Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

χαχαχαχαχα ναι ευτυχως που η πουκι ειναι..κακοφαγη :P 250 Ml γαλα μολις ξυπνησει, 250 γρ φρουτοκρεμα τουμπανιασμενη με μπανανα μηλο αχλαδι πορτοκάλι, 250 γρ φαγητο (κρεας με λαχανικα και φιδε ή κρεασ με λαχανικα και πατατα), το απογευμα μπισκοτοκρεμα ή ρυζαλευρο ή γιαουρτι (της τα φτιαχνουμε και τα τρια και επιλέγει αναλογα με το κεφι της) πριν τον υπνο αλλα 250 ml γάλα και μεσα στη νυχτα γυρω στισ 3 αλλα 200 γάλα... το παλιο φιρικι το κοιλιοδουλο :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαλόου χαλόου (αι ντοντ νόου γουάι γιου σέι γκουντμπάι, αι σέι χαλόου :P)

χτες είχα παιδίατρο και είχαμε αυτή ακριβώς τη συζήτηση περί στερεών. μου είπε λοιπόν ότι η μικρά πρέπει να αρχίσει να τρώει μόνη της για να τελειοποιήσει το πιάσιμο με το δείχτη και τον αντίχειρα και να αρχίσει σιγά-σιγά να μασουλάει. δεν έχει να κάνει με το πόσα δόντια έχει το παιδί, και κανένα να μην έχει, πάλι με τα ουλάκια ματσανάει που λέμε και στα μέρη μας.

Μου είπε βασικά να της βάζω μπροστά της μικρά μικρά κομματάκια πολύ βρασμένο καρότο, πολύ βρασμένη πατάτα, αβοκάντο, μπανάνα, γενικά μαλακές τροφές και να την αφήνω να τις τρώει μόνη της. εδώ πέρα υπάρχουν στο εμπόριο και κάτι σνακ τα λεγόμενα puffs που είναι έτσι σαν τα cheerios σε μέγεθος και μόλις τα βάλει το παιδί στο στόμα λιώνουν, οπότε δεν έχει φόβο πνιγμού, λογικά θα υπάρχουν και Ελλάδα. Αν και δεν είμαι πολύ φαν του τυποποιημένου, οπότε λέω να προσπαθήσω με τα φρούτα και τα λαχανικά που μου είπε.

ο φόβος με τον πνιγμό έχει να κάνει πιστεύω με το μέγεθος του κομματιού, η δικιά μου που της έδινα τα μπανάνα κομματάκια (απλά την τάιζα εγώ, δεν της τα έδινα στο χέρι) αν τα κομμάτια ήταν μικρά τα κατάπινε, αν ήταν πολύ μεγάλα τα έφτυνε. το πρόβλημα ήταν καμιά φορά που της έδινε μεγάλα μεν αλλά όχι τόσο ώστε να τα φτύσει, κι αυτή πήγαινε να τα καταπιεί γιατί νόμιζε ότι το 'χει, αλλά τελικά στούμπωνε. Το έπαθα 1-2 και μετά έβαλα μυαλό ;) και είδα ποιο μέγεθος είναι το καλύτερο.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

μια χαρά η κόρη σου! ποιός την πρωτοτάισε?:rolleyes:

αααα! δεν έχω πει και τη γνώμη μου για την προσωπική επίθεση στο αερικό...

μμμμ η μαμα μου :P εγω ταιζα μεχρι 2,5 μηνων μετά φιλάκια

ε πεσ και την γνωμη σου ντε!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

να πω την γνώμη μου λοιπόν... συνοπτικά...

το να χρησιμοποιεί κάποιος (έστω κι αν έχει δίκιο στα λοιπά που λέει) την κατάθεση ψυχής κάποιου άλλου (άσχημα παιδικά χρόνια) για να του επιτεθεί

είναι μεγάλο καριολίκι.-

...αφράτη; αφράτη είναι η δέσπω; :roll:

θα επιστρέψω αργότερα (αν δεν μούχουν κλείσει την πόρτα οι πολλαπλές κάρτες):cool:

δεν ήταν αφράτη η δέσπω διαμαντίδου?:confused:

μα εγω ειμαι το θεμα κικιτσα μου..η μικρη οταν βλεπει στερεα τροφή απλωνει χερια κλπ κλπ.. εγω την εχω ταραξει στα αλεσμένα αλλα φανταζομαι οτι σιγα σιγα πρεπει να αρχισω τα πιο στερεα..και πως αρχιζω..οεο?

Εγώ τα πιο στερεά τα άρχισα στο χρόνο.Για φρούτο μιλάω και μεσημεριανό.

καλά ρε δεν της έχεις δώσει ακόμα σουσαμάκι-αστράκι με το κρέας? Και τι εννοείς να τη βάλεις στις στερεες τροφές? να δίνει μπισκότα και κριτσίνια που λένε τα κορίτσια???

αχ πείτε με κι εμένα, να της δίνω κι εγώ κι άλλα πράγματα γιατί κοντεύει να μου φάει τα δάχτυλα

Επειδή σας βλέπω και λέτε για το σουσάμι, είναι τόσο θρεπτικό?

250 σας εχει πει τη μεριδα? εμας 180....καλα ο καθε γιατρος λεει τα δικα του.

τι υψος βαρος εχει ρε μαρα?

Εμάς ποτέ δε μας είπε συγκεκριμένη ποσότητα. Όσο τρώει. Επίσης δε μας μίλησε ποτέ για ρυζάλευρο. Αλλά, επειδή κι ο δικός μου ήταν στρουμπουλός, μας έκοψε την κρέμα εμπορίου και την αντικατέστησε με γιαούρτι, και ζυμαρικά άργησε να μας βάλει. Μας περιόρισε δλδ σε είδη που θεωρούσε παχυντικά, κι όχι σε ποσότητα.

Κι επίσης, μας είπε ότι και στην κίνκα ο δικός της. Ότι δεν παίζουν ρόλο τα δόντια. Αν τον κόβει να μασήσει, θα μασήσει.

Αλλά, όπως λέτε, κάθε παιδίατρος τα δικά του.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

να πω την γνώμη μου λοιπόν... συνοπτικά...

το να χρησιμοποιεί κάποιος (έστω κι αν έχει δίκιο στα λοιπά που λέει) την κατάθεση ψυχής κάποιου άλλου (άσχημα παιδικά χρόνια) για να του επιτεθεί

είναι μεγάλο καριολίκι.-

Άνα γεια σου!

Wktmp2.png

qIogp3.png

ααααα οτι μασαει μασαει η πουκι..μασαει τον αερα το πουλακι μου και μασαει οταν μασ βλεπει να μασαμε.. ε 8α σασ πω νεωτερα τη δευτερα για το διατροφολογιον του φιρικιου μ...

και υπερθεματιζω ανκορ...εμεις οι γυναικεσ ειμα8α πολυ καργιολε ωρες ωρες

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...