Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ναι... δηλαδή... έτυχε στον αρτέμη μάτσα να μ' αγαπήσει...? μακάρι, να είναι έτσι...

Σόρυ, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι δουλειά το να είσαι αντμίν, ράιτ? Διορθώστε με αν κάνω λάθος, δεν τοχω με τα φόρουμ. Οπότε αν είναι δουλειά, δεν είναι θέμα ρουφιανιάς. Είναι δουλειά.Απλά.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

oxi ρε! κλλλλλλλλλλλλικα! χαχαχαχα

δε την εχω την αξαντ! αλλα ο αντρας μου ειναι εξπερ! το λι του και το νι του, τονιζουν τη φωνη του!:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

:lol::lol: Να σε ρωτησω κατι χωρις να μαλωσουμε?? Την κλικα πως την προφερεις? Κλιιικα?? :lol: (Σου απαγορευω να θυμωσεις με το αστειακι μου!)

φαντάζομαι, όπως το νινί και το μάνα μου...:rolleyes:

Σημερα ειμαι λιιγο καλυτερα!

εσύ γλυκέ φλεβάρη - μακριά από ακτινοβολία (συσκευών), θορύβους, άγχος, κούραση... τα υπόλοιπα θα τα πούμε σε πμ - φιλιά!

Σόρυ, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι δουλειά το να είσαι αντμίν, ράιτ? Διορθώστε με αν κάνω λάθος, δεν τοχω με τα φόρουμ. Οπότε αν είναι δουλειά, δεν είναι θέμα ρουφιανιάς. Είναι δουλειά.Απλά.

Εθελοντικο κουκλα.....εχω κανει μοντ σε ξενο site για το τσιγαρο. Δεν με πληρωνε κανεις........και δεν ημουν ρουφιανος. Και σχεσεις εκανα με τα μελη και εγω παλευα να κρατηθω να μην καπνισω απλα εκει ειχα και καποιες αλλες υποχρεωσεις. Εδω ειναι διαφορετικα ομως. Εκει εγραφε μοντ στο ονομα μου διπλα. Ηξεραν τι ημουν. Εδω οι αντιμ μπαινουν με ειδικα username......για να κανουν την δουλεια τους.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

λοιπον, θα σας πω κατι μιας και ειμαι απο τις παλιες (οχι απο τις πολυ παλιες... μετρια παλιες, ας πουμε λολ)

οι σημερινοι σας εχθροι, μπορει να ειναι οι αυριανοι σας φιλοι..... και το αντιστροφο... οποτε, μην παιρνετε πολυ σοβαρα οτι γραφεται , εκτος κι αν υπαρχει αναφορα σε προσωπικα δεδομενα το οποιο εμενα με βγαζει εκτος εαυτου, τα υπολοιπα οπως εχετε καταλαβει τα συνδεω με κα'ι'ρο...

εκτος κι αν τον αλλον το εχεις γνωρισει προσωπικα, ή εχετε εστω και τηλεφωνικα προσωπικη επαφη.. τοτε για μενα αλλαζει η φαση.. δεν ειναι τοσο ευκολο μετα να τον κανεις εχθρο, οταν εχετε πιει καφε μαζι,ή αν εχουν παιξει τα παιδια σας!! ειναι ριαλ λαιφ φιλαρακι...

Parents are the last people on earth who ought to have children

Τι στο διαολο τωρα με βαλατε σε σκεψεις. Εχω συμφωνησει με κανεναν ποτε?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

και για του λόγου το αληθές... ρε συ αερικό, πολύ αργά τρως για βράδυ! αλλά, σ' εκτιμώ, ειλικρινά!:D

ναι ρε φιλενάδα... με εσάς που έχω μπλέξει το 'χω παρα#έσει... αν κάνω το λάθος να μην φάω στις 8.00 μετά καλά μεσάνυχτα! Αλλά σας πάω ρε γμτ! :lol:

λοιπον, θα σας πω κατι μιας και ειμαι απο τις παλιες (οχι απο τις πολυ παλιες... μετρια παλιες, ας πουμε λολ)

οι σημερινοι σας εχθροι, μπορει να ειναι οι αυριανοι σας φιλοι..... και το αντιστροφο... οποτε, μην παιρνετε πολυ σοβαρα οτι γραφεται , εκτος κι αν υπαρχει αναφορα σε προσωπικα δεδομενα το οποιο εμενα με βγαζει εκτος εαυτου, τα υπολοιπα οπως εχετε καταλαβει τα συνδεω με κα'ι'ρο...

