Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολύ μάλιστα.... έπαθε νεφρική ανεπάρκεια, έκανε αιμοκαθάρσεις, καπάκι έπαθε εγκεφαλικό, μετά γάγγραινα στο καλό του το πόδι όπου και του έκοψαν... και τώρα έπαθε γάγγραινα και στο δευτερο.... άντεξε το χειρουργείο , που του έκοψαν και το δευτερό πόδι, ενώ μας έδειναν 1% πιθανότητες να το αντέξει αλλά ήταν πλέον αργά η μόλυνση είχε χτυπήσει ζωτικά όργανα..... Μας άφησε την Τετάρτη....

δεν ξερω τι να πω...ειλικρινα.. κριμα τοση ταλαιωπρία πια!

dZJip3.png

Στίνα, συλλυπητήρια. Εσύ είσαι καθόλου καλύτερα? Λάθος μέρα διάλεξες να μας έρθεις, καημενούλα μου.:(

Σέβη, χαίρομαι που υπάρχει κι άλλο μέλος που αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα όπως κι εγώ.

Λοιπόν, επειδή πρέπει να πάω στα παιδιά μου, όποιος άλλος επιθυμεί διευκρινήσεις για τα λεγόμενά μου, θα χρειαστεί να περιμένει λιγάκι. Φιλικά πάντα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

τι γινεται ομως οταν ασχολησαι αποκλειστικά και μονο με το περιτυλιγμα του άλλου επειδη εχει..ριγες ενώ το δικο σου το πουα θεωρείς οτι ειναι το σωστό?

κάνεις μια ενδοσκόπηση, γιατί σίγουρα κάτι από το μέσα σου έχει πιτσικάρει.:P

Διαφημίσεις

Στίνα, συλλυπητήρια. Εσύ είσαι καθόλου καλύτερα? Λάθος μέρα διάλεξες να μας έρθεις, καημενούλα μου.:(

ευχαριστώ..... εγώ τα ίδια θα έλεγα.... ακόμα πονάω.... λάθος μέρα ε??? Προσπαθώ να καταλάβω τι παιζει....

σεβουλα επειδη περναω δυσκολη μερα..αμα μου το κανεις νιανια υποσχομαι οτι 8α καταλαβω..και 8α συμφωνησω (μουαχαχαχαχαχα τι δουλοπρεπεια πλεον σα μελη της κλικασ)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

πιο νιανιά δεν γίνεται. σόρρυ. τα αδύναμα μαλλάκια μου υπό θεραπεία κατά της τριχόπτωσης μου τα είχε κάνει περμανάντ η κική με τις ερωτήσεις της σε π.μ..

μερικά πράγματα καλό είναι να μην γίνονται φανερά.

υπάρχει λόγος σοβαρός.

σασί!

μου ήρθε η λέξη τασάκι. πάω για τσιγάρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...