Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

μπράβο Λευκή!

ζόπυρον περαστικά.

Δώρα, και η ανηψιά μου από ημερών, ιδρώνει. είναι 3 χρόνων. μούσκεμα γίνεται. είναι κληρονομικό από τον γαμπρό μου. χειμώνα κοιμάται με βρακάκι, φανελάκι και το βράδυ η αδερφή μου την αλλάζει, γιατί μουσκεύει μαξιλάρι, εσώρουχα. τα μαλλιά της στάζουν. δεν είναι θέμα καρδιοπάθειας.

εγώ το βρίσκω ως θέμα διατροφής, τοξίνες, πολύ κρέας. ελάχιστους χυμούς, φρούτα, σαλάτες, όσπρια, λαχανικά.

Νίτσα, ξύπνα καλέ. πώς πέρασες; τραγούδησες Βανδή;

Ειρήνη μου κι εδώ κρύο. δεν την πάω εκκλησία που ήθελα. είμαι και με την ψύξη. άστο καλύτερα. σπιτάκι. ωραία ιδέα πάντως η βόλτα με το πόνυ.

καλημέρα!

μπράβο Λευκή!

ζόπυρον περαστικά.

Δώρα, και η ανηψιά μου από ημερών, ιδρώνει. είναι 3 χρόνων. μούσκεμα γίνεται. είναι κληρονομικό από τον γαμπρό μου. χειμώνα κοιμάται με βρακάκι, φανελάκι και το βράδυ η αδερφή μου την αλλάζει, γιατί μουσκεύει μαξιλάρι, εσώρουχα. τα μαλλιά της στάζουν. δεν είναι θέμα καρδιοπάθειας.

εγώ το βρίσκω ως θέμα διατροφής, τοξίνες, πολύ κρέας. ελάχιστους χυμούς, φρούτα, σαλάτες, όσπρια, λαχανικά.

Νίτσα, ξύπνα καλέ. πώς πέρασες; τραγούδησες Βανδή;

Ειρήνη μου κι εδώ κρύο. δεν την πάω εκκλησία που ήθελα. είμαι και με την ψύξη. άστο καλύτερα. σπιτάκι. ωραία ιδέα πάντως η βόλτα με το πόνυ.

κι εμενα ο αντρας μου ιδρωνει παρα πολυ.

αρα το πηρε απο κεινον,ο μικρος.

απο θεμα διατροφης παντος ο μικρος τρωει και φρουτα και λαχανικα και οσπρια........χυμους δεν πινει καθολου:?

εμεις πηγαμε εκκλησια γυρισαμε ,φαγαμε τα φρουτα μας(χωρις εμετο ακομα:wink:)και τωρα βλεπει kids song στο alter.

παω να κανω καφε.....................

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

αυτό ξαναπέστο άλλη μία και για μένα...!

Και για εμενα κοριτσια!

Κοιμηθηκαμε τελικα στις 4.. Ξυπνουσε και νιαουριζε και δεν σταματουσε αν δεν εβαζα το χερι μου στην πλατη της... Εγω εν τω μεταξυ ειμαι με βηχα και πυρετο και σερνομαι.. Ο Β. σχολασε στις 6 το πρωι, οποτε ειναι λογικο να θελει να κοιμηθει ο ανυρωπος και στις 8 που ξυπνησε τελειωτικα, σηκωθηκα εγω...

Να την αλλαξω, να της δωσω το γαλα της να το πιει (καπου διαβασα για μονο :rolleyes: 180 και μονο 250... Εμεις με τα χιλια ζορια 100 και αυτα με το κουταλι.... :(), να της βαλω τη στολη να ζωγραφισει.. Να πλυνω μετα το νεροχυτη, να βαλω το φαγητο (κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο, απλα εριξα λιγη παπρικα στις πατατες να νοστιμισει).. Μετα θυμηθηκα πως μου ζητησε ο Βασ. εχθες να του φτιαξω παλι εκεινο τον κορμο που ειχα φτιαξει τις προαλλες.. Ντυθηκα, πηρα παραμασχαλα και τη μικρη με αυτον τον κωλοκαιρο (φυσικα βαλαμε μπουφαν, κασκολ, σκουφο και γαντια), πηγαμε αγορασαμε υλικα.. Καναμε και μια περατζαδα απο κουνιες.. Μετα γυρισαμε, εφτιαξα τον κορμο, εσβησα το φαϊ.. Την πηρα και καναμε μαζι μπανιο γιατι αλλιως δεν καθοταν να με περιμενει... Νιωθω κι εγω ανασφαλεια οταν σουλατσαρει μονη της μες στο σπιτι κι ετσι καναμε μαζι μπανακι..

Τωρα της εφτιαξα ενα τοστακι και της εδωσα λιγο χυμο να κατσω λιγακι γιατι σε λιγο εχουμε φρουτοκρεμα... Νυσταζω, θελω να κοιμηθω αλλα πριν τις 3μιση δεν προβλεπεται... Μιλαμε σερνομαι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σημερα ανηκω και επισημως σε αυτο τοπικ. βγηκαμε χθες μετα απο πολυ καιρο και ηπια 5 6 ποτηρακια κρασι και βουιζει ολο το κεφαλι μου λες και εμαι σε βαρκα με 8 μποφορ. Δεν μεθυσα αλλα το κεφαλι μου εχει τραμουντανα γερη. Τι το θελα η δολια μανα???

