Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσπα8ω να φτιαξω κατι..ποικιλωδες γιατι νομιζω οτι σε λιγο 8α μου φερει το πιατο της καπελο..μονο το αρνι εξακολουθει κ τρωει με όρεξη..τελος τελος δεν παει να λεει η δοχτωρ οτι 8ελει..αυτο το σκ 8α πεσει αστρακι και ντομάτα και πουρες και τα πάντα, σχεδον

Αρνί? Εγώ πριν το χρόνο δεν έδωσα! Για πες, μου ανοίγεις νέου ορίζοντες...κάνει?

Wktmp2.png

qIogp3.png

τέλεια συνταγή Ελλ!

Εμάς μας είπε ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε και το αυγό, πρώτα να της δώσω κρόκο και αν όλα είναι ΟΚ μετά και ασπράδι. Πώς το δίνουμε κορίτσια, μελάτο ή βραστό σφιχτό;

το μελάτο πώς το φτιάχνουμε; Δεν έχω φτιάξει ποτέ! :oops:

Εγώ το μελάτο το φτιάχνω ως εξής: Από τη στιγμή που βράζει το αφήνω 1 λεπτό να βράσει, το σβήνω και αφήνω 3 λεπτά το αβγό μέσα στο καφτό νερό. Ο άντρας μου απλά το βράζει 3 λεπτά.

Ρε συ, εκεί στην Αμερική τόσο νωρίς δίνουν αυγό, ε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

η παιδιατροσ μου ειπε οτι δινουν πλεον αρνι απο τον 5ο μηνα..ειναι αντι αλλεργικο το κρεας.. κατι τετοιο..και παρμεζανα μου ειπε.. φτιαχνω αρνι με πατατεσ και παρμεζανα και γινετε η πουκι τρελη απο ευτυχια

dZJip3.png

η παιδιατροσ μου ειπε οτι δινουν πλεον αρνι απο τον 5ο μηνα..ειναι αντι αλλεργικο το κρεας.. κατι τετοιο..και παρμεζανα μου ειπε.. φτιαχνω αρνι με πατατεσ και παρμεζανα και γινετε η πουκι τρελη απο ευτυχια

Θα ρωτήσω και τη δικιά μου την παιδίατρο.

Καλά, τυριά μας άφηνε και εμάς, κανονικά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

χτες η δικιά μου μου είπε "από δω και πέρα τα πάντα, εκτός από μέλι". Και ισχύει ό,τι και πριν, δοκιμάζεις 2-3 μέρες και βλέπεις. και ταχίνι που τη ρώτησα αν μπορώ να δώσω (λόγω σιδήρου), μου είπε ναι, παρόλο που οι ξηροί καρποί είναι το νούμερο 1 για αλλεργίες. Από τη μία λέω μήπως να Play it safe, αλλά αφού μου έδωσε το ΟΚ ας προχωρήσουμε, θέλω να έχει ποικιλία και σιγά-σιγά να τρώει ό,τι κι εμείς.

το αρνί και το χοιρινό θα τα απέφευγα ως πιο λιπαρά μόνο, όχι για κανένα άλλο λόγο. και κατσίκι μπορούν να φάνε κάλλιστα.

ααααα Ρία, για τα κομματάκια που μου είπες, ξεκίνα με μια μαλακή μπανάνα και δίνε της στο στόμα ψιχουλάκι-ψιχουλάκι και σιγά-σιγά όσο τη βλέπεις να το μασουλάει και να το πιάνει το νόημα τι πρέπει να κάνει, μεγάλωνέ τα. φαντάσου ένα κομματάκι να χωράει στην άκρη του δείκτη σου περίπου.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Κικνατζου (εντιτ.....χεχε)..... ασπραδι δινουν δευτερο γιατι αυτο ευθυνεται για τις περισσοτερες αλλεργιες. Και γιατι ο κροκος εχει ολες τις πρωτεινες. Το ασπραδι εχει λευκωμα ουσιαστικα. Πολυ θρεπτικο για τους μυς. Οταν εκανα αθλητισμο ετρωγα 8 ασπραδια την μερα ;)....μελατο θα το κανεις βραστο ή ματι? Βραστο θελει γυρω στα 3-4 λεπτα σε γκαζακι για να γινει μελατο. Αλλα στο μελατο προσεχε λογω σαλμονελας. Καλη φαση ειναι το αυγο να ΜΗΝ ειναι ελευθερας βοσκης και αν ειναι απο χωριο με κοτες δικες σας οπωσδηποτε πρωτα στο ψυγειο για κανα 3ημερο. Να ψωφισει οτι υπαρχει μεσα σε βακτηριο. Ματι δεν νομιζω να σας ειπε με λαδια τοσο νωρις. Επισης αυγο μπορεις να της βαλεις τον κροκο λιωμενο μεσα στην φρουτοκρεμα αν δεν τον τρωει. Εγω την ξεκινησα απευθειας ματι στον ενα χρονο......δεν γουσταρει κροκο με τπτ. Ασπραδια τρωει μεχρι και 2 την μερα.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ίσως επειδή μέχρι στιγμής δεν είχαμε θέμα αλλεργίας (παρόλο που της έχω δώσει και ντομάτα, και πιπεριά γλυκιά που κι αυτά είναι λίγο ύποπτα, μας έδωσε ΟΚ και για αυγό και λοιπά. και ψάρι θα της ξεκινήσω (όχι μεγάλα λευκά Ατλαντικού όμως) και γαλακτοκομικά, ξεκινάμε με γιαούρτι και πάμε στα υπόλοιπα.

