Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :)

Λευκούλα καλύτερα μελάτο... Το σφιχτό αυγό "αγκώνει" (όπως έλεγε η γιαγιούλα μου) τους ενήλικες... πόσο μάλλον δε τα μωρά ;) Μελάτο το τρώνε πολύ πιο ευχάριστα :D

Κική επειδή ακριβώς καταλαβαίνεις κάποια πράγματα για την ψυχοσύνθεσή σου καλό θα ήταν να σταματήσεις να ασχολείσαι με το συγκεκριμένο θέμα δίπλα γιατί μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις... Σε κάποια πράγματα η επανάληψη δεν βοηθάει αντιθέτως δίνει στους άλλους της εμμονής. Το θέμα είναι εσύ να δουλέψεις μέσα σου τα όσα αισθάνεσαι και να προχωρήσεις :D και τα λέω με αγάπη αυτά γιατί όπως ξέρεις εκεί που είσαι.. ήμουν :D

Το ιντερνετ δεν φτάνει πουσ έρνεται έτσι κι αλλιώς θα έχει να αντιμετωπίσει και τις διακοπές επικοινωνίας με την Ιαπωνία.

Νίτσα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μάαααααααααααακια!

Καλημέρα. Κι εγώ το βλέπω το καφέ να σέρνεται, γι' αυτό δεν θα μείνω πολύ. Κι ένα άλλο, δεν μου βάζει τα εμότικον στα μηνύματα, γιατί? Κική, σε καταλαβαίνω απόλυτα σε αυτό που λες. Κι εγώ όταν πρωτοθήλασα τον μεγάλο, πονούσα τόσο από την καισαρική κι από το γάλα που μαζευόταν στο στήθος (δεν μου είχε πει κανείς τίποτα σχεδόν, όλα με το ένστικτο τα ανακάλυψα), που πίστεψέ με, δεν το έκανα για τη χαρά του θηλασμού. Ήταν πολύ οδυνηρό, και το θήλαστρο το ίδιο και χειρότερο. Χίλιες φορές τη μέρα επαναλάμβανα στον εαυτό μου τα οφέλη του θηλασμου, για να πειστώ να συνεχίσω. Και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηρωίδα που το έκανα. Απλά είμαι πάρα πολύ άνθρωπος του πρέπει, όσον αφορά τα παιδιά. Αν όμως βρισκόντουσαν περισσότερες να τα πούνε αυτά στα ανάλογα τόπικ δίπλα, δεν θα ένιωθαν τόσο χάλια αυτές που βιώνουν τα ίδια και δεν τα καταφέρνουν τελικά. Εγώ το έχω κάνει και σκοπεύω να το ξανακάνω. Τι θα πει, τολμάς να τα πεις, τι θα μου κάνουν? Ας με αμφισβητήσουν, ας με ειρωνευτούν. Τα ποστ μου όμως θα μείνουν κι ίσως βοηθήσουν κάποιες, έστω και μία. Το αυγό κι εγώ το έδινα στην αρχή πολύ σφιχτο, έτσι μου είχε πει η παιδίατρος. Επειδή όμως κάναμε δυο ώρες, ακόμα και τώρα, το αλέθω μέσα στην φαριν λακτε και το καταπίνει χωρίς να πάρει χαμπάρι. Μεγαλώσαμε τώρα βέβαια, ίσως είναι καιρός να δοκιμάσω το μελάτο. Ο μεγάλος δυστυχώς δεν τα τρώει με τίποτα. Ό,τι έφαγε, μες στην κρέμα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

test για να δουμε!!τα θελωωωωωωω....φετος θα εχουμε μονιμως εξω τα μπουτια μας!!

Μάρσι αν τα παραγγείλεις δεν παίρνεις και για μας; :lol: και βρισκόμαστε να σου δώκω χρήματα και να μου δώσεις σορτσάκια :D

Διαφημίσεις

Όχι βρε ηρέμησε :P Ρώτησα επειδή εγώ της το δίνω μελάτο, να ακούσω μια άλλη γνώμη. Αν με ρωτήσεις γιατί το δίνω μελάτο...μου φαίνεται πως θα το φαει πιο εύκολα :P Δεν έχω ιδιαίτερο λόγο...

Πάντως για το αβγό κάνει σαν τρελλή, δεν μπορεί να περιμένει να βράσει, κλαίει και χτυπιέται, της αρέσει πάρα πολύ

Έχω διαβάσει δίπλα ότι το μελάτο κρατάει καλύτερα τα καλά στοιχεία του αβγού. Στο βραστό χάνονται.

