Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ε ρε φούστη ένα μεσημέρι είπα να κλείσω κι εγώ τα μάτια μου και χάνω το παναϊρι, φτου!

Δεν μου ανοίγει δίπλα το θέμα να δω τι έπαιξε επιτέλους, αλλά θα σας κάνω μια φοβερή αποκάλυψη-ανατροπή, αφού μας πήρατε πρέφα, απ' ό,τι κατάλαβα...

Λοιπόν, ο αρχικός μου καυγάς με το Αερικό ήταν σικέ για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια του κόσμου...είμαι η κονσιλιόρι της οργάνωσης και προσωπική της beach...έχουμε τη σχέση Δέσπως Διαμαντίδου-Τασσώς Καβαδία στη Στεφανία, για όποιον δεν κατάλαβε!

Μούφα ήταν επίσης και όσα σας σέρβιρα τόσον καιρό περί χαλασμένων πραμάτων και προβληματικών συνδέσεων και τα χάβατε σαν κορόιδα...με τα τρία νικ μου κυκλοφορώ παντου κι ό,τι τσιμπάω το μαρτυράω...

Όχι στάσου, μου ήρθε καλύτερη εναλλακτική...ειμαι ο rasputin!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα...το επαθα και εγω αυτο οταν εκανε φεις ο πατερας μου....:mad:

το λινκ στο στέλνω εν ολιγοις αλλα κοπελλιά σε σκουντάω δεν ανταποκρινεσαι...

Για τον καφε...ε θα στα πω απο κοντα ρε...εχεις δικιο οτι πεις!

Εννοειτε σε παιδοτοπο....πως αλλιως θα πιουμε καφε???:rolleyes::rolleyes:

Εχμ...πίστεψε με, καμμία σχέση ο πεθερός μου με τον πατέρα σου ΣΤΑΝΤΑΡ όμως:tongue: Θέλω να πω ότι εγώ δε χωνεύω τον πεθερό μου, πράγμα που αποκλείεται να συμβαίνει με τον πατέρα σου κι εσένα! ΚΑι γι αυτό δε γουστάρω να του μιλάω στο φέισ. Βαριέμαι.

Τώρα τα είδα τα σκουντήματά μου!

Έτσι καλό μου! Παιδότοπο κι άγιος ο Θεός!

Σήμερα βαριέμαι ολίγον να ασχοληθώ με τα παιδιά μου:oops:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εχμ...πίστεψε με, καμμία σχέση ο πεθερός μου με τον πατέρα σου ΣΤΑΝΤΑΡ όμως:tongue: Θέλω να πω ότι εγώ δε χωνεύω τον πεθερό μου, πράγμα που αποκλείεται να συμβαίνει με τον πατέρα σου κι εσένα! ΚΑι γι αυτό δε γουστάρω να του μιλάω στο φέισ. Βαριέμαι.

Τώρα τα είδα τα σκουντήματά μου!

Έτσι καλό μου! Παιδότοπο κι άγιος ο Θεός!

Σήμερα βαριέμαι ολίγον να ασχοληθώ με τα παιδιά μου:oops:

Ναι καλα....ε τον ψιλοχωνευω τον μπαμπακα μου δε λεω...αλλα ολο μου ανέβαζε κατι παπαριες στον τοιχο μου...και τον μπλοκάρισα..χαχαχα οταν με ρωτησε του ειπα ή το σταματας ή σε διαγράφω χαχαχαχα

Εννοειτε....μεγάλη ανακάλυψη ο παιδοτοπος!!

Δεν πειραζει που βαριεσαι...μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτο ;)

τι κανετε γκερλς?

