Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τώρα είδα και το σχόλιο του φυτού για τα τρομολαγνικά περί πτώχευσης... κι επειδή είχαμε την ίδια συζήτηση σήμερα και στα 2χρονα έκανα μια συζήτηση με το χρηματοοικονομικό μέλος της οικογένειας που τουλάχιστον σε αυτό είναι καλά μπασμένος και μου είπε πως ακόμα και αν πτωχεύσουμε ως κράτος δεν κινδυνεύουν γιατί δεν δεσμεύονται οι καταθέσεις των πολιτών.... συνεπώς... όλο αυτό μου κάνει περισσότερο ως καροτάκι για να τσιμπήσουν οι άμαθοι και να πράξουν σπασμωδικά για να οδηγηθεί κάπου (που δεν ξέρω) η κατάσταση.... από ποιον και γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ή δεν θέλω!

μικρή μου αμοιβάδα ΠΑΛΙ συνωμωσίες βλέπεις; Ελεος καλή μου γεροντισα 8α γινεις χειρότερη και απο τον κυριο κωνσταντινίδη!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ράνια πήρα αυτό που μου είπες....ελπίζω να κάνει δουλεια γιατί το πλήρωσα 54? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τι???? τι σκατα πηρες ρε? στειλε πμ! εγω θυμαμαι καμια 30αρια το ειχα πληρωσει!

Διαφημίσεις

Τηλέφωνο!!! Η γαϊδάρα!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα να'σαι καλα βρε φιλεναδα....ειμαι για τα μπαζα τωρα.....και εγω στο χρωσταω!!! Η ΓΙΔΑ!!!........:tongue:

Οσο για την πτωχευση, τσιμπισε ο αντρας μου. Σηκωνει λεφτα λιγα λιγα.....τι να πω........και επιμενει να παμε να μεινουμε στην πεθερα μου, κατι το οποιο αναλογως των συνθηκων μεταξυ μας μονο να δυναμιτισει τα πραγματα μπορει και τπτ αλλο. Παντως σημερα συγχαρητηρια πηρα απο την ψυχολογο.......:D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Περαστικα στη Θεια Τζο και ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο.

Απο το γενικο νταβαντουρι με την Αλις βγηκε και κατι καλο απο οτι ειδα διπλα και η Αγλαια και οι αντμιν προτειναν στην οικογενεια του νεογνου με την αιμολυση να δει αμεσα παιδοαιματολογο . Βεβαια αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως γινεται το νεογνο να εχει αιμολυση και να μην το εχει δει ακομα αιματολογος.

Σημασια εχει οτι εστω και αργα η Αγλαια εδωσε την απαντηση που επρεπε.

Οσο για το θεμα της επιπολαιοτητας οντως βρε Μαρα αν μια στο εκατομμυριο τα εννοει αυτα που λεει δεν εχει νοημα να την κραζεις καλυτερα να μην γραψεις καθολου αν δεν την πιστευεις.

Παντως σημερα συγχαρητηρια πηρα απο την ψυχολογο.......:D

Μπράβο μάτια μου! Και για σένα είμαι περήφανη :D

Κοιμήθηκε το ταλιμπανάκι Μαρκοπουλάκι;

Διαφημίσεις

ελλη, ολοι οι αντρες εχουν τισμπησει.. ο δικος μου τριγυρναει εξαλιασμένος με το σώβρακο και βρίζει

Ναι ρε συ αλλα ο δικος μου, μου εκανε ψυχολογικο πολεμο χθες. Μεχρι και οτι εφτασε εμφυλιος πολεμος ειπαμε και οτι θα κανουν ντου στα σουπερ μαρκετ και δεν θα εχω να παρω γαλα στο παιδι, και να βαλουμε κανα 10λιαρο στην ακρη για να φυγουμε μεταναστες στο αμερικα και να μας φιλοξενησουν οι συγγενεις του εκει σε μια γωνια με ενα κρεββατι μεχρι να βρει δουλεια. Μεχρι να ξεπερασω τον ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ που μου εσκιζε το μονοκυτταρο εκει μεσα που δουλευει 24/7 και να το παρω στα αστεια ειχα πανικοβληθει και εγω.......

μαμω το φελεκι μου μαμω.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Γεια σας, Βίκυ, Ράννια.

Ελλ και Αερικό, κουράγιο κοριτσάκια! Μην χάνετε την ελπίδα, όλα καλά θα πάνε! Μια χαρά θα είναι τα παιδάκια σας! Περαστικά και στη μεγάλη. ;)

Έλλη-Φαίη-Ζώπυρον, δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι, από μεριάς μου τουλάχιστον, υπάρχει φταίξιμο. Είχα πει, δεν θα κάνω τα ίδια όπως στην αντιπαράθεση, αλλά να που ξεχνιέσαι και φτου κι απ' την αρχή. Με χαλάρωσε το κλίμα της παρέας...δεν είμαι και άνθρωπος που μασάει τα λόγια του γενικά...το μόνο που μπορώ να επικαλεστώ προς υπεράσπισίν μου είναι ότι εδώ λέω αυτά που λέω και δίπλα, σε γενικές γραμμές. Κι ελπίζω να μην έχω ξεφύγει σε βαθμό χυδαιότητας.

Τώρα στενοχωρήθηκα. :(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

χα! σε παω κοντρα ανετα αγαπη! χτες ειχε την μεγαλειωδη ιδεα να παρει ενα κασελακι και να θαψει λεφτα στο οικοπεδο σητν αυλιδα.. ειχε πα8ει παροξυσμο..εγω ανεμελη και γαιδαρα του εξηγουσα πως θα τα ξεθαψει ο σκυλος τα λεφτα και παπαλα... περασε στην αντεπί8εση.. μου ειπε πως σε λιγο δεν 8α εχουμε να πληρωσουμε το ενοικιο αν γινει σταση πληρωμών καθοτι δημοσιος υπάλληλος 8α κανει πλιατσικο στο σουπερ για χαρη του παιδιού του και πως τελικα 8α αναγκαστουμε να μεινουμε με την μανα του... εκει επαναστατησα εγω...αλλά ειλικρινά... αμα ιγνει το καμπουμ.. 8α γινει για ολους μας..8α πιαστουμε χεράκι χεράκι και 8α πορευτούμε μεσ στην φτωχια ρακενδυτοι και κουρελήδες... εγω 8α εχω γινει μεχρι τοτε αλκοολικη οποτε δνε 8α νιωθω και πολλά

dZJip3.png

1. Παρακαλειται καποιο μελος να ενημερωσει την ασχετη μανα για το τι εχει γινει σε πμ!

2. Επισης, παρακαλεισθε, για να μη πω διαταζεσθε!!!!!!, να μην ξανακανετε νταβαντουρι οσο λειπω γιατι ολο τα καλυτερα χανω!:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...