Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι καπνιζω σαν φουγαρο μην μου φερνεται τσιγαρα θα σας κοστιζω πολλα............

Λοιπον το καμαρι μου θελει να παει για μποουλινκ τετοια ωρα και υστεριαζει........

Τι να κανω η δολια μανα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι καπνιζω σαν φουγαρο μην μου φερνεται τσιγαρα θα σας κοστιζω πολλα............

Λοιπον το καμαρι μου θελει να παει για μποουλινκ τετοια ωρα και υστεριαζει........

Τι να κανω η δολια μανα?

να σου δανείσω τη μπαλα μου?? κάποτε επαιζα σαν μανιακή!!!

Κι εγώ τη δική μου :D

Άσε το παιδί καλέ να πάει και πήγαινε κι εσύ μαζί στο διπλανό διάδρομο να ξεσπάσεις :lol:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Back! Μέσα σε μισή ώρα χτύπησε 3 φορές! Μία της έπιασε ένα συρτάρι που ανοιγόκλεινε τα δάχτυλα (ελπίζω να το έμαθε το μάθημα)... δεύτερη χτύπησε όταν προσπάθησε να σηκωθεί ενώ ήταν κάτω από το τραπέζι και τρίτη κοπάνησε πάνω στην καρέκλα... Τελικά έβγαλα τον μπαμπά έξω γιατί το πρόβλημά της ήταν ότι σήμερα της έλειψε και έκανε ό,τι μαλακία της έχει απαγορεύσει!

Δωράκι ευχαριστώ για τις ευχές :D

αχ αερικο μου....κι ο μικρος μου σημερα εκλεισε το χερακι του στο ντουλαπι του μπανιου:?ευτυχως δεν χτυπησε αλλα απο κλαμα....χαμος!!!!!

αχ μωρε η καρδια μου....της ελειψε ο μπαμπακας:D

κι εμεις ετσι κανουμε...τρελο κολλημα με τον μπαμπα μας....αν και αγορι!!!!!

σημερα με το παραμικρο κλαιει ο θησαυρος μου:(πονανε τα δοντακια του.

7 βγαζει:roll:μαζεμενα!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

γειά σας κούκλες!

στίνα μου πού δουλεύεις και σε φωνάζουν κυριακάτικα;

ζήλεψα έξοδο μάρκο πόλο!

σήμερα ο μπαμπάς μας πήγε εκτάκτως για δουλειά, έμεινα μόνη μου με τη μικρή, να βάλω σκούπα, να ετοιμάσω το κοτόπουλο με πεπονάκι για τη μικρή, να ετοιμάσω το παστίτσιο για τον αντρούλη μου, να βάλω πλυντήριο, να το απλώσω, να σιδερώσω το προηγούμενο, να στύψω χυμό για μένα, να πάρω φάρμακα, να αλλάζω τη μικρή, να χορεύω με τη μικρή, να ταίσω το αβγουλάκι της, να κάνω ένα αλμυρό κέηκ παρλιάρου (ωραίο βγήκε), να πλύνω το χαμό από πιάτα στην κουζίνα, να τα σκουπίσω, να την κοιμίσω για μισαωράκι 12-12.30, ήρθε ο σύζυγος, φάγαμε, κοιμηθήκαμε.

ξυπνήσαμε, αλλάξαμε, χορέψαμε ΞΑΝΑ ζουζούνια, ΞΑΝΑ, ΞΑΝΑ, και μετά μπήκα ίντερνετ.ήρθα.

τί ωραία η Κυριακή!

αύριο πάω δουλειά. θα ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΩ!

αχ βρε σαβουλα μου....τι κυριακη και κουραφεξαλα:cool:κι εγω ψοφισα σημερα.:roll:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...