εκτος κι αν τον αλλον το εχεις γνωρισει προσωπικα, ή εχετε εστω και τηλεφωνικα προσωπικη επαφη.. τοτε για μενα αλλαζει η φαση.. δεν ειναι τοσο ευκολο μετα να τον κανεις εχθρο, οταν εχετε πιει καφε μαζι,ή αν εχουν παιξει τα παιδια σας!! ειναι ριαλ λαιφ φιλαρακι...

Σε αυτο έχει δικιο το φιστικι αν σκεφτεί κανεις ότι με το που ήρθα στο φόρουμ το άλλο....με το που πρωτογραφτηκα με ποιόν βρε παρεξηγηθηκα τότε??? Με το ξυροκάρπι...αμε αμε..... χαχαχαχαχα

Ηταν βεβαια κάτι φευγαλέο και επισης δεν θυμαμε και τον λόγο....:D:D:D

ναι ναι ναι Εχει δικιο το φυστικιον!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

μπορεις να μου το εξηγησεις λιγακι παραπανω??

Μηπως εννοεις οτι απλα μονο και μονο επειδη εχει αυτη την θεση να το πω..? δεν πρεπει να αναπτυσσει φιλικες σχεσεις ωστε να ειναι αμεροληπτος??

Εθελοντικο κουκλα.....εχω κανει μοντ σε ξενο site για το τσιγαρο. Δεν με πληρωνε κανεις........και δεν ημουν ρουφιανος. Και σχεσεις εκανα με τα μελη και εγω παλευα να κρατηθω να μην καπνισω απλα εκει ειχα και καποιες αλλες υποχρεωσεις. Εδω ειναι διαφορετικα ομως. Εκει εγραφε μοντ στο ονομα μου διπλα. Ηξεραν τι ημουν. Εδω οι αντιμ μπαινουν με ειδικα username......για να κανουν την δουλεια τους.....

μάρσυ, νομίζω πως απάντησε η ελλ... θέλω να ξέρω με ποιόν και τι έχω να κάνω και ν' αποφασίζω αν θέλω να πάω παρακάτω...

βέβαια, αυτό που μ' ενοχλεί πολύ περισσότερο είναι τα μέλη που με παρακολουθούν εδώ (συνήθως αόρατα...) και μου απαντάνε από κει...

δε βαριέσαι όμως...

Διαφημίσεις

Σε αυτο έχει δικιο το φιστικι αν σκεφτεί κανεις ότι με το που ήρθα στο φόρουμ το άλλο....με το που πρωτογραφτηκα με ποιόν βρε παρεξηγηθηκα τότε??? Με το ξυροκάρπι...αμε αμε..... χαχαχαχαχα

Ηταν βεβαια κάτι φευγαλέο και επισης δεν θυμαμε και τον λόγο....:D:D:D

ναι ναι ναι Εχει δικιο το φυστικιον!!!

Εγω οταν πρωτοπατησα αρπαχτηκα με την Δημητρα, και μετα την γουσταρα τρελλα λεμε......και μετα αρπαχτηκα με το υπολοιπο φορουμ.........:rolleyes:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Nα πω κι εγώ τη γνώμη μου, Αερικούλι, αφού τη ζητάς...πρώτον και κύριον, είναι αυτό που ήδη επισήμαναν η Ελλ και ΜάρκοΠόλο..."φαίνεσαι" πολύ (σκεπάσου κι εσύ λίγο, ντε!):P

Δεύτερον, είσαι και παλιά και κατέχεις από τεχνολογία, οπότε, όταν το θέμα δεν είναι έκθεση ιδεών, εσύ τους πετάς στα μούτρα λινκς με χειροπιαστές αποδείξεις και τους βουλώνεις τα στόματα. Οπότε, τι θα κάνει το θρασίμι? Θα κοιτάξει να σου τη φέρει αλλιώς, στο ύπουλο ή θα σε βρίσει. Αυτό βέβαια το έχω δει να συμβαίνει και σε άλλα μέλη, πέραν εσού.

Γενικά, είσαι δυναμικό άτομο και αυτό βγαίνει και στο λόγο σου και στην όλη σου παρουσία μέσα στο φόρουμ. Γεγονός πολύ εύκολα παρεξηγήσιμο, διότι δημιουργεί συνειρμούς περί αρχηγίας κλικώς, διασυνδέσεων με στελέχη κλπ.

Γενικά, είσαι από τα μέλη που πρέπει να σε παρακολουθήσει κανείς καιρό και σε διάφορα θέματα για να σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα, και όπως έχουμε πολλακις διαπιστώσει, ελάχιστοι έχουν την καλή διάθεση να κάνουν κάτι τέτοιο, οι περισσότεροι αφορμή γυρεύουν για να χύσουν τη χολή τους.

