Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ρε μη γράφετε εκεί, θα φάτε μπαν για την Βουγιουκλάκη? συγκεντρωθείτε! και κάποιος να μαζέψει το καλαμάρι γιατί τη βλέπω κι αυτή μπανιαρισμένη να τρίζει από καθαριότητα.

σιγά τα αυγα καλε.....και γιατι να φαμε μπαν???

το πολυ πολυ να γινουν 6 οι καρτουλες μου.....:-P:razz:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να φαω μπαν ναι, αλλά να έχω τσακωθεί για κάποιο θέμα, για κάτι που πιστεύω τέλος πάντων. Αυτό ναι, το παραδέχομαι και δεν θα με πείραζε. Αλλά να φαω μπαν για κάτι τέτοιο είναι καθαρή χαζομάρα (μου).

Εύκολα βρίσκεις γυναίκα τη σήμερον ημέρα? μέχρι να βρεθεί καμιά της προκοπής, οι αράχνες εδώ μέσα θα 'χουν γίνει σαν φραγκόκοτες.

- Κύριε Πετροχείλο...κάποτε ήμουνα πουλί και μ' αγαπούσανε πολλοί.

- Τι πουλί να ήσουνα τρομάρα σου? Το πολύ πολύ να ήσουνα καρακάξα. (ή αλλιώς κουρούνα-Μάρα, αφιερωμένο!)

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

α καλα μπεμπακο...επρεπε να σε ειχα στη δουλεια σημερα το πρωι.. που εφαγα "μπαν" επειδη λεει ανεβαζω το ζαχαρο του αφεντικου στο 210.....δλδ δφεν υπαρχιε λογικη στην ριαλ λαιφ..8α υπαρχει εισ το νετ?

dZJip3.png

Εύκολα βρίσκεις γυναίκα τη σήμερον ημέρα? μέχρι να βρεθεί καμιά της προκοπής, οι αράχνες εδώ μέσα θα 'χουν γίνει σαν φραγκόκοτες.

- Κύριε Πετροχείλο...κάποτε ήμουνα πουλί και μ' αγαπούσανε πολλοί.

- Τι πουλί να ήσουνα τρομάρα σου? Το πολύ πολύ να ήσουνα καρακάξα. (ή αλλιώς κουρούνα-Μάρα, αφιερωμένο!)

σε μερσο αγαπητη μου!

dZJip3.png

Βρε αρχηγοπουλο Αερικο ελα και λειπεις εσυ και δεν εχει που να ξεσπασει η ερμη και τα βαζει με τους μουτσους.

Άστε την μωρέ... καημός κι αυτός να θέλεις να γίνεις καπετάνιος :lol:

Διαφημίσεις

Ξέρω κι εγώ; Ακόμα στη δουλειά είμαι! Θα φύγω 5 σήμερα γιατί είπα της απολυμένης να φύγει πριν από μένα γιατί θα με πιάσουν τα ζουμιά!

Το διαβασα πριν λιγο, καλο για σενα κακο για την κοπελα, ο θανατος σου η ζωη μου που λενε. Τι να πω, εχεις δικιο να στενοχωριεσαι ειναι κριμα οποιοσδηποτε ανθρωπος που χανει την δουλεια του ειδικα οταν ειναι καλος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...