Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα,

Πως τα πατε? Τι εγινε? εμεις γυρισαμε απο παιδιατρο. Καναμε το infrarix hexa την 4η δοση. Και ειναι ΗΔΗ ανησυχη η μικρη. Δεν τα βλεπω καλα. Παλι 39 θα βαρεσουμε το βραδυ και η μανα πληρη διαλυση. Απο τα λιγα που ειδα.

Αερικο πηρες προαγωγη?

Στινα τα θερμα μου συλληπητηρια. Ησυχη να ειναι η ψυχη του.

Παλλαντιν ειδικα με σενα εγω ποτε δεν ειχα θεμα.

Στις υπολοιπες. Καλα ολα αλλα αν θελετε αντικειμενικοτητα και καψτε με δεν με νοιαζει η αληθεια να ξερετε σε ολο αυτο το μαλιοτραβηγμα ειναι καααααπου στην μεση......;)

ΥΓ: Μην ξεχασω στην κοπελα που ξεκατινιαστικε το πρωι (δεν θυμαμαι username).....τετοιο πραγμα εχω να δω χρονια σε φορουμ και ειμαι στην πιατσα αρκετα.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

1. καλό κουράγιο με την ανησυχη :P σκεψου ομως και τα καλά.. οτι πλεον βρακάκι τουαλετιτσα ;)

2. to μαλλιοτράβηγμα ενίοτε είναι και εκτονωτικό.. έως βαθμού ψυχοθεραπείας

3. σχόλασα παω σπιτι μου

4. οποια ενδιαφερεται το βράδυ για ολονυχτια συριξτε μου, το αγορι 8α παει στις ντισκο παλι

dZJip3.png

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=83518&page=3 δεν κρατιεμαι..κανω ντου

Ρε Μαρα τωρα το ειδα.....τι κανεις βρε κοριτσακι μου και εσυ τωρα δλδ?.....εμενα δεν μου αρεσει αυτο κοριτσια ειλικρινα. Οτι και να ειναι ο αλλος αν δεν σας αρεσει προσπεραστε το. Μιλαμε για αδικιες και για χρησιμοποιηση προσωπικων ευαισθητων στιγμων για μας και καλα κανουμε, και μετα την επομενη κανουμε εμεις το ιδιο σε αλλους......

δεν ειναι σωστο......:-(

Στις υπολοιπες. Καλα ολα αλλα αν θελετε αντικειμενικοτητα και καψτε με δεν με νοιαζει η αληθεια να ξερετε σε ολο αυτο το μαλιοτραβηγμα ειναι καααααπου στην μεση......;)

Θα συμφωνησω απολυτα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

φαντασου οτι ειμαστε ολες σε ενα καφε σε εναν πεζοδρομο...και ετσι οπως πινουμε καφε περνάει κάποιος πχ με 4 γλαστρες στο κεφάλι και γυμνος... ε δεν 8α πεις κάτι?? δεν θα το δεις? για μένα είναι ακριβώς αναλογο....

dZJip3.png

φαντασου οτι ειμαστε ολες σε ενα καφε σε εναν πεζοδρομο...και ετσι οπως πινουμε καφε περνάει κάποιος πχ με 4 γλαστρες στο κεφάλι και γυμνος... ε δεν 8α πεις κάτι?? δεν θα το δεις? για μένα είναι ακριβώς αναλογο....

Ναι βρε χαρα μου και θα το δω και θα μου πεσει το σαγονι. Αλλα δεν θα τον σχολιασω. ή μαλλον δεν θα τον κραξω.......;);)

Καλησπερα,

Πως τα πατε? Τι εγινε? εμεις γυρισαμε απο παιδιατρο. Καναμε το infrarix hexa την 4η δοση. Και ειναι ΗΔΗ ανησυχη η μικρη. Δεν τα βλεπω καλα. Παλι 39 θα βαρεσουμε το βραδυ και η μανα πληρη διαλυση. Απο τα λιγα που ειδα.

εύχομαι να περάσετε ένα ήσυχο βράδυ!

ποιό είναι το θέμα για το οποίο ενοχλήθηκε η παλλαντίν? λινκ?

τι εννοείς ελλ? ρωτάω πραγματικά με ενδιαφέρον!

καλησπέρα σε όλες σας! μια μέρα έλειψα και...

Καλησπερα,

εύχομαι να περάσετε ένα ήσυχο βράδυ!

ποιό είναι το θέμα για το οποίο ενοχλήθηκε η παλλαντίν? λινκ?

τι εννοείς ελλ? ρωτάω πραγματικά με ενδιαφέρον!

καλησπέρα σε όλες σας! μια μέρα έλειψα και...

Οχι δεν ξερω τι εχει γινει με την Παλλαντιν. Απλα ειδα ενα ποστ που εκανε εδω και υπεθεσα οτι ηταν θεμα με τον θηλασμο (παλι). Και επειδη μιλησε για την κλικα της ειπα οτι εγω ειδικα με εκεινη ουδεποτε ειχα θεμα......αντιθετως μαλιστα ..........(παει θα φαω μπαν απο την κλικα αλλα δεν παει το παλιαμπελο) :-P

Για τη αληθεια στην μεση εννοω πολυ απλα οτι παντα σε μια διαφωνια φταινει και οι 2 πλευρες........

