Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

χα!! ειμαι εγω μικροψυχη γιατι?? Χρησιμοποιησα καποιο στοιχειο η καποιο σεναριο?? Εγω διαβασα απλως την ιστορια που γραφετε στο διαδικτυο. Αληθεια, δεν ξερατε οτι το καφε δεν ειναι τσιφλικι σας??? Δεν ξερετε οτι αυτα που γραφετε μπορει να τα διαβασει ο οποιοσδηποτε??

Ω ναι! συγνωμη αν σας ξυπνησα ετσι?

Αν δεν γουσταρετε να γραφετε ημερολογιο.

Κοροιδευετε ταχα οτι υποτιματε την 'λογικη της κλικας' και απο τη μια εσεις εισαστε μια σκατοκλικα που χαλαει το παρεντς και απο την αλλη όχι μονο εισαστε, γουσταρετε κι ολας. Κρα εκανε ο κωλος σας να μπειτε να δωσετε το παρον να 'ομαδοποιηθειτε΄ και εσεις. Ολες σας!

Εχετε κατσει και εχετε θαψει ολο το παρεντς εδω μεσα. Με ποιο δικαιωμα ρε αχρηστες?? Για αυτο παντα ακουγεται οτι κανετε ο,τι θελετε και δεν σας μιλαει κανεις. Αλλα που να δουν και οι συντονιστες ολες τις μαλακιες που γραφετε?

Μονο δυο μερες ψιλοδιαβασα και ηδη βλεπω κουτσομπολια και θαψιμο για αλλα μέλη.

Για την Αγλαια, τη Dallia, τη Gioli, αλλες που υποννοειτε μεσα απο τα ποστ τους. Ποιες εισαστε εσεις ρε τσοκαρα που θα κακολογειτε αλλους ανθρωπους? τιποτενιες, μικροψυχες και κομπλεξικες εισαστε. Η ζωη σας ολη ειναι το κομπιουτερ σας. Το παιζετε και ψαγμενες, σκατα στα μουτρα σας.

Μπορειτε να γραφετε ο,τι θελετε για τον εαυτο σας. Αν γουσταρετε και η μια για την αλλη. Χεστηκα. Αλλα για αλλους ανθρωπους ρε αχρηστες δεν εχετε δικαιωμα να γραφετε. Να πατε εκει που γραφουν και να πειτε οτι τις θεωρειτε απατεωνισσες. Οχι εδω, κρυμμενες και καλα , και χωρις να σας παιρνουν χαμπαρι.

Μου αρεσει που αναρρωτιεσται αν ειναι και μερικες καλες μανες. Οχι εισαστε εσεις! Κλειδαροτρυπιτσες!

τώρα μας έκανες τα μούτρα κρέας!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσάκι έχουμε γεννηθεί ίδια μέρα 2 χρόνια διαφορά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι βρε δεν σου το είχα πει? θυμαμαι διάβαζα το φόρουμ (καιρό πριν γραφτώ) και είχε πάρει το μάτι μου ένα θέμα που είχες ανοίξει πού να πας βόλτα χωρίς το μωρό....το διάβασα κ είδα ότι εχουμε ίδια μερα γεννεθλια

Βλεπω να πιανει φωτια και εδω μεσα και εγω εχω σε λιγο ραντεβου με τον τρελλογιατρο και δεν θα προλαβω να δω τι γινεται..........εγω παντως προσωπικα με σενα κοπελα μου που μπηκες να κατεβασεις καντηλια δεν εχω μαχη. Ουτε εδω ουτε διπλα. Τωρα τι ζορια τραβας με την 'κλικα' ειναι δικο σου θεμα. Επιπλεον δεν ειδα καμια να κρυβεται πισω απο το δαχτυλο της εδω μεσα. Αντιθετως αν θυμαμαι καλα καποια απο εμας ειπε 'μπητε και εδω να τα πουμε ελευθερα'. Τωρα μιας και τα ειπες, ΜΗΝ φυγεις. Κατσε να δεις τι θα σου απαντησουν κιολας ενταξει?........

