Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι ειναι το zoning permit??

Μαρα....ξεκινα παιδι μου δωσε στο κοριτσι σιγα-σιγα και πιο χοντροκομμενα φαγητα..

Εγω δινω τραχανα και δεν τον αλεθω εννοειται...

Επισης μπανανα-αβοκαντο...καντα μονο με το πιρουνι mash...

γιατι δεν αφηνεις τον συζυγο καλη μου να δωσει πατατα φουρνου στο κοριτσι..??πατημενη με το πιρουνι και μικρες μπουκιτσες..

Εγω αυτο που αλεθω πολυ καλα ειναι το κρεας..

διοτι εχουμε μονο 2 δοντια και μολις τωρα ξεμυτανε οι 2 κυνοδοντες της δρακουλινας:D:D

Οσο για τα κιλα........ελεος...η δικια μου ειναι 11 κλια και 79 ποντους....μια χαρα κορμαρα:D

Τι εγεινε ρε παιδια?

Ποια ηλιθια εδειξαι μικροτητα?Καλα δεν πανε καλα.

Ξερετε τι μου την σβουραει πως αυτες θελουν να λεγωντε καλες μανες καλες συζυγοι κ.λ.π

Και δυστυχως ειναι τοσο μηδαμινες και κομπλεξικες που δεν υπαρχει λογος να ασχολησαι μαζι τους.Καλα εκανες Αερικουλι μιλα καλυτερα με τον κωλο σου παρα με αυτες ..............

Εμενα φυσιολογικα μου φαινονται ολα αυτα Μαρα γιατι και το δικο μου παιδακι νευρικο ηταν παντα.

Σε παρκο δεν εκατσε ποτε και απο ξυλο με εχει κανει μαυρη κατα καιρους ειδικα στην ηλικια που ειστε εσεις.

Το οτι πινει πολυ νερο ειναι καλο και οτι πεταει πραγματα συνηθεια ολων των παιδιων.

Τωρα για τα μη αλεσμενα δεν ειμαι και ο πιο καταλληλος ανθρωπος να απαντησει μιας και το δικο μου παιδι εχει πνιγει απειρες φορες απο νεογεννητο ειτε με γαλα ειτε με αλεσμενα ειτε με μη αλεσμενα. Και εγω ετρεμα το ταισμα οταν αρχισαμε τα μη αλεσμενα γιαυτο το εκανα αρκετα μεταβατικα.

Δηλαδη στην αρχη αρχισα με τα ευκολα φαγητα που με το πιρουνακι τα πατουσα και ηταν μαλακα. Αφου καταφερε τα ευκολα μετα περασαμε στα πιο ζορικα και τωρα πλεον 23 μηνων τα τρωει ολα μη αλεσμενα αλλα με πολυ φοβο ακομα δειλα δειλα στα δυσκολα φαγητα. Ας πουμε το κρεας του το δινω λιγο λιγο σε μικρα κομματακι και του αρεσει να τα κραταει αυτος και να τα τρωει μονος του αλλα επαγρυπνω απο πανω.

Σε ολο αυτο το μεταβατικο σταδιο ημουνα παντα παρουσα εγω οταν ετρωγε και δεν αφηνα καποιον αλλον να τον ταισει γιατι πνιγοταν πολυ ευκολα και δεν ημουν σιγουρη για το πως θα αντιδρουσε ο οποιοσδηποτε αν γινοταν μπλε μαρεν.

Εσυ φανταζομαι δουλευεις οποτε αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να αφηνεις τα ευκολα φαγητα που λιωνουν στις γιαγιαδες και το Σαββατοκυριακο να δοκιμαζεις τα πιο δυσκολα.

Το ποσο γρηγορα θα φατε μη αλεσμενα παιζει και με τα δοντια, οσα πιο πολλα εχει το παιδι τοσο πιο ευκολα θα τρωει τα πιο σκληρα φαγητα. Μην την πιεσεις σιγα σιγα. Αφου ειναι και καλοφαγη δεν θα εχεις μεγαλο προβλημα νομιζω, απλα μικρες ποσοτητες γιατι απο την λαιμαργια της μπορει να βαλει στο στομα περισσοτερα απο οτι μπορει να καταπιει.

