Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κοίτα, επειδή η εμπειρία μου από το θηλασμό δεν ήταν καλή ούτε επιτυχής, ίσως γι αυτό τείνω να πιστεύω ότι έχουν δίκιο δίπλα σε όλα. Πιθανόν δλδ να μη χρειάζεται αυτή η καταστροφολογία.

Πιθανόν όμως έτσι όπως το θέτεις να έχεις δίκιο. Η κουμπάρα μου θηλάζει και δίνει ξένο, περίπου 1 κουτί γάλα το μήνα. Και μέχρι στιγμής, 3 μηνών και κάτι είναι ο βαφτισιμιός μου, πάει καλά με το θηλασμό. Τι να πω...

Κοίτα ίσως να μην είναι όλες οι περιπτώσεις σαν της κουμπάρας σου ή την δική μου. Αλλά δίπλα κάνουν λες και δεν υπάρχουν καν :shock:

Αλλά αυτό που με τσαντίζει πιο πολύ είναι άλλο. Επειδή κάποιες κατάφεραν να θηλάσουν (που είναι μανίκι κακά τα ψέματα) να βλέπουν αφ'υψηλού όσες δεν κατάφεραν να τις φτάσουν. Με ρωτάς εμένα αν μπορούσα ή αν άντεχα να έχω στο στήθος το παιδί όλη μερα? Με ρωτάς ποιος μου έπλενε, ποιος μου μαγειρευε κλπ? Με ρωτάς αν έπρεπε να γυρίσω στη δουλεια μου? Δεν είναι όλα θεμα πληροφόρησης που νομίζω έχει γίνει καραμέλα...Και στην τελική γιατί πρέπει να έχουμε όλες τις ίδιες αντοχές? :confused: Εγώ μπορεί μα μην αντέχω πολλά,να λυγίζω με την πρώτη δυσκολία, πρέπει να με κρεμάσουν?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηγαμε παιδικη χαρα και σουπερμαρκετ και λιαστηκαμε στον ηλιο!!!!!!!!!! Μπορω να πω οτι τις τελευταιες ημερες ειμαι πολυ περηφανη για τον γιοκα μου που παροτι ζωηρος υπερβολικα τον βλεπω να εξαλισσεται σε ενα πολυ συνεργασιμο και ευγενικο αντρακι οταν ειμαστε εξω η σε επισκεψη.

Πηγαμε σουπερμαρκετ και ηταν κυριος διπλα μου, βρηκε το γαλα του το πηρε και δεν εκανε ουτε μια ζημια περπατοντας διπλα μου που στο παρελθον γινοταν ο κακος χαμος.

Και χθες πηγαμε επισκεψη το απογευμα σε ενα σπιτι και ηταν αψογος σαν μεγαλο παιδι!!!!!!!! Συγκινουμαι η χαζομαμα αλλα βλεπω τους κοπους μου να δικαιωνονται!!!!

Τωρα που γυρναγαμε στο τελος γκρινιαζε γιατι περασαμε εξω απο το σπιτι της γιαγιας και ηθελε να παει ενω του εξηγουσα οτι δεν ειναι εκει, και για του αποσπασω την προσοχη του εδωσα το ψωμι να κραταει γιατι η μαμα κουβαλουσε πολλα και κουραστηκε. Και το εφερε μεχρι το σπιτι το αντρακι μου κουβαλοντας το με προσοχη μην πεσει κατω.