Και εγω εδω θα ειμαι να σε ΞΑΝΑΔΩ μολις γυρισω απο τις δουλειες μου.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Και ποιος σου είπε ότι το κάνουμε κρυφά; Δεν παραδειγματιζόμαστε από σας καλή μου! Ότι λέμε ανοιχτά το λέμε ακριβώς επειδή το καφέ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ! Και η Ντάλια έχει έρθει εδώ και μιλήσαμε και η gioli... εσύ όμως δεν κοτάς να έρθεις με το κανονικό σου νικ! Προτιμάς τα ύπουλα χτυπήματα με τους backup λογαριασμούς όπως έκανες και στην Ιωάννα... Όταν γράψεις λοιπόν με το κανονικό σου νικ... τότε μπορεί να ασχοληθούμε και με το δικό σου πρόβλημα :D

Καλή σου μέρα!

Διαφημίσεις

χα!! ειμαι εγω μικροψυχη γιατι?? Χρησιμοποιησα καποιο στοιχειο η καποιο σεναριο?? Εγω διαβασα απλως την ιστορια που γραφετε στο διαδικτυο. Αληθεια, δεν ξερατε οτι το καφε δεν ειναι τσιφλικι σας??? Δεν ξερετε οτι αυτα που γραφετε μπορει να τα διαβασει ο οποιοσδηποτε??

Κοροιδευετε ταχα οτι υποτιματε την 'λογικη της κλικας' και απο τη μια εσεις εισαστε μια σκατοκλικα που χαλαει το παρεντς και απο την αλλη όχι μονο εισαστε, γουσταρετε κι ολας. Κρα εκανε ο κωλος σας να μπειτε να δωσετε το παρον να 'ομαδοποιηθειτε΄ και εσεις. Ολες σας!

Εχετε κατσει και εχετε θαψει ολο το παρεντς εδω μεσα. Με ποιο δικαιωμα ρε αχρηστες?? Για αυτο παντα ακουγεται οτι κανετε ο,τι θελετε και δεν σας μιλαει κανεις. Αλλα που να δουν και οι συντονιστες ολες τις μαλακιες που γραφετε?

Μονο δυο μερες ψιλοδιαβασα και ηδη βλεπω κουτσομπολια και θαψιμο για αλλα μέλη.

Για την Αγλαια, τη Dallia, τη Gioli, αλλες που υποννοειτε μεσα απο τα ποστ τους. Ποιες εισαστε εσεις ρε τσοκαρα που θα κακολογειτε αλλους ανθρωπους? τιποτενιες, μικροψυχες και κομπλεξικες εισαστε. Η ζωη σας ολη ειναι το κομπιουτερ σας. Το παιζετε και ψαγμενες, σκατα στα μουτρα σας.

Μπορειτε να γραφετε ο,τι θελετε για τον εαυτο σας. Αν γουσταρετε και η μια για την αλλη. Χεστηκα. Αλλα για αλλους ανθρωπους ρε αχρηστες δεν εχετε δικαιωμα να γραφετε. Να πατε εκει που γραφουν και να πειτε οτι τις θεωρειτε απατεωνισσες. Οχι εδω, κρυμμενες και καλα , και χωρις να σας παιρνουν χαμπαρι.

Μου αρεσει που αναρρωτιεσται αν ειναι και μερικες καλες μανες. Οχι εισαστε εσεις! Κλειδαροτρυπιτσες!

ρε φτηνο-τσόκαρο τι 8ελεις γαμω το φελέκι μου πρωι πρωι.. γελοιοδεστατη κουρουνα που μπαινοβγαινεις σε φορουμ και καφε αποκλεισιτκά για να κράξεις? αει τραβα στον αντρα σου μην πάει καμια άλλη μωρη μπογδάνω και τρέχεις μετά και αναρτας ποστακια για το..τι να κανω οοιμε..