εγω παρα πολυ καλα!:mrgreen: του στυλ, θα μας πληρωσει το δημοσιο κατι λεφτα που μας χρωσταει! (δεησε ο κυριος!)....αυριο ομως, θα φαω την ορθοστασια του αιωνα, να τρεχω απο γραφειο σε γραφειο να διακινω τους φακελους μου γιατι αν περιμενω να πανε με ταχυδρομειο ενδουπηρεσιακα....θα πληρωθουμε τελικα του αγιου.....ανημερα! δε πειραζει ομως....χαλαλι και λιγη ορθοστασια!

οποτε αυριο...σπορτεξακι, φορμιτσα, μπουκαλακι νερο.....και παμε! :tongue:

τι κανετε γκερλς?

εγω παρα πολυ καλα!:mrgreen: του στυλ, θα μας πληρωσει το δημοσιο κατι λεφτα που μας χρωσταει! (δεησε ο κυριος!)....αυριο ομως, θα φαω την ορθοστασια του αιωνα, να τρεχω απο γραφειο σε γραφειο να διακινω τους φακελους μου γιατι αν περιμενω να πανε με ταχυδρομειο ενδουπηρεσιακα....θα πληρωθουμε τελικα του αγιου.....ανημερα! δε πειραζει ομως....χαλαλι και λιγη ορθοστασια!

οποτε αυριο...σπορτεξακι, φορμιτσα, μπουκαλακι νερο.....και παμε! :tongue:

τουλάχιστον Ράννια μου εσένα σου επιστρέφουν....χαχαχαχα

παιδιά και εγώ θέλω να βγώ λίγο έξω είμαι κοντά στον χρόνο μέσα στο σπίτι...:(:(

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

ελα στελλιτσα μου, θα ανοιξει ο καιρος, θα ερθεις πατρα και θα πηγαινουμε στη πλατεια ολγας για καφε! μετα σουβλακια! και μετα ουζα! :mrgreen: καταλαβαινεις....8ωρο προγραμμα σου εβγαλα! :mrgreen:

αστα αστα.....εδω εντεμετξυ (ειρωνια ετσι?) ο ηλιος λαμπει, αλλα βγαινεις εξω και κοκκαλωνει η μυτη σου...οποτε παλι μεσα!

καλα, εμενα οχι μονο ο μικρος τραβαει τα μαλλια του, αλλα και η μεγαλη(εγω!) . δεν ειμαι και ατομο να με κλεισεις μεσα...με πεθανες! με εξοντωσες! με τελειωσες (κι ας γινομουνα για σενα μια ζωη θυσια)!

λιγο ακομα νομιζω κοριτσια....υπομονη!!!!!!!!!! σε 10-15 μερες!

για πες ... τι εγινε με τη μικρη ?

τουλάχιστον Ράννια μου εσένα σου επιστρέφουν....χαχαχαχα

παιδιά και εγώ θέλω να βγώ λίγο έξω είμαι κοντά στον χρόνο μέσα στο σπίτι...:(:(

Στελλίτσα μου θα ανοίξει ο καιρός, και θα ξεποτίζεις συνέχεια!

επισης κοριτσια χρειαζομαι την βοηθεια σας με την μικρή :(

Για πες!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

tpt den εγινε απλα φανταζομαι τωρα που γινετε 9 μηνων και εχει βγαλει ρτα δυο κατω δοντια και τσουτσουνευουν τα δυο πανω μηπως ηρ8ε η ωρα να τρωει στερεα τροφή? ενοοώ μπισκοτακι, ψωμάκι κλπ...τησ δινω μπισκοτακι στο τροφοσυλεκτη αυτη την παπαρια με το διχτακι και το τρωει δαγκωνοντασ :P πως θα ξεπερασω το φοβο μου μην πνιγει το παιδι? η παιδιατροσ μου ειπε να τησ δωσω και λιγο κουσκουσακι και αστρακι νιανια οχι στο μπλεντερ αλλα εγω φοβαμαι :( και αν μου πνιγει?

