Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ωχ Βίκη τώρα παίζεις με παιδικά απωθημένα... κι εγώ θα της το έκανα γιατί εμένα δεν με άφηνε να κάνω ούτε την μία... πήγα και την έκανα κρυφά και έπαθα μια μόλυνση νααααααααα! Οπότε προτιμώ να το κάνει υπό την επίβλεψή μου και με την άδειά μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ Βίκη τώρα παίζεις με παιδικά απωθημένα... κι εγώ θα της το έκανα γιατί εμένα δεν με άφηνε να κάνω ούτε την μία... πήγα και την έκανα κρυφά και έπαθα μια μόλυνση νααααααααα! Οπότε προτιμώ να το κάνει υπό την επίβλεψή μου και με την άδειά μου!

Καλυτερα να τα αφηνουμε να κανουν οτι θελουν αλλα να ειμαστε μπροστα εμεις.Κι εγω αυτης της σχολης ειμαι:rolleyes:

Διαφημίσεις

τωρα εφαγα φλασια..οσες εχουμε κορες και σε 15 χρονια πχ μας πει η μικρα "αποψε 8α κοιμηθω στης ντεζισ" οπου νταιζη στανταρ γκομενακι που λειπουν οι δικοι του κα8οτι φιλη ντεζη δνε παιζει...τι καμνομεν?

dZJip3.png

Kοριτσάκια καλησπέρα!

Το αποκλείεται ρε παίδες τη χρεωκοπία?Εγώ όχι! Αλλά δεν είμαι και γνώστης...

Ρανάκι υπομονή, μία από τα ίδια όλοι. Για μας βγήκε και λίγο φως. Ψηφίστικε χθες το ν/σ για τη μονιμοποίηση των εποχικών!

εμένα το μυαλό μου γιατί τρέχει;

ότι δεν ήταν τυχαίο το θέμα που φούντωσε;

... κική τί λέγαμε;

:rolleyes:

ευχαριστώ...........

Στίνα συλληπητήρια...

Καλησπερα,

Πως τα πατε? Τι εγινε? εμεις γυρισαμε απο παιδιατρο. Καναμε το infrarix hexa την 4η δοση. Και ειναι ΗΔΗ ανησυχη η μικρη. Δεν τα βλεπω καλα. Παλι 39 θα βαρεσουμε το βραδυ και η μανα πληρη διαλυση. Απο τα λιγα που ειδα.

Αερικο πηρες προαγωγη?

Στινα τα θερμα μου συλληπητηρια. Ησυχη να ειναι η ψυχη του.

Παλλαντιν ειδικα με σενα εγω ποτε δεν ειχα θεμα.

Στις υπολοιπες. Καλα ολα αλλα αν θελετε αντικειμενικοτητα και καψτε με δεν με νοιαζει η αληθεια να ξερετε σε ολο αυτο το μαλιοτραβηγμα ειναι καααααπου στην μεση......;)

ΥΓ: Μην ξεχασω στην κοπελα που ξεκατινιαστικε το πρωι (δεν θυμαμαι username).....τετοιο πραγμα εχω να δω χρονια σε φορουμ και ειμαι στην πιατσα αρκετα.

Περαστικά σας. Πάντα χρειάζονται 2 χέρια για να χτυπήσεις παλαμάκια, καμμιά φορά βέβαια, το ένα χτυπάει δυνατότερα:rolleyes:

Παρόλο που έχω κι εγώ ευθύνη, και θυμώνω με τον εαυτό μου που αναλώνομαι. Απλά πέφτω στην εξής λούμπα: Επειδή ότι πω για σένα πχ στο αερικό, θα το έχω ήδη πει στάνταρ και σε εσένα. Το ίδιο ακριβώς. Είμαι ευθύς άνθρωπος, και θεωρώ, λανθασμένα ίσως, ότι αφού εσύ το γνωρίζεις, οκ, τι έγινε να το πω και στο αερικό?

Και γιατι υπαρχουν πραγματα που εχουν τοση αξια οση τους δινουμε εμεις! Δεν το ξανακανω λοιπον! ;)

Συμφωνώ, και γι αυτό θυμώνω με τον εαυτό μου.

ασχετο...αλα τωρα μιλαει στο τηλ το αγορι με τη μαμα του κουμπάρου μας... του λεει οτι μια ταμιασ στην εθνική που η αδερφη της ειναι στα κεντρικά και ξέρει κάοποιν πολύ ηψηλα ισταμενο εις την κυβερνησησ (μεταφραση.. καναν κλητηρα ωτακουστή) λεει πως παμε για φουντο...γιεεεεαααααααααααα!!

υγ. ποσο γουσταρω αυτα τα τρομολαγνικά που ακουγονται αυτες τις μερες δεν λέγεται

Μάρα το αποκλείεις τόσο πολύ?

Έτσι για την ιστορία πάντως να σας πω ότι sites/forum που έχουν αναδημοσιεύσει το άρθρο που αναρτήθηκε σε zougla.gr και tro-maktiko.gr περί χρεωκοπίας στις 25 Μαρτίου έχουν δεχθεί επιστολή για να απολογηθούν σε ανακριτή για σπορά ψευδών ειδήσεων! Και αυτό το λέω με πάσα ευθύνη των λόγων μου! Ακόμα και το ίδιο το zougla.gr το 'κατεβασε' το άρθρο...

Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ζούγκλα...ο ρομπέν των αμνών... εγκυρότατος τρομάρα του.

Καληνυχτώ, γιατί σήμερα μου την είπε χοντρά και δικαιολογημένα ο Λευτέρης.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

τωρα εφαγα φλασια..οσες εχουμε κορες και σε 15 χρονια πχ μας πει η μικρα "αποψε 8α κοιμηθω στης ντεζισ" οπου νταιζη στανταρ γκομενακι που λειπουν οι δικοι του κα8οτι φιλη ντεζη δνε παιζει...τι καμνομεν?

Δεν την αφηνουμε Μαρα καλυτερα να ειναι γυρω στα 18 οταν τα κανει αυτα και ας φυγει και απο το σπιτι τοτε.........

Εμενα με ξερεις προσωπικα οπως κι εγω σε ξερω πως ειμαστε ζαν φου γενικα.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑς ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ:rolleyes:

μπαι μπαι κικιτσονι! και οχι δεν το αποκλειω...αλλα ειναι λιγο μοντι παι8ον παιδι..λουκ ατ δι μπραι σαιντ..και στην τελικη..8α συμβει σε ολους μας..αρα ειναι μια καλη υεκαιρεια για συσφιξη σχεσεων

αερικο...πλακα πλακα δεν εχεισ κ αδικο

dZJip3.png

Είμαστε σε αναμονή του υπέρηχου για να δουν αν είναι σκωληκοειδίτης... έχουν στείλει ούρα για ανάλυση και έχει ορό για να κάνει τον υπέρηχο... αν είναι καθαρός και αυτός και η ούρων τότε θα φύγουν για το Έλενα που εφημερεύει να το δουν γυναικολογικά μήπως είναι κύστη!

και τι 8α της πω ρε βικακι? οχι στο απαγορευω? 15 χρονων γαιδάρα; οταν εγω υπηρξα χειρότερη? δεν ειναι καλυτερα να της πω..πες στην νταιζη να προσεχετε? και να χωσω το προφυλακτικον με διακριτικοτητα στην κωλοτσεπη?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...