Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μα και ο φιδές κορίτσι μου ζυμαρικό είναι, απλά είναι μακρουλό. Εγώ βάζω κρέας ή κοτόπουλο και λαχανικά και ζυμαρικό. Στο τέλος ωμό λάδι και έτοιμο. Αν βάλω πατάτα όμως δεν βάζω ζυμαρικό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παντως τα μπισκοτα(τα βρεφικα εννοειται, για τα αλλα ουτε λογος) δε τα συμπαθω.....γενικα, οτι εχει να κανει με πιο.....βιομηχανοποιημενο.

επισης, με το κρεας του δινω ΜΟΝΟ λαχανικα. Ο γιατρος μας ειπε οτι τα ζυμαρικα με το κρεας δεν ειναι σωστος συνδυασμος (για ολους οχι μονο για το μωρο....ναι....σιγα που δε θα ξαναφαω γιουβετσι! :tongue::tongue::tongue:). Τα ζυμαρικα/τραχανα τα τρωει σα ξεχωριστο γευμα, μια φορα τη βδομαδα με ντοματα και λαδι

telika to σκ 8α το ριξω στον πειραματισμο...8α ειμαι και απο διπλα της...απλα με φοβιζει και το οτι ειναι λιγουρα...λιγορουλιγουρα..εκει που εχιε σκισει το φαγητο της, 250 γραμμαρια ετσι και με διε να τρώω μου αρπαζει απο το χερι ο,τι και αν τρωω...εχω και την παιδιατρο που με κραζει γιατι ειναι λεει...χοντρη..κλαψ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μια χαρά θα το φάει. Εγώ έχω κάνει απόπειρες πάντως και ούτε κιχ δεν έβγαλε. Έλιωσα το κρέας και τα λαχανικά και το αστράκι το πρόσθεσα χωρίς να το λιώσω. Σε πληροφορώ πως το ρούφηξε μια χαρά και έπαιζε κιόλας.

Ράννια το ξέρω μωρέ, και για εμας δεν είναι καλό (πρωτεϊνη+υδατάνθρακας=λίπος) αλλά... ε μωράκι είναι, ας φάει λίγο να "πιαστεί"!

ναι μπεμπα μου....ενταξει, σωστο ειναι αυτο...αλλωστε αυτα δινουν μαχη να μεγαλωσουν....οχι σαν εμας...που αμα φαμε μια τυροπιτα δε μπαινει το τζιν! :tongue::tongue:

βασικα 250 θελει η μικρα για να χορτασει..ο,τιδηποτε λιγοτερο της ειναι..ειδεχθεσ :P παιζει αναμεσα στα 230-260 καθε γευμα...την κυριακη την ζυγισα γυμνουλα ειναι 9,500 και το υψος της ειναι 74 cm... εγω χοντρο παιδι δεν βλεπω.. ενα ωραιο τσουπωτο παιδακι βλεπω.. αλλα τι να πω... γενικα οι παιδιατροι εχουν την μιρλα τους

dZJip3.png

μη μασάς κι εμένα χοντρή μου την είπε η παιδίατρος. Δε θυμάσαι, μαζί πρέπει να τα συζητούσαμε και με τη μαρσολαν. Το παιδί όμως αντικειμενικά είναι απλά κανονικό.

Διαφημίσεις

μα εγω ειμαι το θεμα κικιτσα μου..η μικρη οταν βλεπει στερεα τροφή απλωνει χερια κλπ κλπ.. εγω την εχω ταραξει στα αλεσμένα αλλα φανταζομαι οτι σιγα σιγα πρεπει να αρχισω τα πιο στερεα..και πως αρχιζω..οεο?

μάρα, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, έχω ξεχάσει πολλά (λεπτομέρειες, όχι σημαντικά γεγονότα) από την εποχή που ο γυιός μου ήταν μωρό - ίσως γιατί τα γεγονότα εναλλασσόντουσαν πολύ γρήγορα κι εγώ ήμουν αρκετά αγχωμένη...

δεν θυμάμαι δηλαδή (στο προκείμενο) πότε πέρασε στις στερεές τροφές ούτε με ποιό είδος!

θυμάμαι όμως ότι σε γενικές γραμμές ακολουθούσα (όχι απολύτως πιστά) τις οδηγίες του παιδιάτρου, δεν έδωσα ποτέ ειδικά μπισκότα ή τροφοσυλλέκτη, απέφυγα τις τροφές που "παπαριάζουν" στο στόμα, ξεκίνησα σίγουρα από τα ευκόλως καταπινόμενα (σουσαμάκι, κ.λ.π.), πειραματίστηκα με σουποειδή και μισές κουταλίτσες

και το κυριότερο

επειδή εγώ χεζόμουνα πάνω μου (φοβόμουνα τον πνιγμό) την οριστική μετάβαση στις στερεές την ανέλαβε ο άντρας μου (που αν δεν ήταν αυτός, μάλλον το παιδί ακόμα αλεσμένα θα έτρωγε)...

ακόμα τόχω σαν εικόνα... βράδυ... να τρώει ο ζώπυρος και στο ένα του πόδι να κάθεται το ζωπυράκι και να "πειραματίζονται" με τις τροφές, μπουκίτσα μπουκίτσα... κι εγώ να είμαι στο σαλόνι με πιασμένη ανάσα και να κρυφοκοιτάζω...

και σιγά σιγά να παίρνω θάρρος και να το αναλαμβάνω πια εξ ολοκλήρου μόνη μου (ο άντρας μου δουλεύει απίστευτες ώρες και καμιά άλλη βοήθεια δεν υπήρχε, οπότε εκ των πραγμάτων ήμουν μόνη μου)...

αει στο καλό, συγκινήθηκα πάλι:oops:

a re ζοπι συναισ8ηματια ;) plaka plaka Πλακα οι αντρες ειναι καλύτεροι σε αυτα..ισως και λογω..αγνοιας κινδυνου κλπ... ο δικος μου με την πουκι κανουν απο ταρζανιεσ μεχρι που της δινει να τρώει τζατζικια και λιωμενη πατατα φουρνου...ουρλιαζω εγω και μενει η πουκι με το ολο απορια βλεμα τυπου "τι επα8ε παλι η υστερικια"...πιφ.... αχαριστες κόρες :P

dZJip3.png

το ομολογώ (και μην αρχίσετε την καζούρα) : έχω μεγάλη καψούρα με τον γιο μου και συγκινούμαι όταν αναφέρομαι σ' αυτόν (ειδικά όταν ήταν μωράκι, κ.λ.π.)...

όχι πως με τον άντρα μου δεν έχω...

μάρα, άσε το μπαμπά να πειραματίζεται - είτε έχουν άγνοια κινδύνου είτε είναι πιο χαλαροί από μας, καλό θα κάνει στο παιδί!

οι παλιές γυναίκες λέγανε πως "για να γίνει καλόφαγο ένα παιδί πρέπει να το πρωτοταίσει κάποιος φαγάς...":D

όσο για τους παιδιάτρους και το βάρος... fuck them!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...