Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η έγκληση για να κατατεθεί, χρειάζονται επαρκείς ενδείξεις, στην περίπτωση των αδικημάτων που συζητούσαμε, αφού πρόκειται για τριμελές.

άρα θα πάρει καιρό.

Χάου αρχηγέ (για όποιον έχει δει το Πήτερ Παν 1) :D

Αντιληπτόν...και μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση...βάλε εφέσεις, αναιρέσεις...καλά κρασά. Ελπίζω να χαλάρωσαν οι αντίδικοι. Αστείο αστείο, καταντάει κουραστικό το θεματάκι στο τέλος.

Κόρες, επειδή ο μικρός έχει παραζωηρέψει και αναγκάζομαι να σκανάρω απαντήσεις πολύ γρήγορα, συμπαθάτε με αν ξεχνάω να χαιρετήσω/απαντήσω σε κάποια. Μην παρεξηγηθούμε και μεταξύ μας, στο τέλος τέλος.

Πάλι τα παίζει ο σέρβερ.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Και για να ομορφυνω την ατμόδσφαιρα...αποψε μετά απο ΠΟΛΥ καιρό είδα κοσμο εξω ειδικά φωκιονος..παιδακια καροτσάκια κλπ κλπ...βγηκε λιγο ο ηλιος και πήραμε τα πανω μας..η κατα8λιψαρα φευγει γιεα!

dZJip3.png

θα συμφωνήσω και σ' αυτό! νομίζω θα βουλιάξουμε στις μικρότητές μας...

αχ βρε ελλ μου... εγώ δεν το πιστεύω πάντα αυτό, δηλαδή για όλες τις καταστάσεις! πολλές φορές νομίζω πως αυτή η άποψη...λειαίνει τις γωνίες...

δεν ξέρω... εδώ, ίσως να έχεις δίκιο... βλέπω κατά κύριο λόγο, ένα απίστευτο παιχνίδι εξουσίας... ναι, εξουσία νομίζω είναι η σωστή λέξη...

προσωπικά, έχω φάει μεγάλη ήττα! είναι το πρώτο φόρουμ που συμμετέχω και γενικά δεν το κατέχω το άθλημα ούτε κι εμπιστεύομαι τις chatοσχέσεις... στη πορεία όμως μου άρεσε το παρεάκι... και ξαφνικά βρίσκομαι στη μέση συνομοσιών - κατηγοριών - εμμονών - κακοηθειών - αργηγών, κ.λ.π.

δεν ξέρω, απλά έχω ξενερώσει χοντρά... και ξέρω πως ελαχιστότατους ενδιαφέρει αυτό... αλλά να πω κι εγώ τον πόνο μου...

αφου καλε μετα απο 14 ωρες τα ξεχνάμε όλα και πάμε παρακάτω πρός τι το άγχος και η στεναχωρια..εεεελα τσιρ απ!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Τι κανεις Φαιη, εισαι καλυτερα με τα αυτια σου τωρα που το θυμηθηκα.....

Καλυτερα ειμαι Ελλ μου.. Σταματησα και τα βομεξ σημερα! Απλα πρεπει να συνεχισω την αγωγη για τους ιλιγγους!

Καλησπέρα, τι κάνετε? :P

Σας έχει τύχει να εντοπίσετε στο φόρουμ κοπέλες που γνωρίζετε? Εγώ έχω βρει 2...

Οχι, αλλα μου εχει τυχει να εντοπισω συμμαθητρια του αντρα μου!! Τη Ραννια μας!! :lol:

Αυτο εννοω κουκλιτσα μου οτι φταινε και οι δυο πλευρες. Ουσιαστικα εχουμε αρχισει να κανουμε το ιδιο και εμεις....(εμεις εσεις και εκεινοι.....τρια πουλια).....καταλαβαινεις νομιζω τι εννοω οτι η αληθεια ειναι στην μεση.

Καπως ετσι θα φαω και εγω την ηττα μου νομιζω και ας ειμαι παλια στο κουρμπετι.......:-(:sad::-(

Εγω παλι μετα απο ολα αυτα απορω γιατι ειχαμε μαλωσει εμεις? :D

Βασικα εγω την εφαγα την ηττα μου καιρο πριν (οι περισσοτερες απο τις μαμαδες απο Ηλιουπολη καταλαβαινουν).. Εκτοτε δεν ξαναεχει.. Διπλα δεν ξαναγραφω -δειτε και μονες σας απο ποτε εχω να γραψω οχι να επισκεφτω αλλα να γραψω- και εδω απλα κραταω τις πισινες μου πλεον!