Μπράβο το αγοράκι σου!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κ¨Ατι ¨¨επαθε το πισι μου!κ¨ατι π¨ατησα! δεϊτε πω΅βγ¨αζει του΅τ¨ονου΅και το τελικ¨ο σ! βο¨ηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοϊτα< συμφων¨ω απ¨ολυτα ¨οτι δεν ¨εχουμε ¨ολοι τι΅ϊδιε΅αντοχ¨ε΅< και τι ¨εγινε? και μου τη δϊνει και εμ¨ενα αυτ¨ο το κ¨ομπλεξ>

¨ομω΅πιστεϋω ¨οτι δεν υπ¨αρχει πληροφ¨ορηση για το θηλασμ¨ο!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κ¨Ατι ¨¨επαθε το πισι μου!κ¨ατι π¨ατησα! δεϊτε πω΅βγ¨αζει του΅τ¨ονου΅και το τελικ¨ο σ! βο¨ηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοϊτα< συμφων¨ω απ¨ολυτα ¨οτι δεν ¨εχουμε ¨ολοι τι΅ϊδιε΅αντοχ¨ε΅< και τι ¨εγινε? και μου τη δϊνει και εμ¨ενα αυτ¨ο το κ¨ομπλεξ>

¨ομω΅πιστεϋω ¨οτι δεν υπ¨αρχει πληροφ¨ορηση για το θηλασμ¨ο!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...κλειστον κα ξανάνοιξέ τον καλέ!

Κοίτα ίσως να μην είναι όλες οι περιπτώσεις σαν της κουμπάρας σου ή την δική μου. Αλλά δίπλα κάνουν λες και δεν υπάρχουν καν :shock:

Αλλά αυτό που με τσαντίζει πιο πολύ είναι άλλο. Επειδή κάποιες κατάφεραν να θηλάσουν (που είναι μανίκι κακά τα ψέματα) να βλέπουν αφ'υψηλού όσες δεν κατάφεραν να τις φτάσουν. Με ρωτάς εμένα αν μπορούσα ή αν άντεχα να έχω στο στήθος το παιδί όλη μερα? Με ρωτάς ποιος μου έπλενε, ποιος μου μαγειρευε κλπ? Με ρωτάς αν έπρεπε να γυρίσω στη δουλεια μου? Δεν είναι όλα θεμα πληροφόρησης που νομίζω έχει γίνει καραμέλα...Και στην τελική γιατί πρέπει να έχουμε όλες τις ίδιες αντοχές? :confused: Εγώ μπορεί μα μην αντέχω πολλά,να λυγίζω με την πρώτη δυσκολία, πρέπει να με κρεμάσουν?

Κοιμηθηκε νομιζα οτι θα εμενα ξυπνια γιαυτο εφυγα. Μαρκοπολο μου μπραβο και εμεις κουνιες ειμασταν 2.5 ωρες. δεν εμπαινε μεσα με τπτ. Καναμε 2 φορες πιπι στο δασος ενω μας κραταγε η μανουλα.....!!!! ΝΟ ΠΑΝΕΣ! YIPEEEE......

Εσυ η απο πανω μου που εκανα quote με ολο τον σεβασμο γιατι αισθανεσαι την αναγκη να απολογησε για αυτο? Δεν πα να κανει ο καθενας οτι καλυτερο μπορει? Και εσυ το ιδιο δεν εκανες? Ε, τι σε νοιαζει τι λενε? Και πανω απο ολα αφου σε ενοχλει τι καθεσαι και τα διαβαζεις?.....και εγω 4 μηνες θηλασα. Δεν με ενοχλει καθολου οτι λενε για τον θηλασμο. Απο το ενα μπαινει απο το αλλο βγαινει.....

Γεια σου Μαρσολαν.......:)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εσυ η απο πανω μου που εκανα quote με ολο τον σεβασμο γιατι αισθανεσαι την αναγκη να απολογησε για αυτο? Δεν πα να κανει ο καθενας οτι καλυτερο μπορει? Και εσυ το ιδιο δεν εκανες? Ε, τι σε νοιαζει τι λενε? Και πανω απο ολα αφου σε ενοχλει τι καθεσαι και τα διαβαζεις?.....και εγω 4 μηνες θηλασα. Δεν με ενοχλει καθολου οτι λενε για τον θηλασμο. Απο το ενα μπαινει απο το αλλο βγαινει.....