Τον τραχανα μπορεις να δωσεις ευκολα, και τις πατατες φουρνου, οταν μπειτε σε οσπρια μπορεις να τα δωσεις πατημενα π.χ τα φασολια, κολοκυθακια, καροτα και τα λοιπα πατημενα ολα, μονο το κρεας θελει πολυ προσοχη οπως και το μηλο εγω ακομα τα αλεθω τα σκληρα φρουτα γιατι μονο ετσι τα τρωει, ολα τα αλλα οκευ. Και την ψιχα του ψωμιου προσεχε πολυ.

Διαφημίσεις

χτες η δικιά μου μου είπε "από δω και πέρα τα πάντα, εκτός από μέλι". Και ισχύει ό,τι και πριν, δοκιμάζεις 2-3 μέρες και βλέπεις. και ταχίνι που τη ρώτησα αν μπορώ να δώσω (λόγω σιδήρου), μου είπε ναι, παρόλο που οι ξηροί καρποί είναι το νούμερο 1 για αλλεργίες. Από τη μία λέω μήπως να Play it safe, αλλά αφού μου έδωσε το ΟΚ ας προχωρήσουμε, θέλω να έχει ποικιλία και σιγά-σιγά να τρώει ό,τι κι εμείς.

το αρνί και το χοιρινό θα τα απέφευγα ως πιο λιπαρά μόνο, όχι για κανένα άλλο λόγο. και κατσίκι μπορούν να φάνε κάλλιστα.

Χμμμμ κι άλλες ερωτήσεις για τη γιατρό:tongue: Εμάς μέχρι το χρόνο νερόβραστα και μετά απόλα. Εν τω μεταξύ, στο λοιμωδών μια παιδίατρος μου είπε ότι κακώς ξεκινήσαμε φρούτο τη μικρή, κι ότι μετά το 6μηνο. Μέχρι 6 μηνών μόνο γάλα. Το έχω ξανακούσει βέβαια, αλλά είχα την εντύπωση ότι είναι τα κλασσικά, ξέρετε, κάθε γιατρός τα δικά του.

Καλη φαση ειναι το αυγο να ΜΗΝ ειναι ελευθερας βοσκης και αν ειναι απο χωριο με κοτες δικες σας οπωσδηποτε πρωτα στο ψυγειο για κανα 3ημερο. Να ψωφισει οτι υπαρχει μεσα σε βακτηριο. Ματι δεν νομιζω να σας ειπε με λαδια τοσο νωρις. Επισης αυγο μπορεις να της βαλεις τον κροκο λιωμενο μεσα στην φρουτοκρεμα αν δεν τον τρωει. Εγω την ξεκινησα απευθειας ματι στον ενα χρονο......δεν γουσταρει κροκο με τπτ. Ασπραδια τρωει μεχρι και 2 την μερα.....

Ντόινγκ! Μου αλλάζεις την κοσμοθεωρία μου. Εγώ όποτε έχω αυγό από το χωριό σκίζομαινα το δώσω αμέσως ως πιο φρέσκο.

Εποίσης προτιμώ τα ελευθέρας βοσκής. Γιατί λες όχι?

ίσως επειδή μέχρι στιγμής δεν είχαμε θέμα αλλεργίας (παρόλο που της έχω δώσει και ντομάτα, και πιπεριά γλυκιά που κι αυτά είναι λίγο ύποπτα, μας έδωσε ΟΚ και για αυγό και λοιπά. και ψάρι θα της ξεκινήσω (όχι μεγάλα λευκά Ατλαντικού όμως) και γαλακτοκομικά, ξεκινάμε με γιαούρτι και πάμε στα υπόλοιπα.

Εμάς ψάρι μετά το 14μηνο...

