Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ολοι εχουν προβλημα με καποιον εκει μεσα. Οσο περισσοτερο εκτιθεσαι τοσο πιο συχνα γινεσαι στοχος. Απλα τα πραγματα.........

Άρα εσύ λες επειδή απλως είμαι πολυγραφότατη...σαν το μαϊντανό ένα πράμα! Ή εξαιτίας της έκθεσης "προσωπικών δεδομένων";

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να δεις η κοπελα που ερχεται και σε εμας για δουλειες τι τραβαει που πηγαινει απο πισω και της παιρνει την σκουπα και σκουπιζει αυτος και κανει υπερπροσπαθεια να την μετακινει περα δωθε αλλα τα καταφερενι το ατιμο.

Harry potter με σκουποξυλο!!!! Ωραια ιδεα!!!!!!!!!!! Τον Ντιεγκο τον εχει χεσ...νο, την Ντορα γουσταρει ειναι η μονη ωρα της ημερας που κολλαει στην τηλεοραση.

Δεν ειναι και καουρα μου να εχουμε θεμα, θα δουμε τι εμπνευση θα εχουμε και τι ορεξη για το παρτυ.

Άρα εσύ λες επειδή απλως είμαι πολυγραφότατη...σαν το μαϊντανό ένα πράμα! Ή εξαιτίας της έκθεσης "προσωπικών δεδομένων";

νομιζω οτι εννοει (ελλ διορθωσε με!) οτι οσο πιο "ϊσχυρη" ειναι η γνωμη καποιου , τραβαει τη προσοχη των αλλων

κι εγω, δε με λες και πολυγραφοτατη....δλδ αν βγαλεις τα μηνυματα που εχω απο τις ιντερνετικες αγορες που ειναι πανω απο τα μισα, δε λες οτι με συμπαθει και ιδιαιτερα απο κει ο κοσμος....τωρα, να πω και οτι στενοχωριεμαι? δε θα το πω!

σορρυ, αλλα επειδη δε μου αρεσει η βανδη, δε σημαινει οτι δεν εχω καλο γουστο στη μουσικη (το πιασατε το υπονοουμενο!:mrgreen:)

καλα αυτο για τη κουλτ....πολυ καλο! αλλα και παλι δε το πιανω....

ειλικρινα καποια στιγμη θα ηθελα να μαθω ποιες ειναι αυτες οι κλικες...χωρις να το παιζω βλακας οτι και καλα δε ξερω....θελω να μου πειτε ποιες εννοουν, γιατι απο ο,τι καταλαβαινω ολα αυτα προεκυψαν απο το θεμα της ιωαννας το οποιο δε γνωριζω...

Και τα δυο. Το πρωτο ειναι οτι σε 'βλεπουν' πολυ και με βλεπουν και την βλεπουν (το φιστικι να δεις αυτη επρεπε να κλαιει τωρα με την επιθεση που τρωει καθε τρεις και πεντε).....το οτι σε βλεπουν πολυ σημαινει αυτοματα μεγαλο-φορουμιστρια, και σε μικρα μυαλα το ιδιο αυτοματοποιημενα μερος κλικας, αρα αυτη ειναι που κινει νηματα. Επισης ο τροπος που μιλας ειναι δυναμικος...και αυτο ΔΕΝ αρεσει.....το δευτερο επισης γιατι δινεις τροφη για να σε πονεσουν. Οπως και εκαναν καποιες δευτεροκλασσατες τυπισσες σημερα το πρωι.......

Αυτο δεν σημαινει αυτοματα πως 1ον ΔΕΝ θα γραφεις οσο γραφεις. Αντιθετως γραφε περισσοτερο και 2ον οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο. Με εσενα εγω στην αρχη διαφωνουσα (να τα βλεπουν αυτα οι και καλα της κλικας), οπως εχω διαφωνησει αρκετα και με το φιστικι. ΑΛΛΑ η 'εκθεση' σου, ή η εκθεση του Φιστικιου στα διαφορα θεματα κερδισαν τον σεβασμο μου και μετα ηρθε η συμπαθεια μου προς τα εδω κλπ....Οποτε δες το και αλλιως you win some you loose some right?

σορρυ για το διγλωσσο.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Ποσοι απο εμας εχουν βγαλει εσωψυχα??? Δεν νομιζω οτι ειναι αυτη η αιτια. Κυριως τους φταιει μαλλον οτι βγαζεις δυναμικο προφιλ και δεν μασας τα λογια σου και δεν κολλας να πεςι την γνωμη σου ειτε ειναι απεναντι "γνωστος" ειτε αγνωστος.Οτι δεν συντασσεσαι για να το πω καλυτερα.

Αλλα δεν νομιζω οτι αυτο συμβαινει μονο με το Αερικο, συμβαινει με πολλους εδω μεσα.

Το Φυστικι παλι εχει φανατικους φιλους και εχθρους λογω χιουμορ και ζηλευτης ατακας που σπαει νευρα αν εχεις διαφορετικη γνωμη η αν δεν εχεις αισθηση του χιουμορ.

θελω να μου πειτε ποιες εννοουν, γιατι απο ο,τι καταλαβαινω ολα αυτα προεκυψαν απο το θεμα της ιωαννας το οποιο δε γνωριζω...

Και εγω αυτο καταλαβα οτι απο εκει ξεκινησε το ολο θεμα. Στο οποιο ΔΕ εγω διαφωνουσα και με την Μαρκοπολο και με το Φιστικι......αλλα ντ'αλλον δλδ.....το ειπα και το πρωι. Δουλεια δεν εχει ο διαολος.....

Διαφημίσεις

...Γιατι να με νοιαζει αν καποια απο τις κοπελες που συνομιλω ειναι admin η συντονιστης ή οτιδηποτε τελοσπαντων...

Τι θα μου προσφερει ή σε τι θα με βλαψει αντιστοιχα??

μάρσυ μου, σε αυτό θα διαφωνήσω!

ειλικρινά, παγερά αδιαφορώ για το... ποιά / ποιός μπορεί να είναι διαχειριστής και ν' ανακατεύται ανάμεσά μας για διάφορους λόγους...,

αρκεί να μην προσπαθήσει να γίνει φίλος μου γιατί αυτό θα το θεωρήσω πρόστυχο...

Με εσενα εγω στην αρχη διαφωνουσα (να τα βλεπουν αυτα οι και καλα της κλικας), οπως εχω διαφωνησει αρκετα και με το φιστικι.

Ναι καλά εμείς διαφωνούμε ακόμα σε κάποια θέματα και καλά κάνουμε! Γουστάρω τον αντίλογο ειδικά αν είναι παραγωγικός! Θα ήταν βαρετός ο κόσμος αν συμφωνούσαμε όλοι!

Και με τη ζώπυρον διαφωνώ σε αρκετά, και με τη Σέβη και με την Αγγελίνα και με τη Ράννια!

Εκεί όμως είναι η γοητεία των σχέσεων ρε γαμώτο! Να βρίσκεις κοινά ακόμα και μέσα από τη διαφωνία. Να μπορείς να διαφωνείς με τον άλλον και να συνεχίσεις να τον σέβεσαι! Ε αυτό λίγοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν!

Εκεί όμως είναι η γοητεία των σχέσεων ρε γαμώτο! Να βρίσκεις κοινά ακόμα και μέσα από τη διαφωνία. Να μπορείς να διαφωνείς με τον άλλον και να συνεχίσεις να τον σέβεσαι! Ε αυτό λίγοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν!

Αει γεια στο στομα σου. Και αν αυτο λεγεται κλικα τοτε μπραβο......γουσταρω ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...