις μικρες ταξεις ειναι αλλοδαπακια..

και γινονται συγχωνευσεις τμηματων, λιγοτερες ωρες λοιπον και για τους καθηγητες, λιγοτερα φραγκα...

μιλησε κανεις γι αγγουρια?

Parents are the last people on earth who ought to have children

Εγώ θέλω να κλείσω θέση για τη θάλασσα που δεν θα έχει πεθερά εκεί :lol:

δεν μας νοιάζει η πεθερά των άλλων! η δικιά μας να μην είναι...!!!!:mrgreen:

Γράφω, γράφω, να βγάλω το άχτι μου, που θα σας χάσω πάλι όλο το ΣΚ!

γιατί? το πράγμα σου δεν δουλεύει σ/κ?:cool:

κι εκείνη η Νίτσα, πότε ξεμπερδεύει, είπαμε?

νιτσάκι που είσαι? μου έλειψες!!!!!

Καλό βράδυ, Μαρκοπουλίνα με τα ωραία σου!

καληνύχτα σε όσες αποχωρούν ή αποχώρησαν - πες τε μου και μένα γλυκά λογάκια να πάω να την πέσω - στις 7 θα σηκωθώ το πρωί...!!!:evil:

Ναι, αλλά η πεθερά μαγειρεύει, φιλενάδα. Και κάνει κι ωραία γλυκά και πίτες. Έχει και πολύ χιούνορ, μέντα μιλάμε. Ξέρει και τα κατατόπια. Παιδιά μόνο μην της πεις να κρατήσει. :rolleyes:

Λοιπόν, δε θα τα χαλάσουμε, βουνό, θάλασσα, ό,τι θέλει η καθεμια. Καρδιές δεν χαλάμε. Και τη ζωπυρούλα μου πρώτη πρώτη, που είναι και παραπονιάρικο το πουλί μου. Ματς μουτς.

Φαίη, σε έχει δει ΩΡΛ? Και ποια η διάγνωση? Δεν θυμάμαι, σόρρυ.

Αερικό, μην πω μεγάλη κουβέντα, αλλά δεν νομίζω τα παιδιά μου να μην το 'χουν αυτό τουλάχιστον. Μωρέ αυτοί θα πρέπει να φυλάγονται, είναι κι ομορφονιοι και γλυκοαίματοι (ΚΟΥΚΟΥΒΑ!)

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...