Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ελλ, εγώ στο γιο μου έχω δώσει πολλές φορές φασολάδα, φασόλια γίγαντες, απόλα. Όπως και η κιουλτ, μια φορά την εβδομάδα δίνω όσπριο. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μη φοβάσαι δλδ κατά τη γνώμη μου.

Πώς τους φτιάχνεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Πώς τους φτιάχνεις?

ναι αυτο με ενδιαφερει και εμενα....και επισης στις φακες βαζετε ριζακι και αργοτερα οταν ειναι μεγαλυτερα? Σκεφτομαι να αρχισω να της τις δινω σκετες πλεον. Στα ρεβυθια βαζω παντως ακομα. Της αρεσει σαν γευση. Και ενα ακομα......φαβα δινετε?.....δεν εχω δωσει ακομα.....

Χριστινα της εδωσα λιγο γαλα και ΜΙΑ ακομα ευκαιρια......αν σε 10 χοροπηδαει καλο βραδυ!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ναι αυτο με ενδιαφερει και εμενα....και επισης στις φακες βαζετε ριζακι και αργοτερα οταν ειναι μεγαλυτερα? Σκεφτομαι να αρχισω να της τις δινω σκετες πλεον. Στα ρεβυθια βαζω παντως ακομα. Της αρεσει σαν γευση. Και ενα ακομα......φαβα δινετε?.....δεν εχω δωσει ακομα.....

Χριστινα της εδωσα λιγο γαλα και ΜΙΑ ακομα ευκαιρια......αν σε 10 χοροπηδαει καλο βραδυ!

εγώ δεν βάζω πουθενά ρυζάκι!

και τρώμε και φάβα!

λοιπον τσακωστε τα ευρα και τα σεα και περιμενω μυνημα για την τελετη μυησης στην κλικα μουαχαχαχαχχααχαχχααχαχα

υ.γ πηζω αλλα δεν εχω καμια διαθεση να δουλεψω..και πρεπει να τελειωσω και ενα κειμενο οπου θα πρεπει να πω με κομψο τροπο οτι παιδακια με την συγκεκριμενη ασθενεια..πεθαινουν....

dZJip3.png

Επειδή όταν ήμουν νέα (στο φόρουμ μωρέ) είχα κάνει κάποιες συζητήσεις με πμ με κάποια μέλη που μιλούσαν για κλίκες κτλ, για να με βάλουν στο κλίμα μου είπαν =εμμέσως πλην σαφώς- πως τα ονόματα sos είναι η αερικιά, η ελλεμφριεμ, η age, το καλαμαράκι, το φυστίκι και κάποιες άλλες παλιές (παλιοκόριτσα). Μέχρι και για τη χιλιομπαναρισμένη Δήμητρα έλεγαν.:tongue:

Με ειχαν βαλει εμενα μεσα στην κλικα? :shock: .....αει καλα......

ΥΓ:......ξαναλεω δουλεια δεν ειχε ο διαολος.......

Διαφημίσεις

λοιπον τσακωστε τα ευρα και τα σεα και περιμενω μυνημα για την τελετη μυησης στην κλικα μουαχαχαχαχχααχαχχααχαχα

Εσυ να αγορασεις μπαστουνι και να ερθεις να με βρεις....οκ?

Εγώ ρωτάω για κανονική συνταγή όχι μωρουδίσια...Μια που είχα δοκιμασει δεν μου ειχε βγει καλη

για τους γίγαντες θες συνταγή? πώς θες να τους κάνεις? στο φούρνο ή σούπα?

λέγε και θα σου γράψω συνταγή, αν και είναι απλό φαγητό και εξαρτάται από το γούστο του καθενός

Επειδή όταν ήμουν νέα (στο φόρουμ μωρέ) είχα κάνει κάποιες συζητήσεις με πμ με κάποια μέλη που μιλούσαν για κλίκες κτλ, για να με βάλουν στο κλίμα μου είπαν =εμμέσως πλην σαφώς- πως τα ονόματα sos είναι η αερικιά, η ελλεμφριεμ, η age, το καλαμαράκι, το φυστίκι και κάποιες άλλες παλιές (παλιοκόριτσα). Μέχρι και για τη χιλιομπαναρισμένη Δήμητρα έλεγαν.:tongue:

Μπράβο! Κι εμένα για το καλαμαρίδιον μου είπαν. Απλά μετά μέσα από το θέμα κατάλαβα ότι παίζει και το φυστίκι, κανέναν άλλον.

Εμένα μου έστειλε πμ επειδή στο θέμα της Ιωάννας, κάποιος είχε εκφράσει διαφορετική άποψη και του την έπεσαν και τον υπερασπίστηκα, ότι οκ, κάποιος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη. Το χοντρό μπιζέλι νομίζω ήταν. Και μου στέλνει ευχαριστώ και τέτοια.

Οι παλιές, προφανώς αντιλήφθηκαν κάτι παραπάνω από μένα και της την έπεσαν, μιας και αργότερα πολλά καινούρια νικ μου έκαναν για χοντρό μπιζέλι. Και επειδή μετά άρχισε να μην εκφράζει κόσμια τη γνώμη της, της την είπα κι εγώ. Και μου στέλνει ένα πμ...ότι νταλγκάς μου εμένα είναι να τα έχω καλά με το καλαμαράκι και τους λοιπούς...Έλεος δλδ!

Χέστηκα κιόλας δηλαδή συγγνώμη! Όπως και στη ζωή μου έξω από νετ λέω αυτό που θέλω και τα έχω καλά με αυτούς που μπορώ. Δε θα νταλγκαδιαστώ αν δεν τα βρω με κάποιον! Είμαι πλήρης, πως να το πω. Βέβαια πάντα όλο και καινούριοι καλοί χωράνε, αλλά οκ, είναι το νετ! Δεν είναι και η ζωή μας!

Κι αυτό της είχα πει. Δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με έννοια αν θα με δεχθούν οι συμφορουμίτισσες ή όχι. Καταλαβαίνετε πως το εννοώ έτσι? Δε με παρεξηγείτε?

Αν ήταν έτσι την Αγλαία θα έπρεπε να την προσκυνάω, μιας και χαίρει τέτοιας εκτίμησης και αποδοχής, αλλά όπως έχετε διαπιστώσει...δεν το κάνω...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...