Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Καλημερα ! Κανε ενα τεστακι φαρμακειου να σου φυγει η αγωνια ! κ μετα πηγαινε μολις φτιαξει ο καιρος στο μικροβιολογικο. εξαλλου δεν παιζει ρολο τι ωρα θα την κανεις, αλλιως αυριο. περιμενουμε ολες δυο κατακοκκινες γραμμες !!!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

βασικα ας δουμε το 8ετικο της υπο8εσης.. 8α επιστρεψουμε στα παλαικα...εχω ρυζι δως μου πατατες... σου φτιαχνω τις πριζες μου δινεις κολοκυθια και ουτω καθεξης (στην αυλιδα το κανουν ηδη εδω κ 2 χρονια η μαμα μου και οι γειτονισες της με μεγαλη επιτυχια)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραία θα μαζευτείτε εσείς Αυλίδα... εμείς Ερέτρεια... κοντά θα είμαστε :D

Αγγελίνα... cheer up girl... please!

Α να σας πω και ενα νεο τωρα μου το ειπε ο αντρας μου.

Το σουπερ μαρκετ ΚΟΚΩΣΗΣ στην ηλιουπολη γινεται τελος του μηνα ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Παει και αυτος.

Έλα ρε συ!!! Ελπίζω όχι!!!!

Διαφημίσεις

ενα τσιγαρο δρομος! μαλακωντα κα8ε 15 για μπανια και ουζα στην παραλια υαλιδας...μεγλα ρε! τα καλυτερα 8α ζησουμε!

υγ. στο κοντρα λενε παπαριεσ κινδυνολογιεσ με αποτελεσμα ο αντρασ μου ακομη με το σωβρακο να βριζει....με το σωβρακο 8α βγει αυτος αποψε να μου το 8υμηθειτε

dZJip3.png

Στανταρ Αερικουλι ο αντρας μου ειναι μεγαλοστελεχος μην χεσω τωρα πια σε απορρυπαντικα και πηγαι και εκλεισαι συμφωνια με ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ και του το ειπαν

καθως επισης του εστειλε σημερα mail και ο ΚΟΚΩΣΗΣ.

Ειναι στελεχος με 3 και 60 ο μπαμιας ο δικος μου τεσπα.

:(:(:(

Και εκει ειπες εσυ "αντι να κανεις ολο αυτο δεν ηταν προτιμοτερο να βαλεις προστατευτικα στις πριζες? λεω εγω τωρα".. Κι εγω νομιζα πως με ειρωνευτηκες και διαπληκτιστικαμε.. Οχι τιποτα σοβαρο, μετα απο 2 ποστ τα ειχαμε ξαναβρει! :D

χαχα ναι τωρα θυμηθηκα.....με υφος παντογνωστη?.....:cool: Και μετα σου ειπα οτι κοπαναω και εγω το δικο μου κεφαλι για αλλους λογους? ή το ειπα σε καποια αλλη αυτο?.....(δεν το εχω με την καμια).......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Δεν θα πιω χεστηκα θα φαω κανα πατατακι σιγαααααααααααααα

Ρε κοριτσια υμαρτον εχω ειδη ενα παιδι εχω δυο παλινδρομες και νιωθω σαν πρωταρα.

Για μενα μην πιεις κοριτσι.....κανε λιγο υπομονη δεν συμβαινει και τπτ. Φαε πολλα πατατακια. Καλυτερα ετσι......μην σου πω οτι επειδη δεν επινα καθολου στην εγκυμοσυνη ελεγα θα πιω τον αμπακο οταν γεννησω (λατρευω το κρασι)......ε, μετα δεν επινα γιατι ηθελα να τα εχω 400 με την μικρη και πλεον δεν θελω να πιω.....αει καλα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

κριμα ρε γμτ! ποσοι 8α μεινουν ανεργοι πια!

βικαρου...εκει εσυ κρατα το στελεχος τον αντρα! τουλαχιστον 8α εχεις ενα αριελ να πλενεις τα σωβρακα!

Μαρουσκιον τον κραταω γερα να μην φυγει:rolleyes:

Για μενα μην πιεις κοριτσι.....κανε λιγο υπομονη δεν συμβαινει και τπτ. Φαε πολλα πατατακια. Καλυτερα ετσι......μην σου πω οτι επειδη δεν επινα καθολου στην εγκυμοσυνη ελεγα θα πιω τον αμπακο οταν γεννησω (λατρευω το κρασι)......ε, μετα δεν επινα γιατι ηθελα να τα εχω 400 με την μικρη και πλεον δεν θελω να πιω.....αει καλα......

ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΧΑ

- ως εγκυος δεν πινεις για τους γνωστους λογους

- ως λεχωνα δνε πινεις παλι για τους γνωστους λόγους

- ως μανα δεν πινεις για να προσεχεις το παιδι που ειναι μικρο

- οταν μεγαλωνει παλι δεν πινεις για να μην δινεις το κακό παράδειγμα

- οταν ειναι στην εφηβεια παλι δεν πινεις για να μην σε παρει ο υπνος την ώρα που το περιμενεις να γυρισει

- ε μετα δεν πινεις γιατι εχεια πχ ζαχαρο

ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εκτακτα! μισο να βαλω μια βοτκιτσα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...