Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μπαααα χαζή είμαι...Δεν το έχω πιάσει το νόημα όλων αυτών....ΑΛΗΘΕΙΑ

Είμαι τόσο στον κόσμο μου, αυπνη κουρασμένη και κομμάτια και δεν επικοινωνω..Μπαινω εδώ για να περνάω καλά, να λεμε χαζομαρες να γελάμε και να ξεχνιέμε...Αν κάνω και φιλίες και παρεούλες με κάποια κοριτσάκια-μανουλες ακόμα καλύτερα....

η γνώμη μου είναι όμως να περνάς καλά όπως και να έχει...Αν αυτες περνουν καλά με το να βρίζουν τον κόσμο (ε! συγγνώμη την κλικα ηθελα να πω), μαγκια τους....

(δειτε νουμερο που έπιασα στα μυνηματα μου, χαχαχαχαχα)

666 the number of the beast!!! xaxaxaxaxa

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο κα8ενας αυτοικανοποιηται με οποιον τροπο μπορει... παιρνει ποντους επισης με οποιον τροπο μπορει..ξεχναει τα σκατα που ζει επισης με οποιον τρόπο μπορει και ισοφαρίζει το ποσο σκατα νιωθει μεσα του με το ποσο σκατα φερεται στους αλλους επίσης όπου και με οποιο τροπο μπορει....

dZJip3.png

Μαρα μα το Θεο! Στ'ορκίζομαι το βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια....!!!!!!!!!!!!

Δεν έχεις κάνει κανέναν αναγραμματισμό ούτε έβαλες κανένα σ αντί για ς!!!!!!!!!!!! Θεά!!!! Τι θεά, ΗΜΙΘΕΑ!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

και στην τελική.. το εδώ μεσα με το εκει έξω δεν έχει καμία μα καμία διαφορά: οι αριστεροι, οι δεξιοι, οι αναρχοαυτόνομοι, οι τρελλοί, οι λογικοί, οι στον κόσμο τους, οι καταθλιπτικοί, οι αισιοδοξοι έως ηλιθιότητας, οι διάνοιες, οι βλάκες, οι θηλαζουσες, η μή θηλάζουσες, κλπ κλπ κλπ... ουδεμια συνύπαρξη και ουδεμία συννενόηση.. τώρα βεβαια θα μου πεις ρε μάρα πώς θα συννενοηθείς πχ με τον βλάκα ή τον κρετίνο.. ε δεν συνεννοήσαι..οποτε το ριχνεις στην παλαβή.. σε λένε παλαβή και στη λένε που είσαι παλαβή ασχετα αν το παιζεις παλαβη επειδή δεν μπορείς να παλαίψεις την ηλιθιότητα και απλά σφυριζεις χαρωπα.. δεν ξερω αν με πιάνετε...αλλα τελω σε κρανιακή συγχιση

dZJip3.png

απλα αυτό που μου κάνει εντύπωση ειναι πως αυτά που εγώ θεωρώ ώς πανιβλακεντια οντα (συμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα το αν ειναι σωστά ή οχι θα αποδειχθεί κάποια στιγμή) εχουν κοινά χαρακτηριστικά ρε γαμώτι μου... δλδ πλέον απο το ΠΡΩΤΟ ποστάρισμα κάποιου καταλαβαίνω απο που ερχεται, που πάει, τι θέλει, τι θα πει, ποιον 8α τσιγκλισει, γιατι θα το κάνει και ούτω καθεξής.. μάλλον περασα πολυ χρονο εκει μεσα ουσα έγκυος, αυπνη και με ΠΟΛΥ χρονο για σκότωμα.....

dZJip3.png

και στην τελική.. το εδώ μεσα με το εκει έξω δεν έχει καμία μα καμία διαφορά: οι αριστεροι, οι δεξιοι, οι αναρχοαυτόνομοι, οι τρελλοί, οι λογικοί, οι στον κόσμο τους, οι καταθλιπτικοί, οι αισιοδοξοι έως ηλιθιότητας, οι διάνοιες, οι βλάκες, οι θηλαζουσες, η μή θηλάζουσες, κλπ κλπ κλπ... ουδεμια συνύπαρξη και ουδεμία συννενόηση.. τώρα βεβαια θα μου πεις ρε μάρα πώς θα συννενοηθείς πχ με τον βλάκα ή τον κρετίνο.. ε δεν συνεννοήσαι..οποτε το ριχνεις στην παλαβή.. σε λένε παλαβή και στη λένε που είσαι παλαβή ασχετα αν το παιζεις παλαβη επειδή δεν μπορείς να παλαίψεις την ηλιθιότητα και απλά σφυριζεις χαρωπα.. δεν ξερω αν με πιάνετε...αλλα τελω σε κρανιακή συγχιση

κάτι σκαμπάζωμεν!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

πείτε μου ότι καταλάβατε...

Αγγελίνα από εσένα έχω απαιτήσεις.

εγώ κατάλαβα :P κι ας μην έχεις απαιτήσεις :lol: αρχηγέ!

Μπαααα χαζή είμαι...Δεν το έχω πιάσει το νόημα όλων αυτών....ΑΛΗΘΕΙΑ

Είμαι τόσο στον κόσμο μου, αυπνη κουρασμένη και κομμάτια και δεν επικοινωνω..Μπαινω εδώ για να περνάω καλά, να λεμε χαζομαρες να γελάμε και να ξεχνιέμε...Αν κάνω και φιλίες και παρεούλες με κάποια κοριτσάκια-μανουλες ακόμα καλύτερα....

η γνώμη μου είναι όμως να περνάς καλά όπως και να έχει...Αν αυτες περνουν καλά με το να βρίζουν τον κόσμο (ε! συγγνώμη την κλικα ηθελα να πω), μαγκια τους....

(δειτε νουμερο που έπιασα στα μυνηματα μου, χαχαχαχαχα)

666 the number of the beast!!! xaxaxaxaxa

To 'χεις αγάπη το νόημα! Το 'χεις λέμε :D

Διαφημίσεις

(poy sai Ορε αερικο να με βλεπεις να γραφω βαθυστοχαστα λεμε!)

Εδώ τώρα και εκπλήσσομαι ευχάριστα που αμπελοφιλοσοφείς χωρίς αλκοόλ!!!!

βραστό; κάνω και καλή σούπα... αμέ :D

Κάναμε εμβόλιο και τώρα την ακούω που αφενός τους τρέχει αφετέρου τους γκρινιάζει... πάω να τους βοηθήσω γιατί βλέπω να την πνίγουν :lol:

Κι επειδή μερικά πράγματα δεν μπορώ ρε γμτ να τα περνάω στο ντούκου....

Palladin πραγματικά αν ισχύουν τα μισά απ' όσα έγραψες ξαναδιάβασε τις σημερινές σελίδες (δεν σου λέω για τις χθεσινές ή τις προχθεσινές που κι εκείνες έχουν αξία αλλά τις σημερινές που είναι σχετικές με αυτό που σε ενόχλησε) και θα δεις ότι έχεις άδικο. Ξέρω ότι μπορείς να το αναγνωρίσεις ;)

Κι επειδή μερικά πράγματα δεν μπορώ ρε γμτ να τα περνάω στο ντούκου....

και υστερα αναρωτιέσαι γιατι εισαι μονιμως ενα βήμα πρίν το μαλλιοτράβηγμα ;)

φιλιά στο Κωτίδι :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...