Διαφημίσεις

Ναι βρε χαρα μου και θα το δω και θα μου πεσει το σαγονι. Αλλα δεν θα τον σχολιασω. ή μαλλον δεν θα τον κραξω.......;);)

Αυτο ακριβως ρε κοριτσακια.. Δεν εχει νοημα!

Υπαρχουν καποια θεματα που φαινονται απο την αρχη πως θα καταληξουν... Ειτε γιατι φαινονται πως δεν ειναι αληθινα, ειτε γιατι οι αποψεις διιστανται..

Ποιος ο σκοπος να κατσω να αναλωσω τοσο κοπο, χρονο και φαια ουσια για το τιποτα? Και στην τελικη γιατι? Τι θα κερδισω?

Εχω να γραψω παρα πολυ καιρο διπλα! Δεν συμβουλευω καμμια να κανει το ιδιο εφοσον δεν το επιθυμει.. Αλλα οταν δεν μπορει να γινει παραγωγικος διαλογος, οταν καμμια απο τις δυο πλευρες δεν κανει υποχωρησεις και δεν προσπαθει εστω να το δει και απο την πλευρα του αλλου δεν ειναι αναμενομενο να καταληξει καπως ετσι το ολο θεμα?

Δεν ξερω, ο καθενας εχει την αποψη του και για εμενα ειναι απολυτα σεβαστη.. Οταν ο αλλος δεν σεβεται τη δικια μου θα αλλαξω κατι με το να τον ειρωνευτω ή να τον "κραξω"?

Η καθεμια ας κανει ο,τι καταλαβαινει.. Απλα αν συνεχιστει για πολυ ολο αυτο (γιατι ακομα και ανεπισημα αυτο κανουμε: συζηταμε για τη συμπεριφορα αλλων μελων, εκτος κι αν το εχω χασει ή βρισκομαι μακρια απο τη σφαιρα μας), το καφε θα καταληξει στα ταρταρα!

Παω να κοιμισω τη μπουμπου και θα επανελθω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τι κανεις Φαιη, εισαι καλυτερα με τα αυτια σου τωρα που το θυμηθηκα.....

Ευχαριστω Ζωπυ.....κανε μια ευχη να μην ανεβασει μπαααααας και κοιμηθουμε καθολου.......

...Αλλα οταν δεν μπορει να γινει παραγωγικος διαλογος, οταν καμμια απο τις δυο πλευρες δεν κανει υποχωρησεις και δεν προσπαθει εστω να το δει και απο την πλευρα του αλλου δεν ειναι αναμενομενο να καταληξει καπως ετσι το ολο θεμα?

ναι, σωστά! αυτός είναι κι ο λόγος που εγώ προσωπικά ποστάρω από κει πάρα πολύ σπάνια πλέον...

...Η καθεμια ας κανει ο,τι καταλαβαινει.. Απλα αν συνεχιστει για πολυ ολο αυτο (γιατι ακομα και ανεπισημα αυτο κανουμε: συζηταμε για τη συμπεριφορα αλλων μελων, εκτος κι αν το εχω χασει ή βρισκομαι μακρια απο τη σφαιρα μας), το καφε θα καταληξει στα ταρταρα!

θα συμφωνήσω και σ' αυτό! νομίζω θα βουλιάξουμε στις μικρότητές μας...

...Για τη αληθεια στην μεση εννοω πολυ απλα οτι παντα σε μια διαφωνια φταινει και οι 2 πλευρες........

αχ βρε ελλ μου... εγώ δεν το πιστεύω πάντα αυτό, δηλαδή για όλες τις καταστάσεις! πολλές φορές νομίζω πως αυτή η άποψη...λειαίνει τις γωνίες...

δεν ξέρω... εδώ, ίσως να έχεις δίκιο... βλέπω κατά κύριο λόγο, ένα απίστευτο παιχνίδι εξουσίας... ναι, εξουσία νομίζω είναι η σωστή λέξη...

προσωπικά, έχω φάει μεγάλη ήττα! είναι το πρώτο φόρουμ που συμμετέχω και γενικά δεν το κατέχω το άθλημα ούτε κι εμπιστεύομαι τις chatοσχέσεις... στη πορεία όμως μου άρεσε το παρεάκι... και ξαφνικά βρίσκομαι στη μέση συνομοσιών - κατηγοριών - εμμονών - κακοηθειών - αργηγών, κ.λ.π.

δεν ξέρω, απλά έχω ξενερώσει χοντρά... και ξέρω πως ελαχιστότατους ενδιαφέρει αυτό... αλλά να πω κι εγώ τον πόνο μου...

θα συμφωνήσω και σ' αυτό! νομίζω θα βουλιάξουμε στις μικρότητές μας...

Αυτο εννοω κουκλιτσα μου οτι φταινε και οι δυο πλευρες. Ουσιαστικα εχουμε αρχισει να κανουμε το ιδιο και εμεις....(εμεις εσεις και εκεινοι.....τρια πουλια).....καταλαβαινεις νομιζω τι εννοω οτι η αληθεια ειναι στην μεση.

στη πορεία όμως μου άρεσε το παρεάκι... και ξαφνικά βρίσκομαι στη μέση συνομοσιών - κατηγοριών - εμμονών - κακοηθειών - αργηγών, κ.λ.π.

Καπως ετσι θα φαω και εγω την ηττα μου νομιζω και ας ειμαι παλια στο κουρμπετι.......:-(:sad::-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...