Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

γιατί ακόμα δεν της ήρθε κλήση από εισαγγελέα.

δεν θα αργήσει όμως... από αυτά που ακούω ...

κάτι πήρε το τύμπανό μου για πρόεδρο ιατρικού συλλόγου που .... :cool:

Για πες............. θα με σκάσεις!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελίνα έχεις φατσοβιβλίο?

Όχι. Δεν μπει καν, στη ζωή μου, στο facebook.

Τώρα για τα λεφτα...δεν ξέρω. Πάντως, αν δεν είχα λεφτα να κάνω αυτό που πρέπει (να έχω δηλαδή δική μου συμβουλο θηλασμού που να γνωρίζει τις ανάγκες του παιδιού μου και τις δικές μου) και δεν ήμουν ευχαριστημένη από την παιδίατρο, θα δοκίμαζα να αλλάξω παιδίατρο. Όπως και τον γιο μου, για τις ωτίτιδες, θα τον πάω σε 2 ΩΡΛ και σε μια ομοιοπαθητικο, ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. Δεν θα κάθομαι να παίζω την κολοκυθιά στο ίντερνετ, διακινδυνεύοντας την υγεία του παιδιού μου...ακόμα και τη ζωή του, όταν μιλάμε για νεογνό με πρόβλημα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Όχι. Δεν μπει καν, στη ζωή μου, στο facebook.

Τώρα για τα λεφτα...δεν ξέρω. Πάντως, αν δεν είχα λεφτα να κάνω αυτό που πρέπει (να έχω δηλαδή δική μου συμβουλο θηλασμού που να γνωρίζει τις ανάγκες του παιδιού μου και τις δικές μου) και δεν ήμουν ευχαριστημένη από την παιδίατρο, θα δοκίμαζα να αλλάξω παιδίατρο. Όπως και τον γιο μου, για τις ωτίτιδες, θα τον πάω σε 2 ΩΡΛ και σε μια ομοιοπαθητικο, ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. Δεν θα κάθομαι να παίζω την κολοκυθιά στο ίντερνετ, διακινδυνεύοντας την υγεία του παιδιού μου...ακόμα και τη ζωή του, όταν μιλάμε για νεογνό με πρόβλημα.

Συμφωνούμε σε αυτό.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Έχω απογοητευτεί πολύ από μερικούς ανθρώπους. Τους οποίους ναι μεν δεν τους ήξερα, αλλά από εδώ μέσα τους συμπάθησα. Δεν είναι κρίμα μορφωμένοι άνθρωποι, με επίπεδο, με ευστροφία με με με.... να είναι τόσο πορωμένοι? Θα περίμενε κανείς η μόρφωση και η εκπαίδευση να ανοίξει ορίζοντες, να φτιάξει ανοιχτά μυαλά. :-(:-(:-(

(Δεν αναφέρομαι σε κάτι από το εδώ φόρουμ).

Έχω απογοητευτεί πολύ από μερικούς ανθρώπους. Τους οποίους ναι μεν δεν τους ήξερα, αλλά από εδώ μέσα τους συμπάθησα. Δεν είναι κρίμα μορφωμένοι άνθρωποι, με επίπεδο, με ευστροφία με με με.... να είναι τόσο πορωμένοι? Θα περίμενε κανείς η μόρφωση και η εκπαίδευση να ανοίξει ορίζοντες, να φτιάξει ανοιχτά μυαλά. :-(:-(:-(

(Δεν αναφέρομαι σε κάτι από το εδώ φόρουμ).

Κι εγώ το ίδιο περιμένω από ανθρώπους ψαγμένους, αλλά δυστυχώ, βλέπω πολύ κλειστά μυαλά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Τις πρώτες μέρες είχες το πρωτόγαλα, μήπως αυτό σου φαινόταν ότι δεν είχες γάλα? Επίσης το στήθος δε γεμίζει, δεν είναι αποθήκη. Είναι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.

Τις πρώτες μέρες στο μαιευτήριο κάτι είχα...τώρα πρωτόγαλα το λένε ή πώς αλλιώς δεν ξέρω :P Άργησε όμως να έρθει το κανονικό γάλα (πώς να το πω γμτ)...αφού και η μαία μου με ρωτούσε κάθε μέρα αν αισθανομαι το στήθος βαρύ, σαν να περιμένω περίοδο. Της έλεγα όχι και αυτή ήταν έτσι::shock::shock::shock::shock::shock: Τελικά το στηθος πρήστηκε 4-5 μέρες μετά τη γέννα. Γάλα για να χορτάσει το μωρό είχα πολύ αργότερα...αλλά είχα τελικά ;)

ποιος γνωρίζει καλύτερα, ο παιδίατρος που αν έχει κάνει λίγα μαθήματα θηλασμού στο πανεπιστήμιο (νομίζω είναι ένα μάθημα ενός εξαμήνου) ή ο σύμβουλος θηλασμού?