Μαρκοπουλινα τουλαχιστον περασες καλα? Να δω εμεις ποτε θα καταφερουμε να βγουμε! :rolleyes:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Πηγαμε σε ενα ωραιο μεζεδοπωλειο με πολυ ωραιο φαγητο και μουσικη στο Περιστερι για τα γενεθλια της κολλητης μου. Ωραια ηταν ειχε και πολυ ωραια ρετρο διακοσμηση το μαγαζει και ωραιες φωνες αλλα εχω ξεσυνηθισει το νταβαντουρι και σημερα ειμαι κομματια. Κοιμηθηκα και 5 η ωρα και τωρα η μαμα μου εφερε τον Μαριο που διανυκτερευσε σπιτι της καταευχαριστημενος που κοιμηθηκε στην γιαγια.

Ευτυχως ειναι και ο αντρας μου εδω σημερα και δεν θα παει για δουλεια οπως συνηθως και βοηθαει την κατασταση.

Ναι βρε Φαιη να μαζευτουμε να βγουμε κανενα βραδακι ολο το παρεντοσοι!!!!!

Ωραία είναι τα όνειρα! Τουλάχιστον έχεις κάτι να ελπίζεις και ας μην γίνει ποτέ :lol:

Mόλις τέλειωσα από την κουζίνα αφού στο μεταξύ έβαλα στις 12.00 το καμάρι μου να κοιμηθεί το οποίο νύσταζε μεν... ήθελε να αναβοσβήνει το φως δε... ξεβίδωσα την λάμπα στο δωμάτιό της... και πάλι καθόταν και έπαιζε... της είπα ότι η μαμά νυστάζει και θα κοιμηθεί... ξάπλωσα απέναντι στο μονό κρεβάτι στην ίδια φορά με εκείνη και καμώθηκα ότι κοιμάμαι... είδε κι απόειδε και ξεράθηκε... δηλαδή με το που πήρε απόφαση ότι "οκ μάλλον πρέπει να κοιμηθούμε" και ακούμπησε το κεφάλι στο μαξιλάρι της πήρε ακριβώς δύο λεπτά για να αρχίσει να ροχαλίζει!!!!

Διαφημίσεις

...Να δω εμεις ποτε θα καταφερουμε να βγουμε! :rolleyes:

έλα μου ντε...

Ωραία είναι τα όνειρα! Τουλάχιστον έχεις κάτι να ελπίζεις και ας μην γίνει ποτέ :lol:

ναι, σωστά... είναι το χιλιοειπωμένο, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

Mόλις τέλειωσα από την κουζίνα...

εγώ που δεν τελείωσα ακόμη...?

Πηγαμε σε ενα ωραιο μεζεδοπωλειο με πολυ ωραιο φαγητο και μουσικη στο Περιστερι για τα γενεθλια της κολλητης μου. Ωραια ηταν ειχε και πολυ ωραια ρετρο διακοσμηση το μαγαζει και ωραιες φωνες...

για πες, για πες! πως το λένε?

Ναι βρε Φαιη να μαζευτουμε να βγουμε κανενα βραδακι ολο το παρεντοσοι!!!!!

εννοείς μόνες μας, χωρίς παιδιά?

(και τώρα είναι η ώρα να πεταχτεί η νίτσα να μας στείλει αδιάβαστες!)

Μπα τη Νίτσα μην την περιμένετε πριν το απογευματάκι! Θα απολαμβάνει περιποίηση απο την πεθερά μετά το hangover :lol:

Η ώρα είναι 11.30 κι εγώ έχω ήδη ξεπατωθεί!!!! Έλεος!

Χερχ χερχ...μα γιατί το λες αυτό, Αερικό μου? Είναι τόσο ωραία τα ΣΚ στο σπίτι...απολαμβάνεις τον άντρα σου, τα παιδιά σου...κι όσο περισσότερα έχεις, τόσο μεγαλώνει η απόλαυσή σου!:mrgreen:

Ταϊζω, κοιμίζω κι επανέρχομαι. ;)

ναι, ναι...

κι ακόμα χειρότερα, αύριο που θα τρέχω σαν τρελλή, θ' αρχίσει τα γνωστά της

"μα που είσαι ζώπυρον και μας έχεις κ^^^ει?" :mrgreen:

"πάμε για ένα χαμάμ όλες μαζί?" :rolleyes:

και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά...:roll::-D

Χερχ χερχ...μα γιατί το λες αυτό, Αερικό μου? Είναι τόσο ωραία τα ΣΚ στο σπίτι...απολαμβάνεις τον άντρα σου, τα παιδιά σου...κι όσο περισσότερα έχεις, τόσο μεγαλώνει η απόλαυσή σου!:mrgreen:

Ταϊζω, κοιμίζω κι επανέρχομαι. ;)

λατρεύω το δολοφονικό σου χιούμορ, ειλικρινά, χωρίς ειρωνεία!

θα επανέλθω κι εγώ μάλλον...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...