Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι σε κάποιο ασφαλές wall ;)

A, όπως γράφουμε τα σχόλια στον τοίχο δλδ, σωστά?

Εγώ το τσατ το έχω απενεργοποιημένο γιατί θα με πρήξει τα ούμπαλα ο πεθερός μου και δε λες ότι τον συμπαθώ κιόλας!

Συγνωμη...αν ήμουν ΑΡΧΗΓΟΣ θα εκανα τετοια χαμολοδουλεια βρε????

Οχι εχω Ομερτα.....δεν αποκαλυπτω τον αρχηγο μας χαχαχαχαχα

Λοιπόν, περριτό να πω ότι έχω καταστραφεί από τις νετικές αγορές! Θα μηνύσω αρεχηγό και υπαρχηγό οσονούπω λέμε! Έχω στείλει τη λίστα σε όσους γνωρίζω, όποιον δω τον προτρέπω να κάνει τέτοιες αγορές και όσοι δυσκολεύονται έρχονται σε μένα! Όλο μου το σόι τελευταίως κατοικοεδρεύει μπροστά στο πισι μου μαζί μου για βοήθεια στις αγορές! :tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ναι ναι το ομολογω και δημοσια για να το διαβασουν οοοοοολες τους

Ναι ανηκω σε κλικα,

ναι με προμοτάρω και πληρωνω κιολας για να με αναφέρουν ενα 50αρικο τη φορα

ναι ναι ναι ειμαι ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ της Κλικας των ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ!!!

υπαρχηγός ε?? μην την ακούτε ψεύδεται ασύστολα

να το πω ? να το πω ?

για πές........... για πές ..............

Μόλις τώρα ενημερώθει ότι είμαι μέλος κλίκας :D:D τον αρχηγό τον ξέρουμε ή είναι ένα πράγμα σαν την στοά των μασόνων που δεν ξέρει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά ?????

την καλησπέρα μου :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα βρε κόρες!

κατά την απουσία μου..., τι συνέβη???????

παρακαλώ - συνοπτικά σε δυο τρεις γραμμές και ρίξτε και το σχετικό λινκ, πλιιιζ!

Να ποια είναι η αρχηγός! Ήρθε, διέταξε, με συνοπτικές διαδικασίες (πάντα :P) και απήλθε!

από αυτά που διάβασα...

συνοπτικά...:rolleyes:

μπορώ να ρίξω πολλά μπινελίκια (δεν θα το κάνω... ακόμη...)

και οι περισσότερες απορίες μου δεν λύθηκαν...

αλλά ίσως να μην είναι για εδώ αυτή η συζήτηση αλλά από κοντά με καφεδάκι...

Η πρωτη μου αντιδραση ηταν ακριβως οπως της Κικης,ποσο γυναικουλες ειναι καποιες,ποσο χαμηλα μπορουν να πεσουν ακομα, κριμα που θεωρουνται και αυτες γυναικες και μανες. Κριμα για τις αρχες που θα παρουν τα παιδακια τους. Πραγματικα κριμα.....

Εξομολόγηση: Προσπαθώ να δείξω στο γιο μου το δρόμο, τι να κάνει, τι όχι...να είμαι στεθερή...μου τραβάει τα μαλλιά του λέω όχι και τον αγριοκοιτάω! μου κάνει καό καό (καλό) και με χαιδεύει...ε, δε μπορώ ν'αντισταθώ γμτ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

A, όπως γράφουμε τα σχόλια στον τοίχο δλδ, σωστά?

Εγώ το τσατ το έχω απενεργοποιημένο γιατί θα με πρήξει τα ούμπαλα ο πεθερός μου και δε λες ότι τον συμπαθώ κιόλας!

Λοιπόν, περριτό να πω ότι έχω καταστραφεί από τις νετικές αγορές! Θα μηνύσω αρεχηγό και υπαρχηγό οσονούπω λέμε! Έχω στείλει τη λίστα σε όσους γνωρίζω, όποιον δω τον προτρέπω να κάνει τέτοιες αγορές και όσοι δυσκολεύονται έρχονται σε μένα! Όλο μου το σόι τελευταίως κατοικοεδρεύει μπροστά στο πισι μου μαζί μου για βοήθεια στις αγορές! :tongue:

α ετσι ε....και ο πεθερος ον λαιν? χαχαχαχα

οκ να ξερω δηλαδις αλλη φορα να σε σκουντηξω

και καλα κάνεις και τα δινεις ακριβως το ιδιο κανω και εγω....

