Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατι να με νοιαζει αν καποια απο τις κοπελες που συνομιλω ειναι admin η συντονιστης ή οτιδηποτε τελοσπαντων...

Τι θα μου προσφερει ή σε τι θα με βλαψει αντιστοιχα??

Συμφωνώ απόλυτα!

ην κλικα της χοντρης (το 'πιασα το υπονοουμενο :cool:)

Φαίη, ακόμη ζαλίζεσαι, ε?

Ποια είναι η κλίκα της χοντρής?

μάρσυ μου, σε αυτό θα διαφωνήσω!

ειλικρινά, παγερά αδιαφορώ για το... ποιά / ποιός μπορεί να είναι διαχειριστής και ν' ανακατεύται ανάμεσά μας για διάφορους λόγους...,

αρκεί να μην προσπαθήσει να γίνει φίλος μου γιατί αυτό θα το θεωρήσω πρόστυχο...

Διαφωνώ ζούπυ! Μπορεί κάποιος να προσπαθεί να γίνει φίλος σου γιατί απλά σε γουστάρει, και παράλληλα να τυχαίνει να είναι αντμίν, το αποκλείεις?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Ναι καλά εμείς διαφωνούμε ακόμα σε κάποια θέματα και καλά κάνουμε! Γουστάρω τον αντίλογο ειδικά αν είναι παραγωγικός! Θα ήταν βαρετός ο κόσμος αν συμφωνούσαμε όλοι!

Και με τη ζώπυρον διαφωνώ σε αρκετά, και με τη Σέβη και με την Αγγελίνα και με τη Ράννια!

Εκεί όμως είναι η γοητεία των σχέσεων ρε γαμώτο! Να βρίσκεις κοινά ακόμα και μέσα από τη διαφωνία. Να μπορείς να διαφωνείς με τον άλλον και να συνεχίσεις να τον σέβεσαι! Ε αυτό λίγοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν!

Έτσι ρε Αερικό!Συμφωνώ! Κι εγώ με την Ελλ έχω διαφωνήσει πολλάκις.

Επίσης άλλο άτομο που διαφωνώ συνέχεια δίπλα αλλά για έναν περίεργο λόγο το γουστάρω, είναι η mariandink, ή κάπως έτσι!

Εντάξει, άτομα τα οποία εγώ θεωρώ κολλημένα, όχι ότι δεν τα γουστάρω, απλά δε νομίζω ότι υπάρχει έδαφος για γόνιμο διάλογο.

Με την Αγλαία πχ όταν διαφωνώ, ξέρω ότι δε θα βγάλω άκρη. Αισθάνομαι όμως ότι όλο και κάποιος θα τα διαβάσει και θα ξυπνήσει. Βέβαια μπορεί να είναι και το βίτσιο μου, η εμμονή μου, πως το λένε...όπως είναι ο Νταλάρας για τον Πανούση.

Wktmp2.png

qIogp3.png

... Στο οποιο ΔΕ εγω διαφωνουσα και με την Μαρκοπολο και με το Φιστικι......αλλα ντ'αλλον δλδ.....το ειπα και το πρωι. Δουλεια δεν εχει ο διαολος.....

Και με εμενα εχεις διαφωνησει Ελλ μου! ;)

Εκεί όμως είναι η γοητεία των σχέσεων ρε γαμώτο! Να βρίσκεις κοινά ακόμα και μέσα από τη διαφωνία. Να μπορείς να διαφωνείς με τον άλλον και να συνεχίσεις να τον σέβεσαι! Ε αυτό λίγοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν!

Ακριβως αυτο.. :)

Εγω σου απαγορευω να διαφωνεις μαζι μου! Και σε ολες σας το ιδιο! :tongue::tongue::tongue:

:lol::lol: Να σε ρωτησω κατι χωρις να μαλωσουμε?? Την κλικα πως την προφερεις? Κλιιικα?? :lol: (Σου απαγορευω να θυμωσεις με το αστειακι μου!)

Φαίη, ακόμη ζαλίζεσαι, ε?

Ποια είναι η κλίκα της χοντρής?

Σημερα ειμαι λιιγο καλυτερα!

Η κλικα της χοντρης ειναι η δικια μου κλικα (ετσι για να νιωσω κι εγω αρχηγος καπου :tongue:) !

