Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ράννια, γιατί είσαι τόσο σκασμένη κοριτσάκι? Δεν θέλεις να το βγάλεις από μέσα σου?

Καληνύχτα στην Έλλη και την Κική.

Όσο για το άλλο που λέτε...εγώ έχω αγόρια...πώς θα το αντιμετωπίσουμε εμείς, Ζώπυρον και Μαρκοπουλάκι? Που μπορεί να τους ανάψουν τα αίματα και νωρίτερα? Βάι βάι βάι...εμότικον που ξεροκαταπίνει.

Αερικό, άντε να μάθουμε κι εμείς, μ' έπιασε αγωνία τώρα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα Βίκη... γενικά είμαι υπέρ του μέτρου όποιο και αν είναι αυτό σε κάθε περίπτωση και με βάση τους πρωταγωνιστές...

Δηλαδή εν προκειμένω εγώ προτιμώ να υπάρχει ο καλός μπάτσος και ο κακός μπάτσος! Να υπάρχει δηλαδή και ο φοβος των Ιουδαίων αλλά και η δυνατότητα εκμυστήρευσης και επικοινωνίας... οπότε εσύ θα κάνεις τον καλό μπάτσο και ο Βικάκιος τον κακό ;)

Διαφημίσεις

Κοίτα Βίκη... γενικά είμαι υπέρ του μέτρου όποιο και αν είναι αυτό σε κάθε περίπτωση και με βάση τους πρωταγωνιστές...

Δηλαδή εν προκειμένω εγώ προτιμώ να υπάρχει ο καλός μπάτσος και ο κακός μπάτσος! Να υπάρχει δηλαδή και ο φοβος των Ιουδαίων αλλά και η δυνατότητα εκμυστήρευσης και επικοινωνίας... οπότε εσύ θα κάνεις τον καλό μπάτσο και ο Βικάκιος τον κακό ;)

Αυτο κανουμε Αερικουλι αλλα τον κακο μπατσο τωρα τελευταια τον συνδεει:D:D:D:D:D:D

χααχχαχαχαχα ρε σεις αυτος ο αιβαλιωτης ειναι ντιπ γιδοπουλο? εκανε λεει επερωτηση για τα μεταλεια χρυσου και τον εγραψαν..και εκεινος καταγγελοντας ειπε το κορυφαιο..ηρ8αμε να μιλησουμε για χρυσο και εσεις μας λετε για τον τερη χρυσο!

ρε εκει στο λαος εχουν γελιο τελικα

dZJip3.png

Ε οχι και σαλιγκαρια βρε κοπελια δεν τα τρωω, κανενα λουκανικακι δεν παιζει??? Αστο θα φερω εγω.

εγώ να φέρω μπιφτεκάκι?

Σχήμα οξύμωρο! Κοιμόμαστε... τρόπος του λέγειν :lol: θα κοιμίζουμε τους άντρες γιατί κάποιος πρέπει να προσέχει τα μωρά όταν ξυπνήσουν :lol:

χαχαχαχαχα!!!!!!!

...Όσο για το άλλο που λέτε...εγώ έχω αγόρια...πώς θα το αντιμετωπίσουμε εμείς, Ζώπυρον και Μαρκοπουλάκι? Που μπορεί να τους ανάψουν τα αίματα και νωρίτερα? Βάι βάι βάι...εμότικον που ξεροκαταπίνει.

άστα φιλενάδα! εγώ ήδη το σκέφτομαι... τον κόβω και κομματάκι ζωηρούλικο τον δικό μου...

Αερικό, άντε να μάθουμε κι εμείς, μ' έπιασε αγωνία τώρα.

κι εγώ έχω αγωνία... επειδή θα την πέσω, γράψε νέα βρε αερικό και θα τα διαβάσω το πρωί - ελπίζω να πάνε όλα κατ' ευχήν!

εντωμεταξύ... αγγελίνα... δεν απάντησες στο βασικό ερώτημα :

υπάρχουν όντως οι εγκαταστάσεις?

Διαφημίσεις

Ενταξει.. Πηρα την αντιβιωσουλα μου, το αντιβομ μου, εφαγα και το ντακο μου και να 'μαι! Το Μαρακι κοιμηθηκε κανονικα τελικα!

Ποσο μου 'χε λειψει αυτο που κανω τωρα! Πραγματικα ομως! Ειμαι απο το Σαββατο το βραδυ στα ταρταρα, σχεδον μια εβδομαδα μου πηρε να σταματησουν οι ζαλαδες.. :?

Ρε κοριτσια.. Ασχετο εντελως! Μιλησα στο face με την παλια μου γειτονισσα (στο Λαγονησι) και μου ειπε πως μας εχει ερθει ο λογαριασμος της ΔΕΗ και πως ειναι 242 ευρω. Και οταν της ειπα που το ξερει, μου ειπε πως τον ανοιξε επειδη -λεει- της το ζητησε ο σπιτονοικοκυρης.. :roll: Τωρα εγω πειραζει που πειραχτηκα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σοβαρότατα, Ζώπυρον. Έχω κι άλλες καβάτζες, στη θάλασσα, αλλά δεν είναι για τόσο κόσμο.

Τι σαλιγκάρια λες εσύ, μωρή? :lol: Χαμουτζίδικη συνήθεια είναι αυτή? Να τα ξεχάσεις αυτά. Σπληνάντερο θα σε ταϊζω κάθε μέρα, κακομοίρα μου...πού είσαι Σέβη ν' ακούσεις!

Θέλω να πω, μη χολοσκάτε, φιλενάδες. Εδώ είμαστε εμείς οι επαρχιώτισσες...θα μεριμνήσουμε για το καλό σας!

Μαρκοπουλάκι, σωστά τοποθετήθηκες. Λουκάνικα. Μωρε το δικό σου το κατσικάκι τη χαρά του θα έβρισκε εκεί. Τα φαντάζομαι όλα μαζί να παίζουν στην πλατεία και λιγώνομαι.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ναι βρε Φαίη μου! Λογικό να ήθελε να τον ανοίξει ο άνθρωπος!

Για τα αγοράκια δεν έχω συνταγή... και δεν νομίζω πως υπάρχει... απλώς πρέπει να τα μάθετε φαντάζομαι να σέβονται το ΟΧΙ της κοπέλας ;)

Αυτή είναι η μοίρα του κακού μπάτσου :lol:

Ρε Μάρα! Κλείσε το χαζοκούτι επιτέλους!

εχω νευρκοτητα...βλεπω κοντρα παρακολουθω εδω και τρωω και χταποδι εκ του παραλληλου...μην με καταπιεζεις :(

dZJip3.png

Ρε συ με τόσο κόσμο πόσο να φτουρίσουν τα κρεατικά τα χρεωκοπημένα; Κάποια στιγμή θα τελειώσουν! Ε θα το ρίξουμε στα ψάρια... θα βαρεθούμε... μετά θα την πέσουμε στα σαλιγκάρια και στο τέλος θα φαγωθούμε μεταξύ μας :lol:

Ακου σπληνάντερο!!!!!!!!!!! :eek: :eek: μπλιαχ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...