Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Επειδή δεν ξέρω πως φάνηκε αυτό που έγραψα, εννοούσα, ότι μέσα από τη συζήτηση στο θέμα της Ιωάννας, κατάλαβα ότι εννοούσε και το φιστίκι για την κλίκα.

Ελπίζω να το κατάλαβες συμπαθές ξηροκάρπιο:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Επειδή δεν ξέρω πως φάνηκε αυτό που έγραψα, εννοούσα, ότι μέσα από τη συζήτηση στο θέμα της Ιωάννας, κατάλαβα ότι εννοούσε και το φιστίκι για την κλίκα.

Ελπίζω να το κατάλαβες συμπαθές ξηροκάρπιο:tongue:

κανε δουλεια σου παιδι μου :tongue:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Ελα φυστικι μπορεις να κοιμασαι ησυχη απο εδω και περα σου φαγε την αρχηγια της κλικας το Αερικοπουλο η Αερικομπατσο για την ακριβεια.

Καλα αυτο κατανταει παρανοια και εμμονη.

Διαφημίσεις

Προειδοποιώ ότι το επόμενο ποστ δε θα είναι καθόλου ευγενικό και θα περιέχει υβρεολόγιο.

Ρε Αερικάκι, τι μαλακιστήρι είναι αυτό δίπλα? Πάμε καλά ρε πούστη μου? Θέλεις να την πεις σε κάποιον και χρησιμοποιείς τον προσωπικό του πόνο γαμώ την πουτάνα μου? Τρελαίνομαι απίστευτα με κάτι τέτοια, και αν δεν ήμουν ήδη μπαναρισμένη, σήμερα το είχα σιγουράκι.

Διαολίζομαι γαμώ την τρέλλα μου μέσα. Γι αυτό ποτέ δεν ανοίγομαι, όχι στο νετ, ούτε στη ζωή. Μόνο σε ανθρώπους που ξέρω δεκαετία και βάλε (αν και τώρα τελευταία αρχίζω και σπάω τη σιωπή μου σιγά σιγά για το καλό μου). Γιατί κάποιος καριόλης θα βρεθεί να το εκμεταλλευτεί και να στρίψει το μαχαίρι στην πληγή. Και μετά αν θα βάλεις και τα κλάμματα γιατί πονάς, θα σε πουν και αδύναμη. Βρε ουστ.

Σόρρυ, αυτό για μένα είναι απανθρωπιά.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Προειδοποιώ ότι το επόμενο ποστ δε θα είναι καθόλου ευγενικό και θα περιέχει υβρεολόγιο.

Ρε Αερικάκι, τι μαλακιστήρι είναι αυτό δίπλα? Πάμε καλά ρε πούστη μου? Θέλεις να την πεις σε κάποιον και χρησιμοποιείς τον προσωπικό του πόνο γαμώ την πουτάνα μου? Τρελαίνομαι απίστευτα με κάτι τέτοια, και αν δεν ήμουν ήδη μπαναρισμένη, σήμερα το είχα σιγουράκι.

Διαολίζομαι γαμώ την τρέλλα μου μέσα. Γι αυτό ποτέ δεν ανοίγομαι, όχι στο νετ, ούτε στη ζωή. Μόνο σε ανθρώπους που ξέρω δεκαετία και βάλε (αν και τώρα τελευταία αρχίζω και σπάω τη σιωπή μου σιγά σιγά για το καλό μου). Γιατί κάποιος καριόλης θα βρεθεί να το εκμεταλλευτεί και να στρίψει το μαχαίρι στην πληγή. Και μετά αν θα βάλεις και τα κλάμματα γιατί πονάς, θα σε πουν και αδύναμη. Βρε ουστ.

Σόρρυ, αυτό για μένα είναι απανθρωπιά.

έχασα πολλά μάλλον ε??? Τι έγινε? Που? Βοηθηστε και μένα την άμοιρη να μάθω...:-(

Για τι Κικη μου τόσο νευριασμένη??? Ποιός σε φουντωσε έτσι???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

:shock::shock::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen::rolleyes:

Χώσε ελεύθερα Κική μη μασας (το πολύ πολύ να μπαναριστείς κι εδώ:P).

Πάντως εγώ "στέφθηκα" η αρχηγός της κλίκας.

Έκανε quote η Μαρία πάνω σε αυτό που έγραψα για τις απτές αποδείξεις... ε! δεν θέλει και πολύ για ορισμένες (τι θέλω και μιλάω !!)

Άμα τυχον πω ότι την ξέρω κι από κοντά την κοπέλα θα στεφθώ και η βασίλισσα του κλικο-καρναβαλιού:D

έχασα πολλά μάλλον ε??? Τι έγινε? Που? Βοηθηστε και μένα την άμοιρη να μάθω...:-(

Για τι Κικη μου τόσο νευριασμένη??? Ποιός σε φουντωσε έτσι???

Ποστ 285:evil::evil::evil:

Στέλλα, κατέβασα το σταθερό γιατί κοιμούνται. Πες μου να σε πάρω εγώ όταν είναι! Τελικά πεινούσε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...