Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να πω την γνώμη μου λοιπόν... συνοπτικά...

το να χρησιμοποιεί κάποιος (έστω κι αν έχει δίκιο στα λοιπά που λέει) την κατάθεση ψυχής κάποιου άλλου (άσχημα παιδικά χρόνια) για να του επιτεθεί

είναι μεγάλο καριολίκι.-

Μπραβο Λεβεντρα μου! Αυτη εισαι.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

stella..OXI giati den eisai melos hts klikas..moyxaxaxaxaxax κανε με καλε

ναι αλλά εγώ απο εσένα πήρα το εγχειριδιο για οδηγιες προς ναυτιλωμένους τότες με τις φοβίες μου περι θανάτου....;););)

οκ δεν σε κάνω...

Δεν ειμαι της κλίκας??? Μα κάνω ιντερνετικες αγορες πλέον χάρη στην Κικη......:D

έχω γίνει και φάν πλέον μην σου πω....Θελω να ψωνιζω συνεχεια απο έξω...ΟΛΑ τα θέλω...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Επειδή σας βλέπω και λέτε για το σουσάμι, είναι τόσο θρεπτικό?

Σουσαμακι, αστρακι, πεπονακι κτλ ειναι ολα ζυμαρικα. Τπτ παραπανω. Απλα ταιριαζει καλα σε σουπες. Θρεπτικο ειναι το συνοδευτικο του. Καλο με κρεας επισης ειναι η πατατα που βοηθαει πολυ να στρωνει το στομαχι. Πατατοιδες σε πουρε με κρεας ειναι απαιχτος συνδιασμος και επισης ρυζι με οσπρια. ή κοτοπουλο με χυλοπιτες και αυγολεμονο *το αγαπημενο μας.......

Καπου το ειχα ξαναγραψει διπλα νομιζω.....κρατηστε....

Μπουτι καλα πλυμενο να φυγουν τα αιματα του. Τριψτε το και με λεμονι να ξεμυρισει αν εχετε ιδιοτροπα ζουζουνια οπως η δικια μου. Καλο πλυσιμο, και τριψιμο. Μετα φουρνο ως εχει σε γκριλ να ροδοκοκκινησει μπρος πισω. Βραζουμε χυλοπιτα χωριατικη (την προστυχη με το αυγο οχι τα ξενερωτα τα καινουργια, να εχει γευση το πραγμα), με ζωμο απο κοτοπουλο (προηγουμενα βραζμενο αν εχουμε), αλλιως μια τσιμπια αλατι, λιγο ανηθο, και λαδακι. τπτ αλλο. Μολις ψηθει κρεας το απο-πετσονουμε, και μεσα στην σουπα σε κομματακια να παρει μυρωδια το ζουμι και απο το ψητο. Κανα τεταρτο καλα ειναι. Χτυπαμε αυγο, λεμονι και ζουμι απο την σουπα σε μπλεντερ ή αν ειστε παραδοσιακες με το χερακι ;) (βοηθανε και τα μεγαλυτερα ζιζανια) Το ριχνουμε μεσα σε χαμηλομενη φωτια (4-5) και το αφηνουμε να σιγοβρασει για κανα τεταρτο ακομα. Εχει χυλωσει εντωμεταξυ. Απο εκει και περα οπως το θελουν τα μικρα σας. Μικρα κομματακια το κρεας και ως εχει, να το περασετε απο μπλεντερ. Οπως και να το κανετε εχει γευση δυναμιτη! Και ειναι υπερθρεπτικο.

add on κολπακι. Λιγοτερο νερο και αν το περασετε σε μπλεντερ βγαινει πυχτο σαν πουρες (αλλη αισθηση στην γλωσσα). Αν δε, εχει και περισσοτερο λεμονι οι αδενες στο στομα χτυπανε κοκκινο. Ναι το ομολογω οταν φτιαχνω αυτο και επισης και το λεμονατο μπον φιλε με πουρε (αν θελετε εχει και για αυτο συνταγη), οταν την ταιζω γλυφω το κατω μερος του κουταλιου καθε τοσο. Μαλλον μισο μισο μαζι της το τρωω.......:P

Διαφημίσεις

aaaaa 8α το κανω κ εγω ανευ αλατιου και αβγου

Επειδη ειναι μικρακι το δικο σου θελει πολυ πιο ελαφρι. Βαλε αστρακι ή κατι αλλο ανευ αυγου, το κρεας βραστο και με λιγο λαδι. Ανηθος νομιζω ειναι οκ. Και απλα βαλε λιγο λεμονακι στο τελος να κρατησει και τις βιταμινες του. Μην το βρασεις πολυ το λεμονακι.......

προσπα8ω να φτιαξω κατι..ποικιλωδες γιατι νομιζω οτι σε λιγο 8α μου φερει το πιατο της καπελο..μονο το αρνι εξακολουθει κ τρωει με όρεξη..τελος τελος δεν παει να λεει η δοχτωρ οτι 8ελει..αυτο το σκ 8α πεσει αστρακι και ντομάτα και πουρες και τα πάντα, σχεδον

dZJip3.png

τέλεια συνταγή Ελλ!

Εμάς μας είπε ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε και το αυγό, πρώτα να της δώσω κρόκο και αν όλα είναι ΟΚ μετά και ασπράδι. Πώς το δίνουμε κορίτσια, μελάτο ή βραστό σφιχτό;

το μελάτο πώς το φτιάχνουμε; Δεν έχω φτιάξει ποτέ! :oops:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...