καλα εγω τα λεω και οταν ξαναμπειτε μου λετε :P

- δεν θελει να μπουσουλησει αλλα να ειναι μονο όρθια

- δεν κοβει το νυχτερινο φαγητό με τπτ

- μονο στον πατέρα της κάνει χαρές σε εμενα απλά χασκογελάει..και με βαράει

- πινει πολύ νερό

- κάνει πως βήχει

- κάνει πώς κλαίει αλλά δεν κλαίει

- θελει να πετάει τα πάντα κάτω και αφού τα έχει πετάξει.. τα θέλει πισω (πχ στο καρεκλάκι της)

- οταν φιλάω τον πατέρα της φρενιάζει

- για να της αλλαξω πάνα γίνεται κόλαση...γυριζει βαρελάκια και μου πετάει πράγματα

Όλα τα παιδάκια τα ίδια, μην τρελαίνεσαι. Εμένα κάνει αυτά που απομόνωσα!

Το να ανοιγει ο αλλος την ψυχη του ειναι ιερο πραγμα και πρεπει να εισαι τιποτενιος για να μην το σεβεσαι ειτε τον ξερεις ειτε οχι. Και αυτες να ειναι μανες αυτο ειναι το χειροτερο.

Αυτό!

Επίσης, γιατί τώρα διάβασα το επόμενό σου ποστ, εγώ από το χρόνο και μετά δεν του δίνω τίποτα αλεσμένο. Απλά κάποια πράγματα, το σταφύλι συγκεκριμένα δεν του το έδωσα καθόλου φοβήθηκα. Του χρόνου! Ξηρούς καρπούς του έδωσα πρόσφατα. Μπανάνα, πάντα μόνος του με το χέρι.

Είναι να σε βοηθάει και το παιδί. Ο δικός μου στην αρχή, έπαιρνε τη μπουκιά στο στόμα, αν του φαινόταν μεγάλη, έβγαζε τη μισή στο χέρι και την έτρωγε άφτερ. Οπότε καταλάβαινα ότι τον έκοβε.

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλα, οσο διαβαζω, τοσο περισσοτερες διαφορες βρισκω αναμεσα στις διατροφες που δινουν οι παιδιατροι!

δε καταλαβα τι εγινε με το αερικο.....σε ποιο θεμα? :confused::confused::confused:

εμεις ψαρι απο τον 8.

καλα εγω τα λεω και οταν ξαναμπειτε μου λετε :P

- δεν θελει να μπουσουλησει αλλα να ειναι μονο όρθια-και τι εγινε??κι η Πηνελοπη τωρα τελευταια αρχισε να μπουσουλαει αλλα προτιμα να ειναι συνεχεια ορθια.

- κοβει βολτεσ με την στράτα της και οταν την βγαζω κρανιώνετε..το ιδιο-αφου τους αρεσει ρε συ τι ηθελες??

- δεν κοβει το νυχτερινο φαγητό με τπτ..αφου πειναει??

- καμια φορα το βράδυ (1 βραδυ στισ 15 μερεσ) ξυπνάει με κλάμα... υποθέτω οτι ειναι δόντια την παιρνω αγκαλιά και κοιμόμαστε μαζί.. παιζει να ειναι τπτ άλλο;μπορει αν ειναι δοντια,μπορει να ειναι διαθεση να νιωσει ενα αγγιγμα,κακο δεν ειναι παντως

- δεν θελει πάρκο..αν την αφησω αρχιζει τα παράπονα και κάνει μπλονζονιες να βγει.. ε την βγαζω μην σκασει κανα κεφάλι απο καμια πτώση η δικια μου τωρα τελευταια αρχισε να καθεται λιγο περισσοτερο και μονο αν ειμαστε εμεις στο οπτικο πεδιο.Ειδαλλως βλεπεις ενα φατσονι να κρατιεται ορθιο απο το χειλος και να κλαιει..