Για τεχνικά ζητήματα θηλασμού ο σύμβουλος. Γενικά για θέματα υγείας ο παιδίατρος

Τις πρώτες μέρες στο μαιευτήριο κάτι είχα...τώρα πρωτόγαλα το λένε ή πώς αλλιώς δεν ξέρω :P Άργησε όμως να έρθει το κανονικό γάλα (πώς να το πω γμτ)...αφού και η μαία μου με ρωτούσε κάθε μέρα αν αισθανομαι το στήθος βαρύ, σαν να περιμένω περίοδο. Της έλεγα όχι και αυτή ήταν έτσι::shock::shock::shock::shock::shock: Τελικά το στηθος πρήστηκε 4-5 μέρες μετά τη γέννα. Γάλα για να χορτάσει το μωρό είχα πολύ αργότερα...αλλά είχα τελικά ;)

Για τεχνικά ζητήματα θηλασμού ο σύμβουλος. Γενικά για θέματα υγείας ο παιδίατρος

Ναι, αυτό που σου έλεγε η μαία είναι λάθος, από ότι ξέρω. Μετά τις 4-5 μέρς έρχεται το κανονικό γάλα. Τις πρώτες μέρες έχεις το πρωτόγαλα, σα νερό, που είναι και το πιο σημαντικό από ότι ξέρω να πάρει το παιδί. Και επίσης, πάντα την 3η με 5η μέρα συνήθως πρήζεται το στήθος.

Για το άλλο...θα το θέσω λίγο διαφορετικά... Για θέματα υγείας είναι ο γιατρός...για θέματα θηλασμού ο σύμβουλος θηλασμού. Κι αν είναι παιδίατρος-σύμβουλος θηλασμού, ακόμη καλύτερα. Κι υπάρχουν τέτοιοι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, αυτό που σου έλεγε η μαία είναι λάθος, από ότι ξέρω. Μετά τις 4-5 μέρς έρχεται το κανονικό γάλα. Τις πρώτες μέρες έχεις το πρωτόγαλα, σα νερό, που είναι και το πιο σημαντικό από ότι ξέρω να πάρει το παιδί. Και επίσης, πάντα την 3η με 5η μέρα συνήθως πρήζεται το στήθος.

Ναι σίγουρα πρέπει να πάρει το πρωτόγαλα το παιδί, δεν είπα το αντίθετο. Αν θες να διατυπώσω διαφορετικά αυτό που λέω: μπορεί μια μητέρα να καθυστερήσει (είτε λόγω οργανισμού είτε λόγω συνθηκών) να έχει ποσότητα φαγητού (γάλα, πρωτόγαλα, δευτερόγαλα κ δεν ξέρω κ εγώ πώς τα λένε) αρκετή για να χορτάσει το παιδί της και να μην πάθει καμια αφυδάτωση....Το ότι θα δώσει και συμπλήρωμα, από την δική μου εμπειρία, δεν σημαίνει πως δεν θα ξαναθηλάσει ;). Εγώ θήλαζα 4 μέρες, διέκοψα για 3-4 λόγω αντιβίωσης, και μετά ξανάρχισα θηλασμό. Μια χαρα! Προς τι η καταστροφολογία δίπλα?

Για το άλλο...θα το θέσω λίγο διαφορετικά... Για θέματα υγείας είναι ο γιατρός...για θέματα θηλασμού ο σύμβουλος θηλασμού. Κι αν είναι παιδίατρος-σύμβουλος θηλασμού, ακόμη καλύτερα. Κι υπάρχουν τέτοιοι!

Ναι ναι, συμφωνώ :P

Έτσι ρε παιδιά! Γόνιμος διάλογος. Μέσα από τις διαφωνίες ανοίγεις τους ορίζοντες σου. Αρκεί να υπάρχουν ανοιχτά μυαλά εκατέρωθεν. Και ευγένεια.

Καλημερα μπαινω βιαστικα φευγω πιο βιαστικα. Εχουμε παιδιατρο το απογευμα. Θα τα πουμε αργοτερα......Κικη εσυ με ρωτησες για το αυγο το φρεσκο? Δεν θυμαμαι. Λοιπον το φρεσκο που μολις βγηκε απο την κοτα κουβαλαει μεσα ΟΛΑ τα βακτηρια που μεταφερονται απο το πουλερικο. Αν δε το πτηνο ειναι και ελευθερας βοσκης που δεν ξερεις τι τρωει και δεν παρακολουθητε αστα να πανε. Τα περισσοτερα κρουσματα σαλμονελας ειναι απο ολοφρεσκα ελευθερας βοσκης. Οποτε συστηνουν να αφηνεις το φρεσκο στο ψυγειο καποιες μερες να πεθαινουν ολα και μετα μια χαρουλα.....αν ψαξεις γκουγκλ θα βρεις τα παντα για αυτο......

