Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

12 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

12 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ποστ 285:evil::evil::evil:

Στέλλα, κατέβασα το σταθερό γιατί κοιμούνται. Πες μου να σε πάρω εγώ όταν είναι! Τελικά πεινούσε?

kikitsa επεισή σε βλέπω να χανεσαι θα τα λέμε στο φατσοβιβλίο ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποστ 285:evil::evil::evil:

Στέλλα, κατέβασα το σταθερό γιατί κοιμούνται. Πες μου να σε πάρω εγώ όταν είναι! Τελικά πεινούσε?

ναι πεινουσε...ηπιε αλλα 30μλ......:D

σε ποιό thread ειναι αυτο το πόστ??

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Down gilr down! Δεν με στεναχώρησε το συγκεκριμένο post! Θα ήμουν το ίδιο ανόητη με αυτόν/ήν που το έγραψε αν μπορούσε να με στεναχωρήσει κάτι τέτοιο! Και δυστυχώς γι' αυτόν/ήν δεν είμαι! Σε αντίθεση με αυτόν/ήν έχω πολλά χρόνια ίντερνετ και φόρουμς στις πλάτες μου για να μπορούν να με αγγίζουν τέτοιες επιθέσεις!

Θα με άγγιζε αν κάποια από τις κοπέλες με τις οποίες έχω βρεθεί από κοντά και έχουμε κοιταχτεί στα μάτια έγραφε κάτι τέτοιο! Γιατί θα σήμαινε ότι έχω κάνει λάθος επιλογή!

Αυτό πως να με αγγίξει; Μόνο γέλιο μου πρόσφερε μιας και σε μισή μέρα μέσα κατάφερα να διοριστώ και να έχω μεγαλύτερο βαθμό από τους συζύγους των φίλων μας :lol: Δεν πρόλαβα να ρωτήσω όμως: Το ταμείο πληρωμών που βρίσκεται να πάω να πάρω τα μισθά μου; Τετράμηνο είπε ε; (έχει χάσει και τον χρόνο μεταξύ άλλων)... βγαίνουν καλά λεφτάκια για να καλύψω κάτι τρύπες!

kikitsa επεισή σε βλέπω να χανεσαι θα τα λέμε στο φατσοβιβλίο ε?

:lol: Και τηλεφωνικά! Γιατί όχι? ΘΑ σου στείλω πμ.

Σόρυ κορίτσια. Αν μπαναριστώ μπορώ να ανοίξω δεύτερο λογαριασμό?

Τι να κάνω ρε γμτ. Τρελαίνομαι με την εκμετάλλευση, ειδικά τέτοιου είδους, του προσωπικού πόνου του άλλου, τρελαίνομαι. Θεωρώ ότι είναι κακία. Πως να το πω...είναι σα να πέφτει κάποιος στο γκρεμό και εσύ να του δίνεις σπρωξιά για να πέσει πιο γρήγορα. Έτσι μου κάνει. Τι να πω, μπορεί να είμαι εγώ υπερβολική, που δε νομίζω:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Μα καλααααααααα....τι χανω η ερμη!!!!:rolleyes::rolleyes:

χαχα....ελα ρε Αερικο....δεν το ξερα???

Αληθεια ειναι ολα αυτα που σου προσαπτουν????

Μαρη Κικη...τα πηρες κρανιο μανα μου???

Ενταξει οκ!

Αφου το εζησα κι αυτο ιντερνετικα....τοτε μπορω να θεωρω εαυτον και πολυ μπασμενη στα φορουμιστικα δρωμενα:tongue:

Ποια μαρσολάν μου; ότι είμαι αρχιμπάτσος; ή ότι είμαι μέλος της κλίκας ή ότι ειμαι αρχηγός; χαχαχαχαχα

Ναι είναι τόσο αλήθεια που έχω κάρτα ακόμα και στο καφέ για δημόσιο σχολιασμό της διαχείρισης σε αυτό το θρεντ που μιλάμε!

Down gilr down! Δεν με στεναχώρησε το συγκεκριμένο post! Θα ήμουν το ίδιο ανόητη με αυτόν/ήν που το έγραψε αν μπορούσε να με στεναχωρήσει κάτι τέτοιο! Και δυστυχώς γι' αυτόν/ήν δεν είμαι! Σε αντίθεση με αυτόν/ήν έχω πολλά χρόνια ίντερνετ και φόρουμς στις πλάτες μου για να μπορούν να με αγγίζουν τέτοιες επιθέσεις!