Α καλά, είμαι ήσυχη με την συνείδησή μου και κοιμάμαι τα βράδια, δεν θα μου δημιουργήσουν κόμπλεξ :D Τσαντίζομαι σε "ιντερνετικό" επίπεδο... και ίσως γιατί σκέφτομαι ότι κάποιες μπορεί να διαβάζουν και πραγματικά να στενοχωριούνται

Α καλά, είμαι ήσυχη με την συνείδησή μου και κοιμάμαι τα βράδια, δεν θα μου δημιουργήσουν κόμπλεξ :D Τσαντίζομαι σε "ιντερνετικό" επίπεδο... και ίσως γιατί σκέφτομαι ότι κάποιες μπορεί να διαβάζουν και πραγματικά να στενοχωριούνται

ξεκόλλα βρε!

Είμαι πολύ περήφανη για το αντράκι σου μαρκοπουλάκι :D

Μάρσι ενημέρωσέ με πριν παραγγείλεις :D

Μα δεν βοηθάτε και εσείς :rolleyes: Δεν γραφετε τίποτα για τα διόδια...ε τι να κάνω και εγώ, ασχολούμαι με τον θηλασμό :D:D:D

http://denplirono.wordpress.com/2011/03/10/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b9%ce%bf-3-22-10-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7-%ce%b1%cf%84%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%bf%ce%b4/

Διαφημίσεις

Ναι σίγουρα πρέπει να πάρει το πρωτόγαλα το παιδί, δεν είπα το αντίθετο. Αν θες να διατυπώσω διαφορετικά αυτό που λέω: μπορεί μια μητέρα να καθυστερήσει (είτε λόγω οργανισμού είτε λόγω συνθηκών) να έχει ποσότητα φαγητού (γάλα, πρωτόγαλα, δευτερόγαλα κ δεν ξέρω κ εγώ πώς τα λένε) αρκετή για να χορτάσει το παιδί της και να μην πάθει καμια αφυδάτωση....Το ότι θα δώσει και συμπλήρωμα, από την δική μου εμπειρία, δεν σημαίνει πως δεν θα ξαναθηλάσει ;). Εγώ θήλαζα 4 μέρες, διέκοψα για 3-4 λόγω αντιβίωσης, και μετά ξανάρχισα θηλασμό. Μια χαρα! Προς τι η καταστροφολογία δίπλα?

Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ και γι' αυτό δεν μπορώ να ακούω τις παλαβομάρες του τύπου, να μην πιει ούτε μια γουλιά ξένο, είναι πιο γλυκό και μετά δεν θα του αρέσει το μητρικό, να μην πάρει ούτε μια φορά μπιμπερό , μετά θα βαριέται να θηλάσει και τα συναφή. Δηλαδή ο δικός μου που 6 μήνες έκανε και τα δύο εναλλάξ, τοσο πια εξαίρεση ήτανε? Και αποθήλασε μόνος του, όταν τελείωσε το γάλα μου και το καταλάβαινα και μόνη μου, δεν πήρα χάπι.

Και στον μεγάλο έδινα μπουκάλι μερικές φορές, είτε με δικό μου που αντλούσα είτε με ξένο, από τον 4ο περίπου και μετά, γιατί πονούσα πολύ και τα είχα φτύσει, άγρυπνη μέρα νύχτα, με ένα γκρινιάρικο και κακόφαγο μωρό, που καθόταν δύο ώρες στο στήθος και μετά από μια ώρα ήθελε να ξανακάτσει άλλες δυο. Το πάλεψα όσο μπορούσα, αλλά έπρεπε να κάτσω να πάθω κατάθλιψη ή υπερκόπωση, μπας και χάσω το θηλασμό? Τα μυαλά μου που ένιωθα να τα χάνω, ήταν καλύτερα?

Η δική μου εμπειρία με δίδαξε ότι τα μωρά από τη φύση τους είναι προορισμένα να θηλάσουν και δεν εγκαταλείπουν αυτή τους τη διάθεση με την πρώτη δυσκολία. Γι' αυτό μου τη δίνει όλη αυτή η υστερία, τη θεωρώ παραπληροφόρηση και τρομοκρατία.

