Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρκοπουλάκι σόρρι που στην απασχολώ αλλά της έχω θέσει δύο σοβαρά ερωτήματα :lol:

Λοιπόν εγώ θα έφτιαχνα μια τούρα με διάφορα παιχνιδάκια που να του αρέσουν :D πχ... μια ροδα που τσουλάει, μία μπάλα, κούνια, τραμπάλα....

Τιποτένιος είσαι έτσι κι αλλιώς όταν χρησιμοποιείς την "ανωνυμία" σου (για να μην κάψεις το "καλό σου" νικνειμ) για να επιτεθείς ;) Είναι το μόνο για το οποίο παραδέχτηκα χθες το κουφετάκι: Έβρισε με το δικό της νικ αδιαφορώντας για το αν θα "λερωθεί" και καλά έκανε αφού έτσι το αισθάνθηκε (δεν λέω ότι είχε δίκιο ή άδικο). Οπότε κακώς ασχολούμαστε :D Πάμε γι' άλλα και αν θέλει... ξέρει που θα με βρει... προφανώς... αφού με παρακολουθεί με τόση προσοχή!

αερικό, παίρνω αφορμή αυτό σου το μήνυμα για να συζητήσουμε κάτι που το σκέφτομαι καιρό...

γίνεσαι στόχος (συχνά) επιθέσεων από άλλα μέλη (κατ' εμέ, άδικα)...

που νομίζεις ότι οφείλεται αυτό?

τ' άλλα κορίτσια τι πιστεύουν?

Ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα την καταφερεις????? Εγω με τι θεμα τουρτα θα κανω φετος που οι μονες εμμονες που εχει το παλληκαρι μου ειναι η Ντορα, οι σκουπες και οι σκατζοχοιροι???

Harry Potter theme.....με σκατζοχοιρους να πετανε σε σκουποξυλα.....την Ντορα ακομα προσπαθω να την βαλω στην υποθεση αλλα δεν μου βγαινει.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία η τούρτα, Ράννια. Καλή επιτυχία!

Περαστικά, Ειρήνη. Ελπίζω να μη χρειαστείτε αντιβίωση κι εσείς...:( Πλέον που τις ακούω μόνο, φρίττω.

ΜάρκοΠόλο, ας μην έχεις μπαλόνια, τι πειράζει? Στο σπίτι θα τα κάνετε ή σε παιδότοπο? Αυτό με τα καθαριστικά το έχει κι ο μεγάλος μου. Δυο φορές το μήνα που έρχεται η γυναίκα για τις δουλειές, δεν ξεκολλάει απ' τα πόδια της. Την βοηθάει κιόλας. Το είχε από μικρός. Άμα έβλεπε κανένα χνούδι στο πάτωμα το έδειχνε με το δάχτυλο και ξεφώνιζε "χούνια, χούνια"! Ποιον έμοιασε, δεν ξέρω. Μάλλον τη μάνα μου την παστρικοθοδώρα. Το κόλλημα με την τεχνολογία το έχει ο μικρός.

Ζώπυρον, τι γίνεσαι? Όλα καλά?

Ρε κορίτσια, δεν το πρόλαβα όλο το θέμα της γιωτάκι και με αυτά που διαβάζω τώρα, καράφλιασα. Μα είναι δυνατόν? Τόσο πάτος? Ελεεινά υποκείμενα...τι στ' ανάθεμα γυρεύουν εδώ μέσα? :evil:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ωραία ας το πιάσουμε αλλιώς... γιατί πρέπει να έχει θέμα ένα παιδικό πάρτι;

ελα ντε??:rolleyes:

εγω ρε κοριτσια...τα βαριεμαι τα θεματα!!

πειραζει??

και στην βαφτιση...ανευ θεματος θα ειμαστε!

Κάρμα; Αύρα; Κάτι κάνω λάθος; Δεν καταλαβαίνουν όλοι πότε κάνω χιούμορ και πότε όχι; Όπως γνωρίζεις δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί ααααααααααααααν θυμάσαι κι εγώ κάθε φορά αναρωτιέμαι :lol:

Αλήθεια με ενδιαφέρουν οι πιθανές απαντήσεις και από τα κορίτσια τουλάχιστον αν βρούμε ότι κάτι κάνω λάθος... να προσπαθήσω να το διορθώσω βρε αδερφέ!

αερικό, παίρνω αφορμή αυτό σου το μήνυμα για να συζητήσουμε κάτι που το σκέφτομαι καιρό...

Εγώ δεν έχω εντοπίσει κάτι τέτοιο... Μάλλον για το καλαμαράκι το έχω εντοπίσει και το φιστίκι, ίσως εξαιτίας αυτού που προανέφερα με το θέμα της Ιωάννας

Wktmp2.png

qIogp3.png

Α κι εμείς τρομάξαμε με μπαλόνι σήμερα που έσκασε, πως αλλιώς; με το τράμπα τραμπαλίζομαι :lol: και είχαμε δράματα... αλλά φουσκώσαμε άλλο και είμαστε οκ.. Βέβαια στο δικό μας σπίτι από τη βάφτιση και μετά υπάρχει ΠΑΝΤΑ ένα τουλάχιστον μπαλόνι στο σπίτι!

Να την φερεις να της κανει η δικια μου μια εκπαιδευση. Της αρεσει να περνει πηρουνια και να τα σκαει. Μαμιεται στο γελιο..........:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα την καταφερεις????? Εγω με τι θεμα τουρτα θα κανω φετος που οι μονες εμμονες που εχει το παλληκαρι μου ειναι η Ντορα, οι σκουπες και οι σκατζοχοιροι???

ναι και η συνταγη

4731-tourta-skatzoxoiros-by-georgianna.jpg

ρε παιδια...εγω που ζω? εγω νομιζω οτι το αερικο ειναι απο τα πιο αγαπητα μελη εδω μεσα.....

Ολοι εχουν προβλημα με καποιον εκει μεσα. Οσο περισσοτερο εκτιθεσαι τοσο πιο συχνα γινεσαι στοχος. Απλα τα πραγματα.........

βρε Ζωπυρον...σημερα γενικα με αυτον τον κακο χαμο...αυτο σκεφτομουν...κι οχι μονο για το Αερικο...

Εδω καποιοι θεωρουν οτι η culte ειναι σιγουρα διαχειριστρια...

κι εγω αναρωτιεμαι???

Γιατι να με νοιαζει αν καποια απο τις κοπελες που συνομιλω ειναι admin η συντονιστης ή οτιδηποτε τελοσπαντων...

Τι θα μου προσφερει ή σε τι θα με βλαψει αντιστοιχα??

Οσο για το Αερικο...!!

Τι να πω....!!!

Καλησπερα κοριτσια... Λιιιιγο καλυτερα σημερα!

Ραννια πολυ ωραια η τουρτιτσα! Απλα εγω δεν ξερω αν θα τα καταφερνα γιατι δεν το 'χω με τη ζαχαροπλαστικη!

Χαμος εγινε διπλα ε? Τωρα βρηκατε που ειμαι ανημπορη και τα θυμηθηκατε ολα? Την Ιωαννα, το χοντρο μπιζελι, την κλικα της χοντρης (το 'πιασα το υπονοουμενο :cool:).. Μεχρι να καταφερω να τα διαβασω, κλειδωθηκε! Επιτηδες το κανατε για να με αφησετε εκτος κλικας, σας ξερω εγω!

Αρκετα για σημερα.. Η ρημαδοζαλαδα πως ερχεται οταν καθομαι στο pc ρε γμτ.. :(

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...