ε καλα...εγω το λεω και σε ξενους...σε μαγαζια δινω λινκ με το γκρουπακι στο φεις που εχω αναρτήσει τη λιστα μας χοχοχοχοοχ

Ποτε θα τον πιουμε εκεινον τον ελεινο καφε....ξερω ξερω....εχω αμελησει αλλα ολο κατι κανω...

Θα τον κεράσω εννοειτε! Δεν μπορεις να αρνηθεις...χοχο εχω και το κινητο σου και το σταθερο σου χαχαχαχα

υπαρχηγός ε?? μην την ακούτε ψεύδεται ασύστολα

για πές........... για πές ..............

Μόλις τώρα ενημερώθει ότι είμαι μέλος κλίκας :D:D τον αρχηγό τον ξέρουμε ή είναι ένα πράγμα σαν την στοά των μασόνων που δεν ξέρει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά ?????

την καλησπέρα μου :D:D

Ρε ουφο....κρυβε λογιααααααα

εσενα εννοω για αρχηγο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Η πρωτη μου αντιδραση ηταν ακριβως οπως της Κικης,ποσο γυναικουλες ειναι καποιες,ποσο χαμηλα μπορουν να πεσουν ακομα, κριμα που θεωρουνται και αυτες γυναικες και μανες. Κριμα για τις αρχες που θα παρουν τα παιδακια τους. Πραγματικα κριμα.....

Α να γεια σου.....

α ετσι ε....και ο πεθερος ον λαιν? χαχαχαχα

οκ να ξερω δηλαδις αλλη φορα να σε σκουντηξω

και καλα κάνεις και τα δινεις ακριβως το ιδιο κανω και εγω....

ε καλα...εγω το λεω και σε ξενους...σε μαγαζια δινω λινκ με το γκρουπακι στο φεις που εχω αναρτήσει τη λιστα μας χοχοχοχοοχ

Ποτε θα τον πιουμε εκεινον τον ελεινο καφε....ξερω ξερω....εχω αμελησει αλλα ολο κατι κανω...

Θα τον κεράσω εννοειτε! Δεν μπορεις να αρνηθεις...χοχο εχω και το κινητο σου και το σταθερο σου χαχαχαχα

Άσε ρε με το τζόβενο!Το μπελά μου βρήκα. Από τότε που μπήκε αυτός φέις, άρχισα να χάνομαι εγώ από εκεί.

Θέλω το γκρουπ στο φέις λέμε με τις ιντερνετικές αγορές!

Όσο για τον καφέ!Άντε ντε! Αλλά, προτιμώ παιδότοπο!

Σε σημείο που αισθάνομαι ακατάδεκτη! Όποιος μου προτείνει καφέ στο σπίτι, ή το δικό μου ή το δικό του προτείνω παιδότοπο! Έχω μπαφιάσει λέμε από το μέσα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

χαλο! :)

hello Ράννια

Άσε ρε με το τζόβενο!Το μπελά μου βρήκα. Από τότε που μπήκε αυτός φέις, άρχισα να χάνομαι εγώ από εκεί.

Θέλω το γκρουπ στο φέις λέμε με τις ιντερνετικές αγορές!

Όσο για τον καφέ!Άντε ντε! Αλλά, προτιμώ παιδότοπο!

Σε σημείο που αισθάνομαι ακατάδεκτη! Όποιος μου προτείνει καφέ στο σπίτι, ή το δικό μου ή το δικό του προτείνω παιδότοπο! Έχω μπαφιάσει λέμε από το μέσα!

καλα...το επαθα και εγω αυτο οταν εκανε φεις ο πατερας μου....:mad:

το λινκ στο στέλνω εν ολιγοις αλλα κοπελλιά σε σκουντάω δεν ανταποκρινεσαι...

Για τον καφε...ε θα στα πω απο κοντα ρε...εχεις δικιο οτι πεις!

Εννοειτε σε παιδοτοπο....πως αλλιως θα πιουμε καφε???:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...