Γιατι ειδα πως κακο μονο σε εμενα κανω.. Και γιατι υπαρχουν πραγματα που εχουν τοση αξια οση τους δινουμε εμεις! Δεν το ξανακανω λοιπον! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ασχετο...αλα τωρα μιλαει στο τηλ το αγορι με τη μαμα του κουμπάρου μας... του λεει οτι μια ταμιασ στην εθνική που η αδερφη της ειναι στα κεντρικά και ξέρει κάοποιν πολύ ηψηλα ισταμενο εις την κυβερνησησ (μεταφραση.. καναν κλητηρα ωτακουστή) λεει πως παμε για φουντο...γιεεεεαααααααααααα!!

υγ. ποσο γουσταρω αυτα τα τρομολαγνικά που ακουγονται αυτες τις μερες δεν λέγεται

dZJip3.png

δεν ξέρω, απλά έχω ξενερώσει χοντρά... και ξέρω πως ελαχιστότατους ενδιαφέρει αυτό... αλλά να πω κι εγώ τον πόνο μου...

Καπως ετσι θα φαω και εγω την ηττα μου νομιζω και ας ειμαι παλια στο κουρμπετι.......:-(:sad::-(

Μήπως τελικά αυτός είναι ο στόχος των όσων γίνονται; Αν ναι οφείλω ως φίλη σας...

να σας ανακαλέσω στην τάξη και να επανέλθουμε στον δικό μας σκοπό...

Ο Λ μόλις άρχισα να ταΐζω τη μικρή για να την βάλω για ύπνο έφυγε εσπευσμένα με την θεία Τζο για νοσοκομείο... Είναι κάτασπρη (είναι γενικά χάλια 2-3 μέρες τώρα αλλά απύρετη), πήγε να φάει και δεν μπορούσε γιατί της ερχόταν αναγούλα... πίνει maalox και με το που κατεβαίνει στομάχι... έφυγε σφαίρα για τουαλέτα με πόνο στο στομάχι/κοιλιά... κάτι μου λέει ότι είναι σκωληκοείδιτιδα.... μακάρι όχι και να είναι μια απλή γαστρεντερίτιδα!

Κοίμησα τη μικρή (που ευτυχώς ξεραίνεται αμέσως τις τελευταίες μέρες φτου φτου) και κάθομαι τώρα σε διπλή επιφυλακή:

1. Να με πάρουν να μου πουν τι παίζει με τη μεγάλη μου κόρη

2. Μην ανεβάσει πυρετό η μικρή πυρετό από το εμβόλιο!

Εγω παλι μετα απο ολα αυτα απορω γιατι ειχαμε μαλωσει εμεις? :D

Να σου πω δεν θυμαμαι? Απο την αλλη εγω εχω μαλωσει με ολο το φορουμ απο οτι μου θυμησατε.....και νομιζα οτι ειμαι και καλουλα αναθεμα με.....:rolleyes:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Και γιατι υπαρχουν πραγματα που εχουν τοση αξια οση τους δινουμε εμεις!

Με έκανες και χαμογέλασα και επιπλέον μες στην αγωνία μου με έκανες ευτυχισμένη :D Μάαααααααααααααααααακια!

1. Να με πάρουν να μου πουν τι παίζει με τη μεγάλη μου κόρη

2. Μην ανεβάσει πυρετό η μικρή πυρετό από το εμβόλιο!

Και εσεις με εμβολιο εισαστε? Α, ωραια και οι δυο με την π!πα ειμαστε καλα παμε. Ολα καλα θα πανε θα δεις μωρε......ε?.......ε, ναι.....:-)

Γεια σου Ραννια

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλα ειμαι Μαρουσκιον δεν εχω και πολλες αναγουλες μονο ανα τρωω σαν βοδι δεν μπορω να χωνεψω ευκολα..............

Α εκανα και ενα κατεβατο εξετασεις την δευτερα θα παρω μαζεμενα τα αποτελεσματα.

Το πουκοπαιδο τι κανει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...