αεισιχτιρια πρωι πρωι με τισ φακλανες...

dZJip3.png

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία κλίκα... αυτό είναι αποκύημα της σφαίρας της φαντασίας του καθενός... υπάρχουν όμως άνθρωποι κατ' εμέ, που μπορούν, βάσει της αξιοπρέπειάς και του χαρακτήρα τους, να εκφράζουν ακόμη και διαφορετικές απόψεις -ενίοτε συγκρουέμενες- αλλά κρατώντας ένα επίπεδο...

Το υβρεολόγιο δεν ταιριάζει στην περίσταση ούτε λύνει το "πρόβλημα" εάν αυτό είναι τελικά υπαρκτό/αληθινό....

Σε κάθε τι που συμβαίνει στη ζωή του καθενός μας χρειάζεται ένας αποδιοπομπαίος τράγος για να ρίξει το φταίξιμο και την ευθύνη love4four ;) Όταν λοιπον αναγάγεις σε ζωή το τίποτα ψάχνεις και εκεί και βρίσκεις τελικά έναν για να ξεσπάσεις και να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου ή για να ανέβεις στα μάτια των εικονικών φίλων σου ;)

απο μουρλοκακομοίρα σε drama queen και τούμπαλιν... τη μια τους ενοχλεί το οτι καποια μελη γνωριζονται μεταξύ τους και κάνουν παρέα, την άλλη υπο8ετουν πώς αυτα τα μέλη εχουν..ασυλία, την τρίτη "νιώθουν" παρείσακτες και για αυτό επιτιθενται No matter what.. μετά μειώνουν τον κόσμο και καλά πετώντας τους στα μουτρα κάποιο παλιοτερο ποστ για να διεξουν τι άραγε? οτι ο κοσμος εχει βιώματα και απωθημενα; λες και εκείνες περνάνε μια ζωή περίφημη με όλα τους τα θέματα άλυτα και τα ψυχοθεματα τους σε τάξη... εδω ο κοσμος καιγεται και η καθε μουρλη χτενιζει την μπουκλα της ας πουμε

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Αγνοειστε το προφανες, μην δινετε σημασια προκειται περι εμμονης πια, και χθες αυτο σκεφτομουνα οτι στανταρ παρακολουθει το ατομο και θα ερθει και απο εδω. Τιποτα δεν γραφεται κρυφα αλλα σιγουρα δεν γραφονται για να αποκτας εσυ ζωη χρησιμοποιοντας τα συναισθηματα των αλλων.

δεν ειναι θεμα επιπεδου μονο ειναι και θεμα νοοτροπίας. προσωπικά με ενοχλεί ΠΑΡΑ πολύ το ενδεχόμενο ένα πρωινο πχ να με εχει πιασει το εξομολογητικό μου και να σας πώ οτι πχ παιζω μπουνιες με τον άντρα μου..και κάποια στιγμή ένα τσοκαρο να ανασυρει αυτο το ποστ και να..μου το τριψερι στη μουρη τυπου τι 8ες κ εσυ που μιλας που παιζεις ματσακια με τον χαζμπαντ.. σαφως και ο καθενας βγαζει τα συμπεράσματα του απο το τι γραφουμε και πώς το γράφουμε αλλά αυτό απέχει πολύ απο το να χρησιμοποιείς την ζωή του άλλου για..να του κανεις τα μουτρα κρρεας και καλά και ώς επιχειρημα σε μια συζητηση...ιναφ με τα τσοκαρα στην τελική

dZJip3.png

χα!! ειμαι εγω μικροψυχη γιατι??

ποιός σέ στενοχώρησε να του κάνουμε αναφορά. είμαστε κλίκα, μην ξεχνιέσαι. βασίσου πάνω μου. εγώ είμαι η αρχηγός. πουλάω προστασία.:cool:

Χρησιμοποιησα καποιο στοιχειο η καποιο σεναριο??

:confused: δεν σε νιώθω.:confused:

Εγω διαβασα απλως την ιστορια που γραφετε στο διαδικτυο.

