Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή το βλέπω να πέφτει όπου να 'ναι πάω κι εγώ να την πέσω :D Φιλούρες

Νιώθω ότι βγήκα για καφέ με τις φίλες μου αποψε :D

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ρε συ Ραννια...

πως εκανες και η λεξη αυτο χρωματιστηκε και μολις πατησα επανω με εβγαλε στο λινκ του μαδερ??

μαγικο!!!! :tongue:

μαρκαρεις τη λεξη που θες να ειναι λινκ , πατας το εικονιδιο createlink.gif και εισαγεις τη διευθυνση που θες να σε πεταει οταν θα πατας τη λεξη....

Καλημέρα κοπελιές!

Ράννια η τούρτα πολύ ωραία ρε!!! Όταν τη φτιάξεις βάλε μας φωτο να δω αν την κατάφερες καλά και έπειτα συνταγή βήμα-βήμα γιατί έρχονται και δικά μας γενέθλια!;)

Φαίη κουράγιο κούκλα μου!

Αερικό συμφωνώ με τα κορίτσια, ο λόγος των επιθέσεων είναι η δύναμη της γνώμης σου. Όταν πετάς στα μούτρα κάποιου κάτι που δεν χωράει αμφισβήτηση την ώρα που αυτός έλεγε το αντίθετο, εεεε τον κάνεις τούρμπο και περνάει στην επίθεση. Είναι μεγάλη κακία να μην μπορεί ο άλλος να σου απαντήσει στα ίσα γιατί αδυνατεί και να διαλέγει κάτι προσωπικό να σε πληγώσει. Φουστιά.

Μάρα κορίτσι μου τα ίδια κάνει και η δική μου πάνω κάτω. Να την έβλεπες πώς κάνει κάθε μέρα όταν βλέπει τον πατέρα της να γυρνάει από τη δουλειά. Κατουριέται το χαμένο από τη χαρά της. Και μετά αυτός, κλασικά! χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...