Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Βασικά για τη μικρή είμαι σίγουρη... απλώς μια μικρή επιφυλακή... για την μεγάλη αγωνιώ και ξέρω ότι θα αγωνιώ για πολλές ώρες γιατί αν της κάνουν (που θα της κάνουν) εξετάσεις αίματος για να δουν κατάσταση λευκών σε λιγότερο απο 3 ώρες αποκλείεται να έχουν αποτέλεσματα... οπότε μιλάμε για καλές 1 το βράδυ και με την προϋπόθεση ότι θα πάνε στην Βούλα και θα τους δει αμέσως παθολόγος ή χειρούργος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τώρα είδα και το σχόλιο του φυτού για τα τρομολαγνικά περί πτώχευσης... κι επειδή είχαμε την ίδια συζήτηση σήμερα και στα 2χρονα έκανα μια συζήτηση με το χρηματοοικονομικό μέλος της οικογένειας που τουλάχιστον σε αυτό είναι καλά μπασμένος και μου είπε πως ακόμα και αν πτωχεύσουμε ως κράτος δεν κινδυνεύουν γιατί δεν δεσμεύονται οι καταθέσεις των πολιτών.... συνεπώς... όλο αυτό μου κάνει περισσότερο ως καροτάκι για να τσιμπήσουν οι άμαθοι και να πράξουν σπασμωδικά για να οδηγηθεί κάπου (που δεν ξέρω) η κατάσταση.... από ποιον και γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ή δεν θέλω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...