όλες μαζί την γράφουμε; αυτό θα πει κλίκα. εγώ τις έβαλα όλες να γράφουν για να διαβάζεις. κάποτε θα ενταχθείς... μείνε μαζί μου κ θα μάθεις πολλά....:cool:

Αληθεια, δεν ξερατε οτι το καφε δεν ειναι τσιφλικι σας???

δικό τους σίγουρα δεν είναι. έχω τίτλους ιδιοκτησίας, κυριότητα, νομή κ κατοχή, πιστοποιητικό μεταγραφής...αμέεεεε:cool:

Δεν ξερετε οτι αυτα που γραφετε μπορει να τα διαβασει ο οποιοσδηποτε??

όχι. αλήθεια γίνεται αυτό που υπονοείς;:shock:

όχι, καλέ. ακόμα κοιμόμαστε. εσένα βλέπω στο όνειρο κ είναι σύντομο...:cool:

γράφω κ τέτοιο.:)

Κοροιδευετε ταχα οτι υποτιματε την 'λογικη της κλικας' και απο τη μια εσεις εισαστε μια σκατοκλικα που χαλαει το παρεντς και απο την αλλη όχι μονο εισαστε, γουσταρετε κι ολας.

εγώ είμαι η αρχηγός της κλίκας. κλικαδόρισσα αν έχεις ακουστά.:cool:

Κρα εκανε ο κωλος σας να μπειτε να δωσετε το παρον να 'ομαδοποιηθειτε΄ και εσεις. Ολες σας!

όλες μας είμαστε ένα μάτσο ...ομαδοποιημένες.:)

Εχετε κατσει και εχετε θαψει ολο το παρεντς εδω μεσα.

εκεί μέσα; ή εδώ μέσα; ή εδώ απ' έξω; με μπερδεύεις.:confused:

Με ποιο δικαιωμα ρε αχρηστες??

άχρηστες; δεν είναι ευγενικό. θα κάνεις αναφορά την πάρτη σου ή να σε κάνω μια να έχεις για καβάτζα; μόνο αν πεις ναι, θα σου κάνω. είμαι φιλική προς τους μη κατέχοντες δίπλωμα αυτοσυντήρησης.

Για αυτο παντα ακουγεται οτι κανετε ο,τι θελετε και δεν σας μιλαει κανεις.

το συντακτικό που χρησιμοποιείς με μπερδεύει.

Αλλα που να δουν και οι συντονιστες ολες τις μαλακιες που γραφετε?

γιατί να μην τα δουν; κρυμμένα είναι; :confused:

Μονο δυο μερες ψιλοδιαβασα

ψιλό; :confused:

και ηδη βλεπω κουτσομπολια και θαψιμο για αλλα μέλη.

Για την Αγλαια, τη Dallia, τη Gioli, αλλες που υποννοειτε μεσα απο τα ποστ τους. Ποιες εισαστε εσεις ρε τσοκαρα που θα κακολογειτε αλλους ανθρωπους? τιποτενιες, μικροψυχες και κομπλεξικες εισαστε. Η ζωη σας ολη ειναι το κομπιουτερ σας.

και το τσιγάρο για μένα. τσιγάρο κ πισί όλη μου η ζωή. εσύ; δώσε βιογραφικό, πληζ!

Το παιζετε και ψαγμενες, σκατα στα μουτρα σας.

πιπέρι.:P

Μπορειτε να γραφετε ο,τι θελετε για τον εαυτο σας.

ευχαριστούμε.

Αν γουσταρετε και η μια για την αλλη.

το συντακτικό σου θέλει δουλειά.:confused:

Χεστηκα.

κακή κουβέντα. αλλά αν το εννοείς, ψάξτο λίγο. κοντεύεις να συγκαείς.:rolleyes:

Αλλα για αλλους ανθρωπους ρε αχρηστες δεν εχετε δικαιωμα να γραφετε. Να πατε εκει που γραφουν και να πειτε οτι τις θεωρειτε απατεωνισσες. Οχι εδω, κρυμμενες και καλα , και χωρις να σας παιρνουν χαμπαρι.

χάρηκα που σε γνώρισα. το κυρίως νικ σου πώς είναι;

:P:):cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...