Καλημέρα. Κι εγώ το βλέπω το καφέ να σέρνεται, γι' αυτό δεν θα μείνω πολύ. Κι ένα άλλο, δεν μου βάζει τα εμότικον στα μηνύματα, γιατί? Κική, σε καταλαβαίνω απόλυτα σε αυτό που λες. Κι εγώ όταν πρωτοθήλασα τον μεγάλο, πονούσα τόσο από την καισαρική κι από το γάλα που μαζευόταν στο στήθος (δεν μου είχε πει κανείς τίποτα σχεδόν, όλα με το ένστικτο τα ανακάλυψα), που πίστεψέ με, δεν το έκανα για τη χαρά του θηλασμού. Ήταν πολύ οδυνηρό, και το θήλαστρο το ίδιο και χειρότερο. Χίλιες φορές τη μέρα επαναλάμβανα στον εαυτό μου τα οφέλη του θηλασμου, για να πειστώ να συνεχίσω. Και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηρωίδα που το έκανα. Απλά είμαι πάρα πολύ άνθρωπος του πρέπει, όσον αφορά τα παιδιά. Αν όμως βρισκόντουσαν περισσότερες να τα πούνε αυτά στα ανάλογα τόπικ δίπλα, δεν θα ένιωθαν τόσο χάλια αυτές που βιώνουν τα ίδια και δεν τα καταφέρνουν τελικά. Εγώ το έχω κάνει και σκοπεύω να το ξανακάνω. Τι θα πει, τολμάς να τα πεις, τι θα μου κάνουν? Ας με αμφισβητήσουν, ας με ειρωνευτούν. Τα ποστ μου όμως θα μείνουν κι ίσως βοηθήσουν κάποιες, έστω και μία. Το αυγό κι εγώ το έδινα στην αρχή πολύ σφιχτο, έτσι μου είχε πει η παιδίατρος. Επειδή όμως κάναμε δυο ώρες, ακόμα και τώρα, το αλέθω μέσα στην φαριν λακτε και το καταπίνει χωρίς να πάρει χαμπάρι. Μεγαλώσαμε τώρα βέβαια, ίσως είναι καιρός να δοκιμάσω το μελάτο. Ο μεγάλος δυστυχώς δεν τα τρώει με τίποτα. Ό,τι έφαγε, μες στην κρέμα.

Να το κάνεις Αγγελίνα μου! Καλό θα είναι.

Αερικό έχεις δίκιο. Λέω ότι θα κρατηθώ... ότι δε θα ξαναασχοληθώ. Στο φινάλε, τέλος για μένα τα παιδιά, άρα και ο θηλασμός. Ωχ μωρέ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Για τον θηλασμό, θυμάστε τις απορίες μου? Απάντησε η Αγλαϊα μια χαρα...αν εξαιρέσεις βεβαια ότι θεωρούσε ότι συμβαίνει πάντα το χειρότερο και λιγότερο πιθανό σενάριο...

Έχω διαβάσει δίπλα ότι το μελάτο κρατάει καλύτερα τα καλά στοιχεία του αβγού. Στο βραστό χάνονται.

ναι ε???? άντε μεθαύριο που θα της ξαναδώσω θα το κάνω μελάτο. Πόση ώρα να βράζει δλδ?

Θελεις να κρατηθεις αλλα οταν βλεπεις λεχωνες να αυτομαστιγωνονται οπως τωρα διπλα καλη ωρα γιατι και καλα δινουν δηλητηριο στο μωρο τους δεν αντεχεις. Το θεμα ειναι οτι συμβουλες δινεις ως ειδικος να εμπεριεχουν αγαπη και κατανοηση μεσα αλλιως κλαφτα Χαραλαμπε.

Διαφημίσεις

μαλεκόν βάλε λινκ γιατί το να ψάξω δίπλα σήμερα μου φαίνεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας έτσι όπως είναι το ιντερνετ στη δουλειά

Θελεις να κρατηθεις αλλα οταν βλεπεις λεχωνες να αυτομαστιγωνονται οπως τωρα διπλα καλη ωρα γιατι και καλα δινουν δηλητηριο στο μωρο τους δεν αντεχεις. Το θεμα ειναι οτι συμβουλες δινεις ως ειδικος να εμπεριεχουν αγαπη και κατανοηση μεσα αλλιως κλαφτα Χαραλαμπε.

Σε ποιο θέμα λες?

Χθες διαβαζα ενα θεμα στον θηλασμο για ενα μωρακι νεογεννητο που εχει παθει αιμολυση πραγμα πολυ σοβαρο γιατι το γνωριζω και ο παιδιατρος τονισε στη μαμα οτι πρεπει να παρει ξενο για να κερδισει βαρος γιατι κινδυνευει με χαμηλο αιματοκριτη και βγαινει αβασανιστα η Αγλαια και λεει μην τον ακους.

Ειμαι σιγουρη ομως οτι δεν γνωριζει τι ακριβως ειναι η αιμολυση και οτι μπορει να επιφερει υπολειτουργια ζωτικων οργανων στο μωρο. Οταν ενα παιδακι η ενηλικας εχει αιμολυση κινδυνευει απιστευτα καθως ο αιματοκριτης οταν πεφτει χαμηλα αμεσα υπολειτουργουν οι πνευμονες και η καρδια. Πως παιρνει τετοιο ρισκο και προτεινει στην μαμα να μην ακουσει τον παιδιατρο που τους ειπε οτι το μωρο ειναι αδυναμο πολυ και ο θηλασμος το κουραζει περισσοτερο καθως οπως περιεγραψε η θεια του κοιμαται συνεχως το οποιο ειναι καθαρο συμπτωμα χαμηλου αιματοκριτη και αιμολυσης.

Για τον θηλασμό, θυμάστε τις απορίες μου? Απάντησε η Αγλαϊα μια χαρα...αν εξαιρέσεις βεβαια ότι θεωρούσε ότι συμβαίνει πάντα το χειρότερο και λιγότερο πιθανό σενάριο...

Το είδα και εντυπωσιάστηκα!

Να πω ότι γενικώς τη θεωρώ καλή σε αυτό που κάνει. Εγώ από εδώ, από εκείνη διάβασα και έμαθα τι θα πει θηλασμός, τι είναι ο θηλασμός, και μάλιστα μέσα από διαφωνία μας στο θέμα του ύπνου, όπου πάλι το ανήγαγε στο θηλασμό. Όμως με έκανε να το ψάξω και να ενημερωθώ, και να καταλάβω ότι δεν είναι πολύ κακό για το τπτ

Απλά της διαφεύγει ο παράγοντας ψυχολογία κατ'εμέ.

Στα λόγια μου έρχεσαι;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...