αχ μια μέρα τρώγαμε φασολάκια με πατάτες, κι αυτή τα διάφορα νερόβραστα λαχανικά της. Αφού τελείωσε το μπολ το δικό της φώναζε και τραβιόταν προς το πιάτο μου, οπότε της λιώνω ένα μικρούλι κομματάκι πατάτα και της δίνω. Παιδιά δεν την έχω ξαναδεί να κάνει έτσι για φαγητό! :P να φωνάζει να της δώσω κι άλλο! της έδωσα λίγο φασολάκι, λίγο ντοματούλα, λίγο ψίχα βουτηγμένη στο ζουμάκι, μιλάμε το παιδί τρελάθηκε! νομίζω πρώτη φορά κατάλαβε τη χαρά του φαγητού χεχε! εμείς είχαμε τελειώσει το φαγητό κι αυτή δεν ήθελε να τη βγάλουμε από το καρεκλάκι! :D:D:D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

χτες η δικιά μου μου είπε "από δω και πέρα τα πάντα, εκτός από μέλι". Και ισχύει ό,τι και πριν, δοκιμάζεις 2-3 μέρες και βλέπεις. και ταχίνι που τη ρώτησα αν μπορώ να δώσω (λόγω σιδήρου), μου είπε ναι, παρόλο που οι ξηροί καρποί είναι το νούμερο 1 για αλλεργίες. Από τη μία λέω μήπως να Play it safe, αλλά αφού μου έδωσε το ΟΚ ας προχωρήσουμε, θέλω να έχει ποικιλία και σιγά-σιγά να τρώει ό,τι κι εμείς.

το αρνί και το χοιρινό θα τα απέφευγα ως πιο λιπαρά μόνο, όχι για κανένα άλλο λόγο. και κατσίκι μπορούν να φάνε κάλλιστα.

ααααα Ρία, για τα κομματάκια που μου είπες, ξεκίνα με μια μαλακή μπανάνα και δίνε της στο στόμα ψιχουλάκι-ψιχουλάκι και σιγά-σιγά όσο τη βλέπεις να το μασουλάει και να το πιάνει το νόημα τι πρέπει να κάνει, μεγάλωνέ τα. φαντάσου ένα κομματάκι να χωράει στην άκρη του δείκτη σου περίπου.

ηδη όταν την παιρνω στο τραπεζι μαζι μας και την βλεπω να λιγουρευεται παιρνω πχ πατατα ή φρούτο ή τυράκια ή οτιδηποτε λοκαρει το μάτι της την κανω νιανια στο δαχτυλο μου και την ταιζω..κανει τσομπ τσομπ και μετα ανοιγει στομα και περιμενει.. αυτο 8α κανω..λεω να ξεκινησω σιγα σιγα με νιανια απο δαχτυλο και σιγα σιγα να δινω κοματακια.. το κακό ειναι οτι 8α γινεται μονο σκ καθως οι γιαγιαδες ΔΕΝ παιρνουν πρωτοβουλίες με το φαγητό..πηγαινω εγω, τεστάρουμε και αν ολα οκ συνεχιζουν κλ΄π κλπ κλπ...ε φανταζομαι οτι 8α μπει στο νοημα σιγα σιγα

dZJip3.png

ίσως επειδή μέχρι στιγμής δεν είχαμε θέμα αλλεργίας (παρόλο που της έχω δώσει και ντομάτα, και πιπεριά γλυκιά που κι αυτά είναι λίγο ύποπτα, μας έδωσε ΟΚ και για αυγό και λοιπά. και ψάρι θα της ξεκινήσω (όχι μεγάλα λευκά Ατλαντικού όμως) και γαλακτοκομικά, ξεκινάμε με γιαούρτι και πάμε στα υπόλοιπα.

αχ μια μέρα τρώγαμε φασολάκια με πατάτες, κι αυτή τα διάφορα νερόβραστα λαχανικά της. Αφού τελείωσε το μπολ το δικό της φώναζε και τραβιόταν προς το πιάτο μου, οπότε της λιώνω ένα μικρούλι κομματάκι πατάτα και της δίνω. Παιδιά δεν την έχω ξαναδεί να κάνει έτσι για φαγητό! :P να φωνάζει να της δώσω κι άλλο! της έδωσα λίγο φασολάκι, λίγο ντοματούλα, λίγο ψίχα βουτηγμένη στο ζουμάκι, μιλάμε το παιδί τρελάθηκε! νομίζω πρώτη φορά κατάλαβε τη χαρά του φαγητού χεχε! εμείς είχαμε τελειώσει το φαγητό κι αυτή δεν ήθελε να τη βγάλουμε από το καρεκλάκι! :D:D:D