Θα με άγγιζε αν κάποια από τις κοπέλες με τις οποίες έχω βρεθεί από κοντά και έχουμε κοιταχτεί στα μάτια έγραφε κάτι τέτοιο! Γιατί θα σήμαινε ότι έχω κάνει λάθος επιλογή!

Αυτό πως να με αγγίξει; Μόνο γέλιο μου πρόσφερε μιας και σε μισή μέρα μέσα κατάφερα να διοριστώ και να έχω μεγαλύτερο βαθμό από τους συζύγους των φίλων μας :lol: Δεν πρόλαβα να ρωτήσω όμως: Το ταμείο πληρωμών που βρίσκεται να πάω να πάρω τα μισθά μου; Τετράμηνο είπε ε; (έχει χάσει και τον χρόνο μεταξύ άλλων)... βγαίνουν καλά λεφτάκια για να καλύψω κάτι τρύπες!

Μπράβο ρε Αερικό, χαρά στην ψυχραιμία σου.

Δεν έχει να κάνει με εσένα. Αν και θα έπρεπε να σε γλείφω λόγω θέσης:mrgreen:. Όπου και να το έβλεπα αυτό εναντίον οποιουδήποτε, έτσι θα αντιδρούσα. Αυτό το πράγμα, με κάνει έξω φρενών!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ποια μαρσολάν μου; ότι είμαι αρχιμπάτσος; ή ότι είμαι μέλος της κλίκας ή ότι ειμαι αρχηγός; χαχαχαχαχα

Ναι είναι τόσο αλήθεια που έχω κάρτα ακόμα και στο καφέ για δημόσιο σχολιασμό της διαχείρισης σε αυτό το θρεντ που μιλάμε!

μα...αυτα φυσικα????

τι? εχεις κι αλλα που μας αποκρυπτεις??:tongue::tongue:

οσο για την καρτα σε αυτο το θρεντ που μιλαμε......

εχουν κι αλλοι...οπως ξερεις ως αρχηγος ολωνε των κλικωνε!!!!:tongue::mrgreen::twisted:

Διαφημίσεις

Κική μου από χθες ο μόνος στόχος του συγκεκριμένου θρεντ ήταν να κλείσει! Το ότι το άργησε τόσο πολύ η Στυλιανάκη ήταν γιατί ετοίμαζε προφανώς αυτό το κατεβατό που έβαλε την καταλληλότερη στιγμή :lol:

Ο στόχος του και από τις άλλες είχε επιτευχθεί... είχαν "διαφημίσει" την ύπαρξη του άλλου χώρου οπότε τα πράγματα ήταν απλά... θα απαντούσαν σε pms... ε αφού θα έκλεινε γιατί να μην διασκεδάσουμε λίγο; :D

Το ότι η ΚΟΤΑ που έγραψε όσα έγραψε με καινούργιο νικ εκεί και δεν έρχεται για παράδειγμα εδώ να τα πει... ε δείχνει κάποια πράγματα :D

kai gamv τα σπαμ μαιλ που ελαβα πριν λιγο

Χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου 2011 ? ? ? ? ?

Εγώ έκανα αυτό που υπαγόρευε η συνείδηση μου .Ελπίζω να πράξετε κι εσείς το ίδιο και να τα γνωστοποιήσετε στον Ελληνικό λαό.

Είμαι υψηλόβαθμο στέλεχος σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς της χώρας μας και θέλω να σας ενημερώσω ότι από την προηγούμενη εβδομάδα επικρατεί πανικός στις μεταφορές κεφαλαίων προς το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες ελληνικών και ξένων συμφερόντων μεταφέρουν τα κεφαλαία τους σε.....

τράπεζες του εξωτερικού και έχει δοθεί σαφής εντολή να σταματήσει κάθε είδους πληρωμή. Έχουν μεταφέρει ακόμα και τα αποθεματικά των μισθοδοσιών αυτού του μήνα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τα ιδιωτικά κεφάλαια επιχειρηματιών, στελεχών σε εταιρείες, πολιτικών, δημοσιογράφων και τραπεζικών. Καθημερινά γίνονται μεταφορές αυτών σε τράπεζες του εξωτερικού.

Από την τράπεζα στην οποία εργάζομαι έχει δοθεί οδηγία να μην αναφέρουμε πουθενά αυτό που συμβαίνει.

Σε επαφές και συναντήσεις που είχα με συναδέλφους αλλά και με άτομα του υπουργείου οικονομικών, όλοι έχουν την ίδια άποψη.

