Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νίτσα δεν σε βρίσκω με σκέτο Nitsa Στείλε pm με email για να σε βρω και να σε προωθήσω και στις άλλες ;)

Μα και σε τετοια ποσότητα επηρεάζει? :confused:

Το πεθερικό που είχε πάει κάποτε σε ομοιοπαθητικό είχε πάρει μια λίστα με απαγορεύσεις που περιείχε και τη μέντα, και μάλιστα αφού δεν έβρισκε οδοντόκρεμα άνευ, της είχε δώσει μια "συνταγή" με μαγειρική σόδα για να πλένει τα δόντια της . (Καλημερούδια:P)

Εγώ πίνω μόνο ελληνικό τα τελευταία χρόνια κορίτσια, για να θυμάμαι και τη γιαγιά μου...:(

Ελληνικό ντεκαφεϊνε δεν έχω ακούσει. Όσο για εκείνο το κριθαρόζουμο, μια φορά μου είχε δώσει η πεθερα μου και μου φάνηκε πως αναβίωνα την κατοχή. Ούτε τσάι, ούτε τίποτα...φρίκη!

Για την οδοντόκρεμα, πιστεύω όλο και κάποια συμβατή θα βρίσκεται στα φαρμακεία.

Τέλος...θα κάνω το γνωστό. Θα περιμένω να αρχίσουν οι ζέστες και να με πιάσει η αλλεργία και θα τρέχω τελευταία ώρα.;)

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τώρα από ότι διαβάζω δίπλα, οι οδηγίες για την ομοιο δίνονται κατά περίπτωση. Δεν ισχύουν δλδ παντού οι ίδιες.

Περαστικά Αερικούλι. Είδα επιτέλους και το βίντεο που μου έστειλες!

Να σας ρωτήσω, γιατί δίπλα δε μπορώ να γράψω, οσες ψωνίζετε από νετ, από που παίρνετε ηλεκτρονικά? Θέλω να πάρω μια ξυριστική μηχανή του ξαδέρφου μου που μου ζητάει. Tην philips bg ή tt 2040.

Χελπ πλιζ

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κολομβούνης και e-shop Κική!

Η μαλεκόν με την μόνιμη απορία της... ξαναχτύπησε :lol:

To e-shop είναι μια χαρά, σήμερα χρησιμοποιώ καινούργιο ποντικι από εκεί. Κολομβούνη βρε Αερικό έχει μόνο στα μέρη σου, στέλνει και θεσσαλονικη?

Όσο για την απορία μου την έχω λύσει, απλά θέλω να φαίνεται και στο φόρουμ...δεν έχω δίκιο ότι άλλα λένε στην μια περιπτωση και άλλα στην άλλη????

Καλημέρα κοριτσια,

τραβάει σήμερα???

Εγώ το τάισα πριν λίγο και όπως το γυρίζω για να ρευτεί κανει μια γρούκ και μου βγάζει ΟΛΟ το γάλα, αλλά ΟΛΟ....και μετά κοιμηθηκε.....

Τωρα κοιματε νυστικό δηλαδή? Δεν πινάει? Τι να κάνω? Να το ταισω κοιμισμένο??

Λευκη περαστικούλια.....

Ελλη μου κρατα γερά, σου δίνω κουραγιο γιατι μου το επιστρέφεις και συ...και το έχω τόσο ανάγκη...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Στελινακι τα ειχαμε και εμεις αυτα με το γαλα. Εβγαζε απο λιγο εως αρκετο μεχρι 9 μηνων θυμαμαι. Μετα ισιωσε μονο του. Βοηθουσε πολυ να την ταιζω με ανακληση και να την κραταω ορθια 40 λεπτα - 1 ωρα μετα το φαι. Και μετα την εβαζα για υπνο. Μετα τους 4 μηνες δε, την βοηθουσε να κοιματε μπρουμυτα στην κοιλια της πολυ. Οταν αρχισε να μπορει να γυριζει γυρναγε μονιμα μπρουμυτα μονη της. Αλλα ακομα ειναι νωρις για αυτα. Το κανει συχνα? Αν ναι τοτε ισως πρεπει να δοκιμασετε να του αλλαξετε γαλα. Και τελος συμφνωνω με την πισινη μου :-P μπορει να σου φαινεται οτι το εβγαλε ολο αλλα δεν νομιζω. Ακομα και 30 μλ να πιουν οταν τα βγαλουν μαζι με τα υγρα του στομαχου φαινονται ως σουπερ εμετος......

φιλακια ζουζου........

ΥΓ: Τι κανετε οι υπολοιπες? Εμεις καλουτσικα. Ρε κοριτσια δεν το περιμενα αλλα ΤΙ εφαγε η κορη μου σημερα? Φασολαδα! Και τωρα φοβαμαι μην της κατσει βαρια....τι λετε? Τρωει ρεβυθια και φακες αλλα πρωτη φορα φασολια και αδειασε πιατο ενηλικα!......:shock: Τωρα κελαιδαει μεσα......δεν μας βλεπω να κοιμομαστε μεσημερι σημερα........δωστε μου κουραγιο.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ο δικος μου τρωει φασολαδα τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα Ελλ και ειναι και μικροτερος αλλα του την δινω γιατι ειναι απο τα λιγα φαγητα που τρωει ευκολα. Δεν του εχει πεσει ποτε βαρια.

Τωρα φοβαμαι μην μου τα βγαλει, αλλα δειχνει οκ προς στιγμη.....αμαν θα δουμε αγχωθηκα τωρα. Αν και δεν μου εχει βγαλει δυσκολια ή αλλεργια πουθενα στα φαγητα, Απλα σε καθε 'καινουργιο' φοβαμαι. ποσο μαλλον στην φασολαδα....!

ΥΓ: Να μην το ξεχασω αφιερωμενο στο Χριστινακι......μαμω την κλικα σας μεσα μαμω.....νταξ? :P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...