Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γι' αυτό μου τη δίνει όλη αυτή η υστερία, τη θεωρώ παραπληροφόρηση και τρομοκρατία.
Κι οι άλλες, πώς την ακούνε έτσι χάσκοντας, λες και είναι ο Θεός?

Καλησπέρα σας και "δίπλα"!

Θα ήθελα να πω, ότι αν και με τις περισσότερες από εσάς έχω διαφωνήσει στο παρελθόν, παράλληλα σας εκτιμώ και σας σέβομαι, θεωρώ ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Βέβαια, αφού με έκπληξη διάβασα τις τελευταίες σελίδες, αυτό δεν ισχύει πλέον για όλες.

Σκασίλα σου, θα μου πεις, αλλά τα παραπάνω δεν είναι λόγια ανθρώπου που σέβεται τους άλλους, οπότε.....

Διαφημίσεις

Καλά ο βοσκός όλα τα λεφτά :lol:

Γεια σου Στινάκι... πως είσαι; Λίγο καλύτερα; έστω λίγο;

Χαλια είμαι.... κηδέψαμε τον νονό μου εχθές και σήμερα σέρνομαι στα πατώματα... μπήκα μπας και μου αλλάξετε το κέφι... κάτι για κλίκες είδα και προσπαθώ να ακολουθήσω αλλά με το κεφάλι που έχω κάπου χάθηκα....

oyf Ξαναρθα αφου εγινα παλι μπιλιεσ με τον κυρ αφεντικο..

1. αερικο...σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ... οταν γινονται απολυσεις απο τη μια δεν θελεις να εισαι στους..απολυμενους απο την αλλη στην βιδωνει που φευγουν εξαιρετικά ικανα ατομα κλπ κλπ

2. στινα..συλληπητηρια.. δεν ειχα ποτε νονο/νονά αλλά φανταζομαι οτι ιτ σακσ

3.. δεν το ανοιγω αλλο γιατι παλι 8α με πιετε κακια...(λέμε τώρα)

dZJip3.png

2. στινα..συλληπητηρια.. δεν ειχα ποτε νονο/νονά αλλά φανταζομαι οτι ιτ σακσ

ευχαριστώ καλή μου... ο Νονός μου ήταν και θείος μου... τον αγαπούσα πολύ , μόνο αυτό θα σου πω.....

Διαφημίσεις

ήσουν κι αλλού;

Θα ήθελα να πω, ότι αν και με τις περισσότερες από εσάς έχω διαφωνήσει στο παρελθόν, παράλληλα σας εκτιμώ και σας σέβομαι, θεωρώ ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

παρομοίως. εκτιμώ κ σέβομαι. κι ας διαφωνώ. πώς λέμε "αγαπάω κι αδιαφορώ"... Βασίλης. αυτό.

Βέβαια, αφού με έκπληξη διάβασα τις τελευταίες σελίδες,

τις προηγούμενες μόνο εγώ τις διαβάζω;

αυτό δεν ισχύει πλέον για όλες.

δηλαδή ποιές εκτιμάς κ σέβεσαι ακόμα;

Σκασίλα σου, θα μου πεις,

εγώ δεν το λέω πάντως.

αλλά τα παραπάνω δεν είναι λόγια ανθρώπου που σέβεται τους άλλους,

ποιά παραπάνω; τα δικά σου ή αυτά που έκανες παράθεση; εγώ φταίω που με μπερδεύεις;

οπότε.....

οπότε... τί;

μίλα βρε πάλαντιν. μισές κουβέντες λες κ δεν καταλαβαίνω τί θέλεις να πεις.

ποιά σε έθιξε;

φαντάζομαι όχι όποια έχει διαφορετική άποψη από εσένα, γιατί αυτό από μόνο του δεν αρκεί ώστε να χαθεί η εκτίμηση κ ο σεβασμός.

θέλει πολλή προσπάθεια αγένειας, πρόκλησης για να χαθεί κάθε επίπεδο προϋπάρχοντος σεβασμού, εκτίμησης.

αν αυτό συμβεί, έχεις δίκιο, δεν υφίσταται διάλογος, ούτε καν αντίλογος δεν λέγεται. νούμερο επιθεώρησης λέγεται.

θέλω να σε καταλαβω...