Φιλακια......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ναι σίγουρα πρέπει να πάρει το πρωτόγαλα το παιδί, δεν είπα το αντίθετο. Αν θες να διατυπώσω διαφορετικά αυτό που λέω: μπορεί μια μητέρα να καθυστερήσει (είτε λόγω οργανισμού είτε λόγω συνθηκών) να έχει ποσότητα φαγητού (γάλα, πρωτόγαλα, δευτερόγαλα κ δεν ξέρω κ εγώ πώς τα λένε) αρκετή για να χορτάσει το παιδί της και να μην πάθει καμια αφυδάτωση....Το ότι θα δώσει και συμπλήρωμα, από την δική μου εμπειρία, δεν σημαίνει πως δεν θα ξαναθηλάσει ;). Εγώ θήλαζα 4 μέρες, διέκοψα για 3-4 λόγω αντιβίωσης, και μετά ξανάρχισα θηλασμό. Μια χαρα! Προς τι η καταστροφολογία δίπλα?

Ναι ναι, συμφωνώ :P

Κοίτα, επειδή η εμπειρία μου από το θηλασμό δεν ήταν καλή ούτε επιτυχής, ίσως γι αυτό τείνω να πιστεύω ότι έχουν δίκιο δίπλα σε όλα. Πιθανόν δλδ να μη χρειάζεται αυτή η καταστροφολογία.

Πιθανόν όμως έτσι όπως το θέτεις να έχεις δίκιο. Η κουμπάρα μου θηλάζει και δίνει ξένο, περίπου 1 κουτί γάλα το μήνα. Και μέχρι στιγμής, 3 μηνών και κάτι είναι ο βαφτισιμιός μου, πάει καλά με το θηλασμό. Τι να πω...

Καλημερα μπαινω βιαστικα φευγω πιο βιαστικα. Εχουμε παιδιατρο το απογευμα. Θα τα πουμε αργοτερα......Κικη εσυ με ρωτησες για το αυγο το φρεσκο? Δεν θυμαμαι. Λοιπον το φρεσκο που μολις βγηκε απο την κοτα κουβαλαει μεσα ΟΛΑ τα βακτηρια που μεταφερονται απο το πουλερικο. Αν δε το πτηνο ειναι και ελευθερας βοσκης που δεν ξερεις τι τρωει και δεν παρακολουθητε αστα να πανε. Τα περισσοτερα κρουσματα σαλμονελας ειναι απο ολοφρεσκα ελευθερας βοσκης. Οποτε συστηνουν να αφηνεις το φρεσκο στο ψυγειο καποιες μερες να πεθαινουν ολα και μετα μια χαρουλα.....αν ψαξεις γκουγκλ θα βρεις τα παντα για αυτο......

Φιλακια......

Ευχαριστώ Ελλ. Εγώ ρώτησα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Πηγαμε παιδικη χαρα και σουπερμαρκετ και λιαστηκαμε στον ηλιο!!!!!!!!!! Μπορω να πω οτι τις τελευταιες ημερες ειμαι πολυ περηφανη για τον γιοκα μου που παροτι ζωηρος υπερβολικα τον βλεπω να εξαλισσεται σε ενα πολυ συνεργασιμο και ευγενικο αντρακι οταν ειμαστε εξω η σε επισκεψη.

Πηγαμε σουπερμαρκετ και ηταν κυριος διπλα μου, βρηκε το γαλα του το πηρε και δεν εκανε ουτε μια ζημια περπατοντας διπλα μου που στο παρελθον γινοταν ο κακος χαμος.

Και χθες πηγαμε επισκεψη το απογευμα σε ενα σπιτι και ηταν αψογος σαν μεγαλο παιδι!!!!!!!! Συγκινουμαι η χαζομαμα αλλα βλεπω τους κοπους μου να δικαιωνονται!!!!

Τωρα που γυρναγαμε στο τελος γκρινιαζε γιατι περασαμε εξω απο το σπιτι της γιαγιας και ηθελε να παει ενω του εξηγουσα οτι δεν ειναι εκει, και για του αποσπασω την προσοχη του εδωσα το ψωμι να κραταει γιατι η μαμα κουβαλουσε πολλα και κουραστηκε. Και το εφερε μεχρι το σπιτι το αντρακι μου κουβαλοντας το με προσοχη μην πεσει κατω.

Hello κοριτσακια...

Μπαινω στα πεταχτα γιατι σε λιγο πρεπει να ταισω:)

Ραννια..χτες εφυγα χωρις καληνυχτα...η μικρη ξυπνησε με κλαμματα και δεν ηρεμουσε με τιποτε...τα δοντια την ποναγανε...βγαζει τους κυνοδοντες και μαλλον την ταλαιπωρουν την κακομοιρη!!

Κικη...γιατι χωρις γλουτενη καλε???Μονο αν εχετε αλλεργια απαγορευεται!!Αλλιως κανονικα...

Αερικον....εννοειται να τα βαλω σε παραγγελια και τα δικα σας,κι οταν ερθω Αθηνα να σου τα φερω!

My_beba....για που λες????

Αγγελινα,Culte,malecon,Σεβακι, Ελλε,Μαρκοπολο..τις καλησπερες μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...