λογικο δεν ειναι μωρε? πηζουν κ αυτα κα8ε μερα νερομπουρμπούλες

dZJip3.png

Διαφημίσεις

τωρα που σας πετρυχα χε χε χε..αλλη απορία: θελει να κοιμάται κουκουλωμένη και αν ειναι δυνατόν με τη μυτη να ρουθιυνίζει στην κουβερτα ή στο πάπλωμα της.. επισης παιρνει τα μωρομάντηλα και τραβαει μυτιές... γενικα οτιδηποτε παιρνει στα χερια το περναει και απο τη μυτη και το ρουθουνιζει και το μυριζει...

dZJip3.png

καλα εγω τα λεω και οταν ξαναμπειτε μου λετε :P

- δεν θελει να μπουσουλησει αλλα να ειναι μονο όρθια

- κοβει βολτεσ με την στράτα της και οταν την βγαζω κρανιώνετε

- δεν κοβει το νυχτερινο φαγητό με τπτ

- καμια φορα το βράδυ (1 βραδυ στισ 15 μερεσ) ξυπνάει με κλάμα... υποθέτω οτι ειναι δόντια την παιρνω αγκαλιά και κοιμόμαστε μαζί.. παιζει να ειναι τπτ άλλο;

- δεν θελει πάρκο..αν την αφησω αρχιζει τα παράπονα και κάνει μπλονζονιες να βγει.. ε την βγαζω μην σκασει κανα κεφάλι απο καμια πτώση

- τραβαει μυτιες απο ότι αγγίζει

- οταν της δινω το γάλα της μου τραβαει νυχιεσ και γελάει, γενικότερα με βαράει αλύπητα

- μονο στον πατέρα της κάνει χαρές σε εμενα απλά χασκογελάει..και με βαράει

- οταν ερχετε ξενος στο σπιτι με κοιταει επίμονα και μετά πάει στην αγκαλιά του ΑΝ την δώσω εγώ ειδάλως κλαίει

- οταν ξυπνησει πρεπει να την σηκώσω ΑΜΕΣΩΣ ειδάλως τσινάει. και οταν ξυπνάει και συνειδητοποιεί οτι ειναι μονη στο δωμάτιο κάνει κλαματάκια τύπου "μπουυυυυυυυυυ"

- πινει πολύ νερό

- κάνει πως βήχει

- κάνει πώς κλαίει αλλά δεν κλαίει

- θελει να πετάει τα πάντα κάτω και αφού τα έχει πετάξει.. τα θέλει πισω (πχ στο καρεκλάκι της)

- οταν φιλάω τον πατέρα της φρενιάζει

- οταν αγκαλιάζω άλλα παιδάκια φρενιάζει

- οταν την νανουριζω κάνει μμμμμμμ μμμμμ οοο μμμμμ

- για να της αλλαξω πάνα γίνεται κόλαση...γυριζει βαρελάκια και μου πετάει πράγματα

ερωτώ... με μισει το παιδί μου; ειναι νευρικό; του έχω σπάσει τα νευρα;

dZJip3.png

Καλησπερα κορες.

Ε ολα τα μωρα αυτα κανουν βρε Μαρουσκιον πες οτι θες εγω εδω ειμαι χαχαχ

Εμενα η δικια μου ουρλιαζει εδω και 2 ωρες γιατι δεν θελει να παει σχολειο αυριο επειδη εχι τεστ μαθηματικα.............

Γινεσαι δολοφονος η ου?εεεεεεεεεεεεεεεεε

Αερικακι η πρωτη μου αντιδραση διαβαζοντας το ποστ της κυριουλας ηταν να νιωσω χτυπημα κατω απο την μεση παροτι αναφεροταν σε σενα και οχι σε εμενα, και αυτο γιατι θεωρω πολυ ατιμο οταν καποιος που δεν ανοιγει ευκολα την ψυχη του καταθετει συναισθηματα και να ερχεται το καθε μηδενικο και να τα τσαλαπαταει και να τα χρησιμοποιει οπως γουσταρει με το μικρο του το μυαλο.

Θυμωσα και θυμωσα πολυ παροτι φημιζομαι για την ψυχραιμια μου. Και γιαυτο ηθελα να ριξω μπινελικια οπως η φιλτατη Κικη αλλα διαβαζοντας την απαντηση σου πως δεν σε πληγωσε γιατι δεν ηταν μια απο αυτες που σε εχουν κοιταξει στα ματια καταλαβα οτι εσυ εισαι οκευ γιατι ολα αυτα προηλθαν απο ενα μηδενικο οποτε δεν εκφραστηκα με τον τροπο που της ταιριαζε.

Το να ανοιγει ο αλλος την ψυχη του ειναι ιερο πραγμα και πρεπει να εισαι τιποτενιος για να μην το σεβεσαι ειτε τον ξερεις ειτε οχι. Και αυτες να ειναι μανες αυτο ειναι το χειροτερο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...