- τραβαει μυτιες απο ότι αγγίζει-βαζει τα παντα στο στομα

- οταν της δινω το γάλα της μου τραβαει νυχιεσ και γελάει, γενικότερα με βαράει αλύπητα-μου ριχνει κουτουλιες οταν ειμαστε ξαπλωμενες μαζι,μου βαζει το δαχτυλο στα ματια και πιεζει,μου τραβαει μαλλια

- μονο στον πατέρα της κάνει χαρές σε εμενα απλά χασκογελάει..και με βαράει-εδω διαφερουμε,εχει τρελλη αδυναμια σε εμενα και μερικες φορες τον γραφει τον πατερα της παρολο που με βαραει,χαχα

- οταν ερχετε ξενος στο σπιτι με κοιταει επίμονα και μετά πάει στην αγκαλιά του ΑΝ την δώσω εγώ ειδάλως κλαίει-η δικια μας ειναι χαζοχαιρετω,παει σε ολους δεν χρειαζεται να παρει εγκριση

- οταν ξυπνησει πρεπει να την σηκώσω ΑΜΕΣΩΣ ειδάλως τσινάει. και οταν ξυπνάει και συνειδητοποιεί οτι ειναι μονη στο δωμάτιο κάνει κλαματάκια τύπου "μπουυυυυυυυυυ"-η Πηνελοπη αν δεν υπαρχει εστω κι ενας απο εμας στο οπτικο της πεδιο κανει τρελλο σαματα με γοερο κλαμμα

- πινει πολύ νερό-δυστυχως δεν πινει αρκετο νερο παρα μονο με το κουταλακι

- κάνει πως βήχει-το ιδιο

- κάνει πώς κλαίει αλλά δεν κλαίει-χαχαχ

- θελει να πετάει τα πάντα κάτω και αφού τα έχει πετάξει.. τα θέλει πισω (πχ στο καρεκλάκι της)-εννοειται αλλα πλεον δεν της τα δινω...οτι επεσε κατω...δεν ξαναρχεται στα χερια μας

- οταν φιλάω τον πατέρα της φρενιάζει-δεν εχουμε το συμπτωμα:D

- οταν αγκαλιάζω άλλα παιδάκια φρενιάζει-δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο

- οταν την νανουριζω κάνει μμμμμμμ μμμμμ οοο μμμμμ-το ιδιο

- για να της αλλαξω πάνα γίνεται κόλαση...γυριζει βαρελάκια και μου πετάει πράγματα-το ιδιο...και μολις παω να την ξαπλωσω βαζει τα κλαμματα λεμε

ερωτώ... με μισει το παιδί μου; ειναι νευρικό; του έχω σπάσει τα νευρα;

τι λες παιδι μου???Ελεος!!!!!

να σε μισει?να του εχεις σπασει τα νευρα??

ΧΑΛΑΡΩΣΕΕΕΕΕΕΕ λεμε!!!

Ο δικος μου Κικη ειναι πολυ μιζερο παιδι στο φαγητο, τρωει τα παντα σαν γευσεις αλλα μηδαμινες ποσοτητες οποτε τα φρουτα γιαυτο τον λογο συνεχιζω και τα αλεθω γιατι οταν δοκιμασα στο χερι δεν τα ετρωγε καθολου.

Ολα τα αλλα ευτυχως τα τρωει κανονικα αλλα σαν σπουργιτι. Φαντασου μεσημεριανο φαγητο καθε μερα αν καταφερω να βαλω 5 κουταλις στο στομα του λεμε εφαγε καλα σημερα το παιδι. Και νηστικο εχει μεινει χανοντας γευματα και παλι μετα ετρωγε ελαχιστα. Γενικα η σχεση του με το φαγητο και τον υπνο ειναι κακιστη.

Διαφημίσεις

Ο δικος μου Κικη ειναι πολυ μιζερο παιδι στο φαγητο, τρωει τα παντα σαν γευσεις αλλα μηδαμινες ποσοτητες οποτε τα φρουτα γιαυτο τον λογο συνεχιζω και τα αλεθω γιατι οταν δοκιμασα στο χερι δεν τα ετρωγε καθολου.

Ολα τα αλλα ευτυχως τα τρωει κανονικα αλλα σαν σπουργιτι. Φαντασου μεσημεριανο φαγητο καθε μερα αν καταφερω να βαλω 5 κουταλις στο στομα του λεμε εφαγε καλα σημερα το παιδι. Και νηστικο εχει μεινει χανοντας γευματα και παλι μετα ετρωγε ελαχιστα. Γενικα η σχεση του με το φαγητο και τον υπνο ειναι κακιστη.

