Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σέβη φυσικά και έχει δίκιο το φυστίκι!

εμείς οι δυο την πρώτη φορά αρπαχτήκαμε στο φόρουμ θυμάσαι?????

Έτσι ρε παιδιά! Γόνιμος διάλογος. Μέσα από τις διαφωνίες ανοίγεις τους ορίζοντες σου. Αρκεί να υπάρχουν ανοιχτά μυαλά εκατέρωθεν. Και ευγένεια.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Έτσι ρε παιδιά! Γόνιμος διάλογος. Μέσα από τις διαφωνίες ανοίγεις τους ορίζοντες σου. Αρκεί να υπάρχουν ανοιχτά μυαλά εκατέρωθεν. Και ευγένεια.

Σωστο. Αρα η κλικα ειναι αυτες που διαφωνουν μεταξυ τους αλλα κανουν και διαλογο!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το θέμα με τα διόδια. Αφού φτάσαμε από το "δεν πληρώνω γιατί έτσι γουστάρω" να αναλύουμε τις οδηγίες της ΕΕ :D

Διαφημίσεις

Γιατί και εγώ δεν πήγα να αρπαχτώ με την Harlow και εσένα? :P Μα με είχατε σκάσει :D:D:D

Είπαμε, για μένα προσωπικά τουλάχχιστον, αυτό που είχε γίνει στα διόδια, ήταν αυτό που λέμε γόνιμος διάλογος. Μπράβοσας!

φυσιολογικό ορό και bisolvon σιρόπι

είστε καλά κικίτσα???

Καλά, δόξα τω Θεώ!( έτσι δε γράφεται?)

Σεβούλα είσαι χαμένη τελευταίως.:P

Άντε και σεις σιγά σιγά να γιάνετε.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημαρα Σεβη και καλο τρεξιμοοοοοοοοο.

ΤΥ!

Σέβη φυσικά και έχει δίκιο το φυστίκι!

εμείς οι δυο την πρώτη φορά αρπαχτήκαμε στο φόρουμ θυμάσαι?????

θυμάμαι κ γελάω με τη χαζομάρα μου...;)

Σεβούλα είσαι χαμένη τελευταίως.:P

επιταγές...... βουνό.:shock::mad:

χαιρετώ πραγματικά αυτή τη φορά.;)

Μάραααααααααααα, κεντάς μαρήηηηηη! πολύ θα ήθελα να πιω καφέ μαζί σου να σε ακούσω λάηβ! με όλες βασικά! μου λείψατε ρε!:-(

Λοιπόννννννννννννννννν! Έδωσα για πρώτη φορά 4 κουταλιές αυγό καραβρασμένο με λίγη ψίχα ψωμιού και λεμονάκι-λαδάκι. Το κακο-έφαγε. Της ξύνισε.

Ουφφφφφφφφφ. Αγχώθηκα. Τζουτζου το κρίμα στο λαιμό σου. Αχ ελπίζω να μη μου πάθει τίποτα το κοτσυφάκι.

Λοιπόννννννννννννννννν! Έδωσα για πρώτη φορά 4 κουταλιές αυγό καραβρασμένο με λίγη ψίχα ψωμιού και λεμονάκι-λαδάκι. Το κακο-έφαγε. Της ξύνισε.

Ουφφφφφφφφφ. Αγχώθηκα. Τζουτζου το κρίμα στο λαιμό σου. Αχ ελπίζω να μη μου πάθει τίποτα το κοτσυφάκι.

πόση ώρα το έχεις δώσει???

εμένα που έχει αλλεργία ακόμη στο αυγό φουντωσε αμεσως!!!!!

Διαφημίσεις

Σωστο. Αρα η κλικα ειναι αυτες που διαφωνουν μεταξυ τους αλλα κανουν και διαλογο!!!!!!!!!!!!!!!!

Έτσι!

Πχ κοίτα, με το θηλασμό. Το έχω σκυλομετανιώσει. Στην κόρη μου μέχρι και σε συνάντηση του συνδέσμου πήγα. Ήμουν αποφασισμένη.