Ετοιμάζεται χρεοκοπία ή επιστροφή στη δραχμή σε λίγες ημέρες και δεν το ανακοινώνουν για να δεσμεύσουν τις καταθέσεις των ιδιωτών και να αποφύγουν τον πανικό και το bank run.

Από άτομα του υπουργείου εσωτερικών πληροφορήθηκα ότι στο γενικό λογιστήριο του κράτους έχει τεθεί σε λειτουργία ο μηχανισμός παύσης πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις. Ο κρατικός μηχανισμός έχει ήδη επεξεργαστεί τα στοιχεία και το μόνο που απομένει είναι μόνο η εντολή.

Μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς πραγματοποιήθηκε άτυπη σύσκεψη με τους κυριότερους τραπεζικούς παράγοντες της χώρας μας, εκπροσώπους του υπουργείου οικονομικών εσωτερικών δημόσιας τάξης και αμύνης. Το περιεχόμενο της συνάντησης δεν το γνωρίζω.

Από χθες το απόγευμα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με άτομα του υπουργείου οικονομικών, συναδέλφους του τραπεζικού κλάδου αλλά και δημοσιογράφους όλοι είχαν ακριβώς την ίδια πεποίθηση. Πάμε για χρεωκοπία.

Ο λόγος που γράφω τώρα αυτά είναι η συζήτηση που είχα με συντάκτη κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου καναλιού σήμερα το πρωί..

Σας παραθέτω αυτά που μου είπε.

"Η πτώχευση είναι πλέον θέμα ημερών και έχει προγραμματιστεί για τις 25 του μηνός. Θα αναγγελθεί αργά το βράδυ της παρασκευής και θα παρουσιαστεί σαν αναγκαστικό αποτέλεσμα από την συνδιάσκεψη της 25ης Μαρτίου. Το σαββατοκύριακο που ακολουθεί είναι ιδανικό για να αποφύγει η κυβέρνηση τις αντιδράσεις. Δημόσιες υπηρεσίες δεν θα λειτουργούν και ο κόσμος θα περάσει το πρώτο σοκ σπίτι του.

Ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα και θα προσπαθήσει να παραληρήσει την κατάσταση με την εθνική μας επέτειο.

Το κλίμα του διαγγέλματος θα είναι κάπως έτσι.

Θα αναφέρει ότι για ακόμα μία φορά η χώρα μας δέχεται επίθεση από κάποιους που θέλουν να την καταστρέψουν και εμείς πρέπει να αγωνιστούμε και να κάνουμε θυσίες για να αποτρέψουμε αυτό το γεγονός. Μάλιστα θα αναφέρει ότι όπως αγωνιστήκαμε τότε και δώσαμε την ψυχή μας για την εδαφική ελευθερία και ανεξαρτησία, έτσι πρέπει να αγωνιστούμε και τώρα για την οικονομική μας ελευθερία και ανεξαρτησία. Η Ελλάδα το 1821 έκανε μόνο την αρχή και τώρα εξαρτάται από εμάς αν θα ολοκληρώσουμε το έργο των προγόνων μας. Αν τότε πολεμήσαμε για την εδαφική μας ανεξαρτησία σήμερα θα πολεμήσουμε για την οικονομική μας ανεξαρτησία. Μόνο που αυτός ο πόλεμος δεν θα έχει μάχες και στρατηγούς θα είναι διαφορετικός. Ήρωας θα είναι ο κάθε Έλληνας που δεν θα το βάλει κάτω και θα κάνει τις απαραίτητες θυσίες για να αποκτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του νέου Ελληνικού έθνους εδαφική και οικονομική ανεξαρτησία ταυτόχρονα."

Πιστεύω ότι καταλάβατε το νόημα.

Εγώ έκανα αυτό που υπαγόρευε η συνείδηση μου και γι αυτό δημοσιοποίησα όλα τα παραπάνω.

Ελπίζω να πράξετε κι εσείς το ίδιο και να τα γνωστοποιήσετε στον Ελληνικό λαό.

Με εκτίμηση Γ.Β.

ΣΤ ΑΡΜΑΤΑΑΑ ΣΤ ΑΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑ ΜΕΠΟΟΟΣΣΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΩΩΩΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

dZJip3.png

επισησ αν θελετε να ξερετε η αρια ειναι μοντερειτορ και η πραγμαιτκη μαρια στυλιανακη ειναι η φιστικο.. εγω ειμαι το Parents αυτοπροσωπος και η φαντα μαζι... αυτα για να ξερουμε και τι μασ γινετε δλδ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...