Στο κάτω κάτω, και τα μαιευτήρια έχουν την υποχρέωση να σου παραδώσουν κατά την έξοδο ένα παιδί υγιές, όχι να έχει χάσει το μισό του βάρος ή να έχει αφυδατωθεί ή με υψηλό ίκτερο. Και πώς θα γίνει αυτό, αν το παιδί είναι 5 μέρες νηστικό (όταν έχει γεννηθεί με κτ)? Αυτή τους η έννοια είναι πιστεύω ο λόγος που δίνουν ξένο ή ζαχαρόνερο ή οτιδήποτε, κι όχι τόσο το να προωθήσουν τις φόρμουλες. Σου λέει, το παιδι από εμάς φεύγει μια χαρά, εσύ τώρα σα μάνα, θήλασε αποκλειστικά, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις.

ΜάρκοΠολο, μπράβο σας! Είδες στα δυο πόσο αλλάζουν! Και που να δεις μετά τα τρία...κανονικοί άνθρωποι.:D

Λευκή, αυτό που λες το έχω δει άπειρες φορές και το έχω συνηθίσει. Νομίζω σας είχα πει και τη φάση με τον δικηγόρο που έκανα άσκηση.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

χα!! ειμαι εγω μικροψυχη γιατι?? Χρησιμοποιησα καποιο στοιχειο η καποιο σεναριο?? Εγω διαβασα απλως την ιστορια που γραφετε στο διαδικτυο. Αληθεια, δεν ξερατε οτι το καφε δεν ειναι τσιφλικι σας??? Δεν ξερετε οτι αυτα που γραφετε μπορει να τα διαβασει ο οποιοσδηποτε??

Ω ναι! συγνωμη αν σας ξυπνησα ετσι?

Αν δεν γουσταρετε να γραφετε ημερολογιο.

Κοροιδευετε ταχα οτι υποτιματε την 'λογικη της κλικας' και απο τη μια εσεις εισαστε μια σκατοκλικα που χαλαει το παρεντς και απο την αλλη όχι μονο εισαστε, γουσταρετε κι ολας. Κρα εκανε ο κωλος σας να μπειτε να δωσετε το παρον να 'ομαδοποιηθειτε΄ και εσεις. Ολες σας!

Εχετε κατσει και εχετε θαψει ολο το παρεντς εδω μεσα. Με ποιο δικαιωμα ρε αχρηστες?? Για αυτο παντα ακουγεται οτι κανετε ο,τι θελετε και δεν σας μιλαει κανεις. Αλλα που να δουν και οι συντονιστες ολες τις μαλακιες που γραφετε?

Μονο δυο μερες ψιλοδιαβασα και ηδη βλεπω κουτσομπολια και θαψιμο για αλλα μέλη.

Για την Αγλαια, τη Dallia, τη Gioli, αλλες που υποννοειτε μεσα απο τα ποστ τους. Ποιες εισαστε εσεις ρε τσοκαρα που θα κακολογειτε αλλους ανθρωπους? τιποτενιες, μικροψυχες και κομπλεξικες εισαστε. Η ζωη σας ολη ειναι το κομπιουτερ σας. Το παιζετε και ψαγμενες, σκατα στα μουτρα σας.

Μπορειτε να γραφετε ο,τι θελετε για τον εαυτο σας. Αν γουσταρετε και η μια για την αλλη. Χεστηκα. Αλλα για αλλους ανθρωπους ρε αχρηστες δεν εχετε δικαιωμα να γραφετε. Να πατε εκει που γραφουν και να πειτε οτι τις θεωρειτε απατεωνισσες. Οχι εδω, κρυμμενες και καλα , και χωρις να σας παιρνουν χαμπαρι.

Μου αρεσει που αναρρωτιεσται αν ειναι και μερικες καλες μανες. Οχι εισαστε εσεις! Κλειδαροτρυπιτσες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...