αν τα δεις όλα με χιούμορ... θα δεις ότι όλοι είμαστε από το ίδιο υλικό, με τα ίδια φορτία.

αλλάζει το περιτύλιγμα μόνο.:)

φιλικά.

Χαλια είμαι.... κηδέψαμε τον νονό μου εχθές και σήμερα σέρνομαι στα πατώματα... μπήκα μπας και μου αλλάξετε το κέφι... κάτι για κλίκες είδα και προσπαθώ να ακολουθήσω αλλά με το κεφάλι που έχω κάπου χάθηκα....

ζωή σε σας....:-(

e it saks ntampl τότε... ελπιζω απλα να μην ταλαιπωρηθηκε ο ανθρωπος

πολύ μάλιστα.... έπαθε νεφρική ανεπάρκεια, έκανε αιμοκαθάρσεις, καπάκι έπαθε εγκεφαλικό, μετά γάγγραινα στο καλό του το πόδι όπου και του έκοψαν... και τώρα έπαθε γάγγραινα και στο δευτερο.... άντεξε το χειρουργείο , που του έκοψαν και το δευτερό πόδι, ενώ μας έδειναν 1% πιθανότητες να το αντέξει αλλά ήταν πλέον αργά η μόλυνση είχε χτυπήσει ζωτικά όργανα..... Μας άφησε την Τετάρτη....

Βέβαια, αφού με έκπληξη διάβασα τις τελευταίες σελίδες, αυτό δεν ισχύει πλέον για όλες.

Σκασίλα σου, θα μου πεις, αλλά τα παραπάνω δεν είναι λόγια ανθρώπου που σέβεται τους άλλους, οπότε.....

Δεν είναι σκασίλα μου, Palladin, καθόλου κιόλας. Αν ήταν έτσι, δεν θα έμπαινα στον κόπο να σχολιάσω, όπως δεν κάνω συχνά, όταν αισθάνομαι πως ένα θέμα δεν με αφορά.

Δεν είπα εδώ τίποτα περισσότερο από ό,τι έχω πει και δίπλα, όπως και στην Αγλαία την ίδια. Ίσως εδώ ήταν καπως πιο έντονο το ύφος μου, λόγω της οικειότητάς μου με τα κορίτσια. Πρώτον αυτό.

Δεύτερον, έτσι όπως έκανες την πρώτη σου παράθεση, δημιουργείς λανθασμένη εντύπωση για τα λεγόμενά μου. Αν παρέθετες ολόκληρο το ποστ μου, δεν θα συνέβαινε αυτό. Συνεχίζω να υποστηρίζω αυτή μου την άποψη και δεν θεωρώ ότι προσβάλλω κανέναν, αφού δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά. Για μένα, αυτή είναι η πραγματικότητα, άσχετα αν δεν συμφωνούν όλοι.

Η δεύτερη παράθεσή σου αφορα στην έντονη κατάπληξή μου ως προς το ότι κάποια μέλη εμπιστεύονται τυφλά μια σύμβουλο θηλασμού, που τους δίνει συμβουλές μέσω ίντερνετ, σε πάρα πολύ σοβαρα ΙΑΤΡΙΚΑ θέματα, (συγκεκριμένα: νεογνό με αιμόλυση) και βάσει αυτού, αγνοούν τις ρητές οδηγίες του παιδίατρου που παρακολουθεί το βρέφος. Και πάλι δεν το θεωρώ προσβλητικό. Για μένα είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ακατανόητο και επικίνδυνο. Αυτή είναι η άποψή μου και είμαι έτοιμη να "τιμωρηθώ" γι' αυτήν, αν κριθεί απαραίτητο.

Οι αντιπαραθέσεις δεν είναι του γούστου μου και δεν μου αρέσει να ειρωνεύομαι ούτε να θίγω τον οποιονδήποτε. Ούτε πιστεύω ότι εγώ τα ξέρω όλα. Πέρα από αυτό όμως, όταν κάποια πράγματα μου φαίνονται παραλογα, θέλω να τα επισημάνω, χωρίς όμως κακή πρόθεση, άσχετα αν ξεφεύγω κάπως στη διατύπωση. Δικαίωμά σου βέβαια να μη με πιστέψεις.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...