Οκ.. Το ξεφτυλισα σημερα!

Σας αποχαιρετω!

Μακια!:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ναι καλά εμείς διαφωνούμε ακόμα σε κάποια θέματα και καλά κάνουμε! Γουστάρω τον αντίλογο ειδικά αν είναι παραγωγικός! Θα ήταν βαρετός ο κόσμος αν συμφωνούσαμε όλοι!

Και με τη ζώπυρον διαφωνώ σε αρκετά, και με τη Σέβη και με την Αγγελίνα και με τη Ράννια!

συμφωνώ με όλο σου το μήνυμα, λέξη - λέξη!

και για του λόγου το αληθές... ρε συ αερικό, πολύ αργά τρως για βράδυ! αλλά, σ' εκτιμώ, ειλικρινά!:D

...Ποια είναι η κλίκα της χοντρής?

ναι... βασικά, ποιά είναι η χοντρή...?

Διαφωνώ ζούπυ! Μπορεί κάποιος να προσπαθεί να γίνει φίλος σου γιατί απλά σε γουστάρει, και παράλληλα να τυχαίνει να είναι αντμίν, το αποκλείεις?

ναι... δηλαδή... έτυχε στον αρτέμη μάτσα να μ' αγαπήσει...? μακάρι, να είναι έτσι...

μάρσυ μου, σε αυτό θα διαφωνήσω!

ειλικρινά, παγερά αδιαφορώ για το... ποιά / ποιός μπορεί να είναι διαχειριστής και ν' ανακατεύται ανάμεσά μας για διάφορους λόγους...,

αρκεί να μην προσπαθήσει να γίνει φίλος μου γιατί αυτό θα το θεωρήσω πρόστυχο...

μπορεις να μου το εξηγησεις λιγακι παραπανω??

Μηπως εννοεις οτι απλα μονο και μονο επειδη εχει αυτη την θεση να το πω..? δεν πρεπει να αναπτυσσει φιλικες σχεσεις ωστε να ειναι αμεροληπτος??

Διαφημίσεις

:lol::lol: Να σε ρωτησω κατι χωρις να μαλωσουμε?? Την κλικα πως την προφερεις? Κλιιικα?? :lol: (Σου απαγορευω να θυμωσεις με το αστειακι μου!)

Σας αποχαιρετω!

Μακια!:D

χαχααααα.... α ρε Πατρινιιιιιιιοι και Αγρινιιιιιιιωτες....

!!:):)

oxi ρε! κλλλλλλλλλλλλικα! χαχαχαχα

δε την εχω την αξαντ! αλλα ο αντρας μου ειναι εξπερ! το λι του και το νι του, τονιζουν τη φωνη του!:tongue::tongue::tongue:

στην κλικα της χοντρης μπαίνω και εγω.....Βάλτε και μένα ε??? μην ξεχνιομαστε...

Πάνω στο θέμα που εθεσε η Ζωπυρων περι Αερικού...εχω να πω το εξής:

Όταν λέμε την αληθεια και την πάσα ειλικρινη γνώμη μας χωρις να γλυφουμε αυτιά και χωρίς να ειμαστε διπλωμάτες ΔΥΣΤΗΧΩΣ ή ΕΥΤΥΧΩΣ αυτα παθαινουμε....Γινομαστε μισιτοί και κακοί....

Γιατι μερικοί/ες εκει μέσα ακόμα και πίσω απο το πισι τους δεν ψάχνουν σε αληθινες απαντήσεις αλλά σε ικανοποιηση του εγωισμού τους ακόμα και αν αυτο γινετε με ψευτικο τρόπο...Θέλουν γλυψιμο αυτιών και γουτσου γουτσου...Θέλουν να συμφωνούμε ΠΑΝΤΑ μαζί τους κλπ κλπ

Δεν ειμαστε όλοι έτσι και αυτο τους πειράζει....Επανειλημένως το Αερικό έχει δώσει γροθια στο μαχαιρι και δεν αρέσει σε μερικές κιουρίες μάλλον...

Αυτη είναι η άποψη μου....

Ραννια μου καντε και για μένα μαμμμμμ (και να σου ζησει το παλικαράκι σου καλε)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...