Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

βαριέμαι........

Μαρή Σέβη, δε ζητούσες κανένα εκκατομύριο?Ε, σε περίπτωση που μας κλείσουν θα τα λέμε στο φέις!

χα!! ειμαι εγω μικροψυχη γιατι?? Χρησιμοποιησα καποιο στοιχειο η καποιο σεναριο?? Εγω διαβασα απλως την ιστορια που γραφετε στο διαδικτυο. Αληθεια, δεν ξερατε οτι το καφε δεν ειναι τσιφλικι σας??? Δεν ξερετε οτι αυτα που γραφετε μπορει να τα διαβασει ο οποιοσδηποτε??

Ω ναι! συγνωμη αν σας ξυπνησα ετσι?

Αν δεν γουσταρετε να γραφετε ημερολογιο.

Κοροιδευετε ταχα οτι υποτιματε την 'λογικη της κλικας' και απο τη μια εσεις εισαστε μια σκατοκλικα που χαλαει το παρεντς και απο την αλλη όχι μονο εισαστε, γουσταρετε κι ολας. Κρα εκανε ο κωλος σας να μπειτε να δωσετε το παρον να 'ομαδοποιηθειτε΄ και εσεις. Ολες σας!

Εχετε κατσει και εχετε θαψει ολο το παρεντς εδω μεσα. Με ποιο δικαιωμα ρε αχρηστες?? Για αυτο παντα ακουγεται οτι κανετε ο,τι θελετε και δεν σας μιλαει κανεις. Αλλα που να δουν και οι συντονιστες ολες τις μαλακιες που γραφετε?

Μονο δυο μερες ψιλοδιαβασα και ηδη βλεπω κουτσομπολια και θαψιμο για αλλα μέλη.

Για την Αγλαια, τη Dallia, τη Gioli, αλλες που υποννοειτε μεσα απο τα ποστ τους. Ποιες εισαστε εσεις ρε τσοκαρα που θα κακολογειτε αλλους ανθρωπους? τιποτενιες, μικροψυχες και κομπλεξικες εισαστε. Η ζωη σας ολη ειναι το κομπιουτερ σας. Το παιζετε και ψαγμενες, σκατα στα μουτρα σας.

Μπορειτε να γραφετε ο,τι θελετε για τον εαυτο σας. Αν γουσταρετε και η μια για την αλλη. Χεστηκα. Αλλα για αλλους ανθρωπους ρε αχρηστες δεν εχετε δικαιωμα να γραφετε. Να πατε εκει που γραφουν και να πειτε οτι τις θεωρειτε απατεωνισσες. Οχι εδω, κρυμμενες και καλα , και χωρις να σας παιρνουν χαμπαρι.

Μου αρεσει που αναρρωτιεσται αν ειναι και μερικες καλες μανες. Οχι εισαστε εσεις! Κλειδαροτρυπιτσες!

Φυσικά και γνωρίζουμε ότι γράφουμε δημόσια.Όπως όμως και στην πραγματική ζωή, αν κάποιος χρησιμοποιήσει τον προσωπικό μας πόνο θα τον θεωρήσουμε άτιμο...τουλάχιστον!

Και ναι, θα τα λέμε δημόσια, γιατί δεν έχουμε χάσει την ελπίδα μας για τον άνθρωπο, αντίθετα με εσένα προφανώς. Γιατί πάντα πιστεύουμε ότι όλο και κάποιο χέρι θα απλωθεί προς τα εμάς στη δύσκολη στιγμή. Και μπορούμε και τα λέμε δημόσια, και μάλιστα με το ίδιο νικ, για έναν πολύ απλό λόγο:τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας.

Αρχικά είμαστε μια παρέα, και όπως και σε μια ρίαλ λάιφ παρέα, λέμε και τα κακώς κείμενα που βλέπουμε γύρω μας. Κακώς κείμενα για εμάς, έτσι?

Τώρα τι ζόρι τραβάς με τις κλίκες, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.Και πες ότι είμαστε κλίκα ρε παιδί μου, και κάποιοι γλείφουν για να μπουν κτλ, εσένα τι σε κόφτει? Μαγκιά τους στο φινάλε!Το ότι δε μπορείς να είσαι μέρος της?

Αν διαβάσεις καλά, θα δεις ότι και η γιόλι και η ντάλια (ρε παιδιά που υπονοήσαμε τη ντάλια,αλήθεια?) είναι εδώ. Όσον αφορά την Αγλαία, αν ψάξεις δίπλα θα δειςπως ότι λέω εδώ, το λέω και εκεί και μπροστά της.Και κατιδίαν της τα έχω πει, ρώτα την.

Αν διαβάσεις καλά το θρεντ θα δεις ότι όσοι διαφωνούσαν τελικά είναι εδώ και κάνουν παρέα, οπότε αυτά που λες είναι άκυρα.

Τέλος, μπορεί να είμαστε κομπλεξικές μικρόψυχες κτλ, αλλά είμαστε και άντρες, με το ίδιο νικ...if you know what I mean;) Άρα δεν κρυβόμαστε. Α, και οι περισσότερες γνωριζόμαστε και στο φέις.

Με θαυμάσατε?Ε? Είδατε κοσμιότητα?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλέ Σέβη γράφεις ημερολόγιο????? Τύπου "αγαπημένο μου ημερολόγιο..." και έτσι??????? χεχεχε σε καμιά βδομάδα θα το χρησιμοποιήσω για να σου την πω. (κοίτα κοίτα που βγαίνουν και λαυράκια):cool::cool:

καλέ Σέβη γράφεις ημερολόγιο????? Τύπου "αγαπημένο μου ημερολόγιο..." και έτσι??????? χεχεχε σε καμιά βδομάδα θα το χρησιμοποιήσω για να σου την πω. (κοίτα κοίτα που βγαίνουν και λαυράκια):cool::cool:

τύπου ημερολόγιο για την κόρη μου γράφω. για τη ζωή γενικά, ό,τι έμαθα εγώ από τη ζωή. συμβουλές, γνώμη...:cool:

τύπου ημερολόγιο για την κόρη μου γράφω. για τη ζωή γενικά, ό,τι έμαθα εγώ από τη ζωή. συμβουλές, γνώμη...:cool:

και εγω της γραφω...χε χε χε πηρα ητν ιδεα απο το βιβλιο ενα θαυμα σε ισοροπια μιας ισπανιδας γλυκουλας..και ειπα γουαι νοτ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

love4four καλώς ήρθες! Με αυτά και με αυτά δε σε καλωσορίσαμε!

Μάρα, πωπω! Έχεις πάει καθόλυο? Άραγε πως είναι να είσαι βοσκός εκεί και τι σχέση έχει με τον εδώ βοσκό?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Σέβη, δεν πας να παίξεις κάνα τζόκερ? ;):D

Πού είσαι, εσύ που βρίζεις...πες μας πρώτα γιατί κρύβεις το αληθινό σου νικ...κι ύστερα όλα τα υπόλοιπα. Δεν μας αγγίζει η συμπεριφορά σου, πάρτο απόφαση. άνοιξες και θέμα στο φόρουμ να μας δώσεις...ακόμα γελάω!

Όσο για την gioli και την Dalia, ρώτα τες πρώτα τι σχέση έχουν με την καθεμια από μας κι ύστερα παριστάνεις τον (αγράμματο) δικηγόρο τους.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...