Όσο για τα δικά σου λάθη, κατα την ταπεινή μου άποψη;

1) Μερικές φορές, δεν ξέρεις πού να βάλεις τελεία. Βλέπεις ότι το θέμα έχει ξεφύγει, όλοι είναι φανατισμένοι και κακοπροαίρετοι, μη σου πω και με παρωπίδες, κι εσύ επιμένεις να προσπαθείς να τους κάνεις να σου απαντήσουν λογικά και με επιχειρήματα. Ε δεν γίνεται. Η βλακεια, δυστυχώς, είναι ακατανίκητη. Και μετά σε παίρνει κι εσένα ο κατήφορος.

2) Σε θέματα όπου είσαι συναισθηματικά φορτισμένη, δεν έχεις τόσο καθαρό μυαλό και μπορεί να γίνεις άδική. Να παρεξηγήσεις κουβέντες, να αποδώσεις στον άλλον προθέσεις τις οποίες δεν έχει απέναντί σου και να του βγάλεις επιθετικότητα. Σε αυτά, καλυτερα να αποφεύγεις να γράφεις την πρώτη μέρα που τα βλέπεις.

Αυτά, φιλικά και με πολύ αγάπη, αν δεν έχεις πάει για ύπνο.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ε να! Κάτι τέτοια περί παλιών και νέων γράφεις και θα έρθει πάλι καμια ξώφαλτση και θα την πληρώσω εγώ χαχαχαχα

Εκεί είναι το θέμα ακριβώς! Νομίζω πως αυτό ακριβώς εννοεί η ζούπυ!

Όσο για το μοντεριλίκι και ποιος είναι mod/admin εμένα μου είναι παντελώς αδιάφορο! Ίσως επειδή έχω περάσει κι εγώ από εκεί και ξέρω πως πρέπει να κάνεις υπερβάσεις για να μπορείς να κάνεις αυτό που σου έχει ανατεθεί σωστά. Έχω κάνει μπαν κολλητή μου σε άλλο φόρουμ και έχουμε σκοτωθεί. Όμως για μένα ήταν άλλο πράγμα η προσωπική μας επαφή και άλλο πράγμα η ιντερνετική. Καλώς ή κακώς ο moderator καλείται να παίξει έναν ρόλο "πυροσβέστη" ακόμα και σε θέματα που θα ήθελε να είναι ο εμπρηστής! Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν μάθαινα ότι υπάρχει ανάμεσα μας mod που έχει δώσει κίτρινη ή κόκκινη κάρτα στον εαυτό του! Το έχω κάνει κι εγώ αυτό σε άλλο φόρουμ :lol: και δεν ήταν για να ρίξω στάχτη στα μάτια κανενός! Ήταν γιατί αντικειμενικά συμμετείχα σε κάτι που ήταν εκτός κανόνων!

Το πρόβλημα με τις διαχειρίσεις των φόρουμς αρχίσει όταν γίνεται συγχιση του "αντικειμενικού" με το "υποκειμενικό" ή όταν δεν αφιερώνεις τον δέοντα χρόνο για να είσαι δίκαιος ;)

Όσο για τα δικά σου λάθη, κατα την ταπεινή μου άποψη;

1) Μερικές φορές, δεν ξέρεις πού να βάλεις τελεία. Βλέπεις ότι το θέμα έχει ξεφύγει, όλοι είναι φανατισμένοι και κακοπροαίρετοι, μη σου πω και με παρωπίδες, κι εσύ επιμένεις να προσπαθείς να τους κάνεις να σου απαντήσουν λογικά και με επιχειρήματα. Ε δεν γίνεται. Η βλακεια, δυστυχώς, είναι ακατανίκητη. Και μετά σε παίρνει κι εσένα ο κατήφορος.

2) Σε θέματα όπου είσαι συναισθηματικά φορτισμένη, δεν έχεις τόσο καθαρό μυαλό και μπορεί να γίνεις άδική. Να παρεξηγήσεις κουβέντες, να αποδώσεις στον άλλον προθέσεις τις οποίες δεν έχει απέναντί σου και να του βγάλεις επιθετικότητα. Σε αυτά, καλυτερα να αποφεύγεις να γράφεις την πρώτη μέρα που τα βλέπεις.

Αυτά, φιλικά και με πολύ αγάπη, αν δεν έχεις πάει για ύπνο.

Φυσικά δεν έχω πάει για ύπνο :lol: Φιλενάδα θα με υποχρεώνες αν γι' αυτά τα δύο μου έστελνες 2 λινκάκια παραδείγματα για να το καταλάβω :D Μάκια πρώην εχθρή μου :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...