Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Μπα σκουπες μονο....... Ειναι ανησυχητικο???

Εχει απειρα αυτοκινητα, μπαλες και αλλα, παρολαυτα δεν δειχνει ιδιαιτερο ενδιαφερον. Δωστου σφουγγαριστρες, σκουπες, λεκανες και wettex και παρτου την καρδια. Α και καλωδια και μπριζες τρελαινεται!!!!!!!

καλησπέρα......βήχουμε του κερατά!

κιουλτάκι, τι πάθατε? κι αναρωτιόμουνα που είσαι σήμερα...

κοριτσια αυτη η τουρτα σας αρεσει? με γαλαζια ομως....για να τη φτιαξω εγω....

DSCN4499.JPG

ωραία είναι!! σε μπλε φυσικά...

Ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα την καταφερεις????? Εγω με τι θεμα τουρτα θα κανω φετος που οι μονες εμμονες που εχει το παλληκαρι μου ειναι η Ντορα, οι σκουπες και οι σκατζοχοιροι???

και γιατί δεν κάνεις ένα συνδυασμό? εγώ πλέον, παραγγέλνω την γεύση που θέλουμε, πάω σ' ένα μαγαζί και παίρνω παιχνιδάκια (της παράστασης) που θέλει ο μικρός και τα δίνω στο ζαχαροπλαστείο και στολίζουν την τούρτα - έτσι δεν δεσμευόμαστε και αυτοσχεδιάζουμε!

Ωραία ας το πιάσουμε αλλιώς... γιατί πρέπει να έχει θέμα ένα παιδικό πάρτι;

δεν πρέπει...:rolleyes:

όπως και η βάφτιση...:rolleyes:

κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα...:cool:

Διαφημίσεις

Σωστο και αυτο. Στα πρωτα ειχαμε γουινυ, ασε που εχω και αλλο θεμα, του εσπασε μπαλονι ενω το κρατουσε και τρομαξε πολυ και μολις βλεπει μπαλονια φοβαται. Ουτε μπαλονια θα εχουμε????? Περυσι ειχα διακοσμησει ολο το σπιτι με μπαλονια και παιζαν τα πιτσιρικια και γελαγαν πολυ.

Α κι εμείς τρομάξαμε με μπαλόνι σήμερα που έσκασε, πως αλλιώς; με το τράμπα τραμπαλίζομαι :lol: και είχαμε δράματα... αλλά φουσκώσαμε άλλο και είμαστε οκ.. Βέβαια στο δικό μας σπίτι από τη βάφτιση και μετά υπάρχει ΠΑΝΤΑ ένα τουλάχιστον μπαλόνι στο σπίτι!

Και εμεις εχουμμε φουσκωμενα παντα και οταν σπαγανε δεν ειχε προβλημα αλλα απο την φορα που εσπασε στα χερια του μολις τα δει κοβει λασπη και φωναζει μπααααμ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...