dZJip3.png

tpt den εγινε απλα φανταζομαι τωρα που γινετε 9 μηνων και εχει βγαλει ρτα δυο κατω δοντια και τσουτσουνευουν τα δυο πανω μηπως ηρ8ε η ωρα να τρωει στερεα τροφή? ενοοώ μπισκοτακι, ψωμάκι κλπ...τησ δινω μπισκοτακι στο τροφοσυλεκτη αυτη την παπαρια με το διχτακι και το τρωει δαγκωνοντασ :P πως θα ξεπερασω το φοβο μου μην πνιγει το παιδι? η παιδιατροσ μου ειπε να τησ δωσω και λιγο κουσκουσακι και αστρακι νιανια οχι στο μπλεντερ αλλα εγω φοβαμαι :( και αν μου πνιγει?

Εγώ από 6 μηνών έδινα κανονικά μπισκοτάκι της νουτρίτσια.. Και ήμουν δίπλα όταν το έτρωγε για παν ενδεχόμενο.

Το θέμα είναι να ξεπεράσεις εσύ το φόβο σου. Γιατί πιστεύω ότι κάτι τέτοια τα προβάλλουμε στο παιδί.

Wktmp2.png

qIogp3.png

μα εγω ειμαι το θεμα κικιτσα μου..η μικρη οταν βλεπει στερεα τροφή απλωνει χερια κλπ κλπ.. εγω την εχω ταραξει στα αλεσμένα αλλα φανταζομαι οτι σιγα σιγα πρεπει να αρχισω τα πιο στερεα..και πως αρχιζω..οεο?

dZJip3.png

λοιπον....κοιτα....εγω ξεκινησα να δινω ψωμι...του αρεσε πολυ, αλλα μετα απο λιγο το μαλακωνε και εκοβε κομματια. μετα του πηρα κουλουρι θεσσαλονικης...παλι τα ιδια. Τωρα, του παιρνω κριτσινια που ειναι τελειως σκληρα και εχω σωθει! Και πολυ του αρεσουν, και ποτε δε μπορει να κοψει κομματι (εχει 4 δοντια και σκαει και 5ο). Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση.

Τα μπισκοτα της νουτριτσια τα πηρα κι εγω, αλλα δε του αρεσουν καθολου ομως! οποτε τωρα τπου παιρνω τα κριτσινακια, ολικης αλεσεως με σουσαμι που κανει και καλο. το περοσσοτερο το σκορπαει βεβαια, αλλα ολο και κατι τρωει

τα φαγητα ακομα αλοιφη...ασε να χρονισει και βλεπουμε...ας μαθει με τα κριτσινια σιγα σιγα....

Ε ρε φούστη ένα μεσημέρι είπα να κλείσω κι εγώ τα μάτια μου και χάνω το παναϊρι, φτου!

Δεν μου ανοίγει δίπλα το θέμα να δω τι έπαιξε επιτέλους, αλλά θα σας κάνω μια φοβερή αποκάλυψη-ανατροπή, αφού μας πήρατε πρέφα, απ' ό,τι κατάλαβα...

Λοιπόν, ο αρχικός μου καυγάς με το Αερικό ήταν σικέ για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια του κόσμου...είμαι η κονσιλιόρι της οργάνωσης και προσωπική της beach...έχουμε τη σχέση Δέσπως Διαμαντίδου-Τασσώς Καβαδία στη Στεφανία, για όποιον δεν κατάλαβε!

Μούφα ήταν επίσης και όσα σας σέρβιρα τόσον καιρό περί χαλασμένων πραμάτων και προβληματικών συνδέσεων και τα χάβατε σαν κορόιδα...με τα τρία νικ μου κυκλοφορώ παντου κι ό,τι τσιμπάω το μαρτυράω...

Όχι στάσου, μου ήρθε καλύτερη εναλλακτική...ειμαι ο rasputin!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ρε συ αγγελίνα, δεν στο έχω (ξανα)πει ότι έχεις δολοφονικό χιούμορ και πολύ το γουστάρω?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...