Μπα, εμένα ο γιος μου κοντεύει να φάει κι εμάς:mrgreen:. Δόξα το Θεό είναι πολύ εύκολο παιδάκι στο φαγητό του. Πάντα ήταν. Πήρε από τη γιαγιά του, τη μάνα μου! Κοιλιόδουλα πλάσματα!

Γιατί κι εγώ κι ο άντρας μου δεν έχουμε καλή σχέση με το φαγητό, σκελετοί σε μια βιτρίνα που λέει κι η μάνα μου!

Wktmp2.png

qIogp3.png

και πρεπει να εισαι τιποτενιος για να μην το σεβεσαι ειτε τον ξερεις ειτε οχι. Και αυτες να ειναι μανες αυτο ειναι το χειροτερο.

Τιποτένιος είσαι έτσι κι αλλιώς όταν χρησιμοποιείς την "ανωνυμία" σου (για να μην κάψεις το "καλό σου" νικνειμ) για να επιτεθείς ;) Είναι το μόνο για το οποίο παραδέχτηκα χθες το κουφετάκι: Έβρισε με το δικό της νικ αδιαφορώντας για το αν θα "λερωθεί" και καλά έκανε αφού έτσι το αισθάνθηκε (δεν λέω ότι είχε δίκιο ή άδικο). Οπότε κακώς ασχολούμαστε :D Πάμε γι' άλλα και αν θέλει... ξέρει που θα με βρει... προφανώς... αφού με παρακολουθεί με τόση προσοχή!

Κιουλτάκι περαστικά... :(

Μάρα φυσιολογικα είναι όλα όσα κάνει η μικρή... και μόνο που ζητάει την έγκρισή σου για να εμπιστευτεί ξένους θα έπρεπε να σου διώχνει τις ανασφάλειες που νιώθεις περί φτυσίματος :P

Τα δόντια δεν είναι απαραίτητα στο μάσημα και σας το λεω εγώ που αργήσαμε πολύ για το πρώτο μας δόντι. Μπανάνα και αγγούρι για παράδειγμα τα έτρωγε μια χαρά! Τις φρυγανιές δε, τις τσακίζαμε γιατί το μασούλημά της την ανακούφιζε στα δόντια και μαλάκωνε αρκετά ώστε να την φάει κιόλας μετά... το αυτοκίνητό μας είναι γεμάτο με φρυγανιές και by the way πρέπει να το πάω για πλύσιμο πριν αποικήσουν σε αυτό όλα τα μυρμήγκια της γειτονιάς!

Αρνί εγώ δεν έχω δώσει ακόμα όπως δεν έχω δώσει και χοιρινό αν και ο κιμάς που δίνουν στο σχολείο μάλλον θα είναι χοιρινος.

Αυγό φάγαμε στους 9 μήνες και ακόμα το τρώμε μελάτο (βραστό δηλαδή με 1 λεπτό από το χρόνο βράσης) με ψωμάκι και λαδάκι ωμό. Δοκίμασαν να της το δώσουν ομελέτα στον παιδικό και δεν το έφαγε. Αυτό για τα φρέσκα το ξέρω κι εγώ σαν οδηγία. Την ντομάτα πάντα την βράζω μέσα στο φαγητό δεν της την βάζω ωμή αν και έχει φάει και ωμή ντομάτα στους 10 μήνες όπως είχε φάει και... γαύρο!

Εγώ πλέον αλέθω ή όταν θέλω να φάει περισσότερο από ότι συνήθως (σε περιόδους δηλαδή που έχει μείνει "νηστική" τις προηγούμενες μέρες) ή σε περίπτωση που έχει άρνηση για τα πάντα λόγω δοντιών.

Σήμερα έφαγε για βραδινό κουνουπίδι και πατάτες γιαχνί από το δικό μας :D

Κοριτσια να ρωτησω κατι?

Λοιπον το ταμειο ειναι μειον και λεφτα για ιδιωτικο μαιευτηριο δεν εχω.Ο γιατρος μου ειναι εκει .

Λετε αμα πηγαινα στο Ελενα να εβρεισκα ενα γιατρο ?

Η να ζητησω δανεικα για την εγκυμοσυνη απο την πεθερα που θα μου βγαλει την ψυχη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...