Συνάντησα όμως προβλήματα, τα οποία δε μπορούσα να μπω να τα συζητήσω εδώ. Μέχρι και φενουγκρικ, νοσοκομειακό θήλαστρο, ότι θες. Έκανα και βλακείες βεβαίως βεβαίως. Γιατί εδώ τίθεται και ένα άλλο θέμα για μένα: Θα πρέπει να αντιμετωπίζεις το συνάνθρωπο με αγάπη. Λίγο μελό μπορεί να ακούγεται, αλλά δε βρίσκω καλύτερη λέξη.

Ήθελα να μπω να πω ότι μου φαίνεται μανίκι ο θηλασμός, ότι δε θα τα καταφέρω, ότι δεν τον πολυγουστάρω, αλλά θέλω να το κάνω για τα αντισώματα, αλλά για πες, τολμάς να πεις τέτοια πράγματα, δίπλα?

Και στα βίντεο που είδα στο γιου τιουμπ στο περί θηλασμού, ενώ όλοι είναι οκ και μιλάνε πολύ καλά, κι η Πατσούρου (πολύ νέα ρε παιδιά, ποιο μεγάλη την περίμενα). Μιλάνε δηλαδή για το θέμα του βίντεο:μύθοι και αλήθειες για το θηλασμό, φάρμακα και θηλασμός κτλ . Και το θέμα της εν λόγω...επαναγαλακτισμός...και αντί να μιλήσει γι αυτό, δώστου για τους γιατρούς και τις λάθος οδηγίες με τα συμπληρώματα κτλ...ε, μιλάς σε τοίχο, κανονικά!

Αν όμως έμπαινα να τα πω και δεν αισθανόμουν εξωγήινη, ή κακή μάνα, τότε θα ήταν αλλιώς... Δεν είμαι υπέρ του να χαιδεύεις τα αφτιά του άλλου, ίσα ίσα. Αλλά ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη χρειάζεται. Ειδικά σε μια τόσο δύσκολη στιγμή όπως είναι η λοχεία.

Και με τη Σέβη έχω διαφωνήσει, στα ονόματα των παιδιών. Κοσμιότατα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Έχει κανένα εικοσάλεπτο που το έφαγε. Ειρήνη στην πόση ώρα εμφάνισε κοκκινίλες η δική σου? Προς το παρόν καλά τη βλέπω πάντως.

Μαλεκον το έβρασα πολύ, ξέρω'γω, είπα να σκοτωθούν τα βακτήρια που μπορεί να έχει... Χαζομάρα?:confused:

Έχει κανένα εικοσάλεπτο που το έφαγε. Ειρήνη στην πόση ώρα εμφάνισε κοκκινίλες η δική σου? Προς το παρόν καλά τη βλέπω πάντως.

Μαλεκον το έβρασα πολύ, ξέρω'γω, είπα να σκοτωθούν τα βακτήρια που μπορεί να έχει... Χαζομάρα?:confused:

στο δίλεπτο λέμε!!!!!

μην αχγώνεσαι όλα καλαααααααααααααααα

Κορίτσια καλημέρα!

Σας έχω πει πόσο μου λείψατε?

Δουλεύω ασταμάτητα και σήμερα μέσα σε όλα προστέθηκε και ο σεισμός 8,9ρίχτερ στην Ιαπωνία που με έχει συγκλονίσει. Μου 'χουν κοπεί τα πόδια...

Μπείτε breaking news να παρακολουθήσετε...

Όχι βρε ηρέμησε :P Ρώτησα επειδή εγώ της το δίνω μελάτο, να ακούσω μια άλλη γνώμη. Αν με ρωτήσεις γιατί το δίνω μελάτο...μου φαίνεται πως θα το φαει πιο εύκολα :P Δεν έχω ιδιαίτερο λόγο...

Πάντως για το αβγό κάνει σαν τρελλή, δεν μπορεί να περιμένει να βράσει, κλαίει και χτυπιέται, της αρέσει πάρα πολύ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...